Monik napisał/a: |
Hm... Nie znam jakichś technik. Wiem tylko, że rośnie się w nocy, a w dzień (podobno) maleje. Ale w nocy więcej przybywa, niż w dzień ubywa ![]() Ja mam 11 lat i 154 cm wzrostu, w wakacje urosłam 4 cm. |
nasty_girl napisał/a: |
nie ma to nic związanego z tym czy rośnie normalnie, czy nie, bo to normalne zachowanie ciała, w każdym wieku. |
Odi napisał/a: |
hmm ja mam 13 lat i mam 170. |
Marcia10 napisał/a: |
Od trzeciej klasy uroslam 4 cm. |
Aga002 napisał/a: |
" i w tym czasie przez pare miesiecy duzo urosniesz a potem bedzie wolno, wolno az sie zatrzymasz pare miesiecy po pierwszej miesiaczce |
kasia0001 napisał/a: |
no i ja dalej rosne ;/ ehh.. w pol roku uroslam 8 cm.. a teraz w wakacje 3 cm ;/ i takim sposobem mam 172.. ale super normalnie ![]() ..słyszałam że jest coś takiego ze można zatrzymać ..rośnięcie.. słyszeliście może coś więcej o tym ;>? |
kasia0001 napisał/a: |
takim sposobem mam 172.. |
szanowne grono Lepszych Od Wszystkich |
Sorx, ponioslo mnie. |
Uroslam troche nie? mierzylam sie na poczatku sierpnia |
Wlasnie, mnie meczy ten sam problem....mam 12 (prawie) lat i 144cm wzrostu. moja psiapsiola ma juz kolo 160 a ja ciagle stoje w miejscu. Od trzeciej klasy uroslam 4 cm. POMOZCIE! CO MAM ROBiC? |
a w wakacje....mierze sie, czekaj..kurcze, to niemozliwe ale mam okolo 150!kurcze a mierzylam sie ostatnio chyba w lipcu! To mozliwe? |
Sorx, ponioslo mnie. ALE ciebie nie mialam na mysli .
mierzylam sie i mam 146. Uroslam troche nie? mierzylam sie na poczatku sierpnia |
Halek napisał/a: |
Szedłem do gimnazjum mialem 150cm, wychodze mam 185cm. To było a propo chłopców którzy się martwią wzrostem. Co prawda każdy rośnie inaczej i kiedy indziej, ale zawsze można mieć nadzieje;) A poza tym nie liczy się wzrost, ładne oczy czy jakieś tam zewnętrzne pierdoły. Liczy się wnętrze, a jak chcesz mieć ładnego partnera to sobie zdjęcie powieś. |
Cytat: |
Jak urosnąć? |
Halek napisał/a: |
Najlepiej najepiej zjeść drożdże, ryż i wyjść na deszcz. Podobno sperma kota też działa. <lol> |
mała 13 napisał/a: |
mam 13 lat i 147 cm wzrostu. przy okazji bilansu I klasy gim. spytalam sie doktorki czy nie da sie jakos tak zrobic zebym urosla. a ona mi na to zebym przyszla za pol roku, wtedy sie jeszcze zmierzymy i bedziemy myslec co z tym zrobic !!!!!!!!!!!!!!
I PO CO BYLO DO NIEJ ISC !! ZEBY ODLICZAC TEN CZAS I CZEKAC KIEDY BEDZIE SZANSA UROSNIECIA ???!!!???!!!???!!!???!!!??? |
joasia1990 napisał/a: | ||
Jak na Twój wiek to raczej przecietny wzrost. Ja mając 13 lat byłam niższa (teraz mam 165) i jakos nie musiałam nic z tym robic. A poza tym MAŁE JEST PIĘKNE ![]() |
nie uwazasz ze sie wyrózniam ?? |
jakbys pozyla jeden dzien na moim miejscu wiedzialabys co mowie.
oni sie caly czas ze mnie nasmiewaja !! |
Monik napisał/a: |
ja kiedyś byłam "małpą z dżungli", byłam wyśmiewana z powodu samochodu |
CHoCoLaTE napisał/a: |
dlaczego tak sie nazywali i jaki mialas samochod? |
mała 13 napisał/a: | ||||
moze ty sie nie przejmowalaś ale ja sie przejmuje. w mojej klasie same wielkoludy sa !! najmniejsza osoba (oprocz mnie) ma 159 cm !! nie uwazasz ze sie wyrózniam ?? ![]() |
CHoCoLaTE napisał/a: |
Nie bądź tego taka pewna. Powinna iść do lekarza, jeśli nadal nie urosła, ani nie urośnie np. do wakacji. |
Marcin14o.0 napisał/a: |
Więc tak:
Jestem Marcin mam prawie 15 lat i moim problemem jest wzrost mam 148cm a moja kuzynka co ma prawie 10 lat ma 142cm ciężko mi jest bo nie moge robić różnych rzeczy co inni, chciałbym dużo urosnąć. Wciągu ostatnich 7 miesięcy urosłem prawie 3 cm ;( Nie wiem już kogo prosić o pomoc moja matka też jest zmartwiona!!! Prosze o pomoc P.S. Chiałbym dodać że w rodzinie nie miał nikt zabużeń więc nie wiem ;((( |