Ja po takim czymś nie pokazałabym się na ulicy Jeszcze dawać to na internet? OMG. Nikita - Sob 26 Sie, 2006 13:07 Temat postu:
OMG, pierwsze sekundy były śmieszne, ale później już to wszystko było żenujące i idiotyczne..
Nie wierzę żeby ona trzeźwa była.. Monik - Sob 26 Sie, 2006 13:17 Temat postu:
Nikita napisał/a:
Nie wierzę żeby ona trzeźwa była..
Nietrzeźwa, lub po narkotykach. Miała halucynacje, że wystęuje w klanie w klipie "Co się stao" No chyba że jest po programie Mandaryny "Let's dance", i Marta nauczyła ją fajnych kroków Albo przygotowuje się do 4 edycji "Tańca z Gwiazdami" Inversja - Sob 26 Sie, 2006 13:22 Temat postu:
it's not funny Monik - Nie 27 Sie, 2006 20:07 Temat postu:
Odi napisał/a:
it's not funny
Why? opętana - Nie 27 Sie, 2006 21:39 Temat postu:
bo ta dziewczyna jest załosna...za pierwszym razem mozna sie posmiac...ale potem oglądając to kolejny raz juz nie ma z czego...predzej nalezałoby jej współczuc głupoty Słupek - Nie 27 Sie, 2006 21:57 Temat postu:
Ktoś tu chyba choruje na padaczkę, biedna dziewczynka :/ Anonymous - Nie 27 Sie, 2006 23:22 Temat postu:
zdecydowanie musiala byc nacpana Słupek - Pon 28 Sie, 2006 00:20 Temat postu:
Naćpana to chyba była jak to publikowała, ja rozumiem robić dziwne rzeczy w domowym zaciszu, ale żeby tym się chwalić? Na pewno ma naturalne predyspozycje do kompromitowania się. Monik - Pon 28 Sie, 2006 09:39 Temat postu:
Mam tu fajnego komenta ^^
maxi62 pisze: "maciek z klanu to przyniej profesjonalista a tom paniom to w kaftan i do sejmu" w kaftan i do sejmu...
Nie wiem, o co jej chodziło z posłaniem tego do internetu, przecież ona ewidentnie robi z siebie idiotkę. Ale polew z jej głupoty jest Pod koniec jej kompletnie odbija "Ale jaaaak to zamknięta??? " Albo jak zaczyna tańczyć "Jak to zamknięta? Jak to zamknięta? Oh yeah" Słupek - Pon 28 Sie, 2006 11:46 Temat postu:
Obejrzałaś to do końca? :O Jestem pod wrażeniem. Monik - Pon 28 Sie, 2006 20:17 Temat postu:
Bijmy brawo dziewczynie, która odważyła się obejrzeć ten klip do końca (reklama Coca-Coli) Nikita - Wto 29 Sie, 2006 09:20 Temat postu:
Ja też obejrzałam do końca, w nadziei, że ktoś na końcu rzuci w nią jajkami. Monik - Wto 29 Sie, 2006 10:12 Temat postu:
Albo wyniosą ją w kaftanie
Ale by umysłowo chorzy mieli ubaw, jakby ją wywieźli do szpitala psychiatrycznego i ona by się tak rzucała po salach