Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Ile w biu¶cie i pod nim?

Aga002 - Pon 28 Sie, 2006 20:15
Temat postu: Ile w biu¶cie i pod nim?
Mam 13,5 lat. Wzrost 167cm i wagę 46,5kg. Pierwsz± miesi±czkę dostałam 20 sierpnia tego roku. Moje wymiary to: 78cm w biu¶cie i 75cm pod nim. Czy to jest normalne, że mam takie wymiary?
Monik - Pon 28 Sie, 2006 20:26
Temat postu:
Agusiu, zadajesz bardzo dużo pytań i zakładasz wiele podobnych tematów. Wink

Np.: w poprzednim temacie pisali¶my Ci, że kobiety rozwijaj± się RÓŻNIE, i jedna może mieć piersi Pameli w wieku 13 lat, druga w wieku 20 lat a trzeci w ogóle! I to nie jest powiedziane, że musisz nosić miseczkę D w wieku 13 lat. Ja mam 11 i noszę 70A. A jak byłam na wakacjach, to widziałam na plaży tak± kobietę, która opalała się na plaży top less a biust miała mniejszy ode mnie (serio)! A była w wieku ok. 20-25 lat. I co? Nie przejmowała się. Widziałam także tak±, która miała obwód jednej taki, jak moje 3. Naprawdę. I też chodziła sobie po plaży. Więc nie przejmuj się, czy co¶ za małe, czy za duże, czy za chude, czy za grube, nikt nie będzie na to zwracał uwagi. Pozdrówka Wink
Aga002 - Pon 28 Sie, 2006 20:36
Temat postu:
ja wiem ze urosna Smile chodzi tylko o to czy na moj wiek i wogule sa to dobre wymiary
Blanka - Pon 28 Sie, 2006 23:23
Temat postu:
Mog± być. Skoro każdy sie inaczej rozwija to inne moga mieć już w 90 a inne być płaskie jak deski.
Nikita - Wto 29 Sie, 2006 09:04
Temat postu:
Przecież nie ma żadnej reguły na to - każdy rozwija się w innym tempie i na każd± dziewczynie przyjdzie czas. Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group