Natalie Hetfield napisał/a: |
W publicznych szkołach tego raczej nie znajdziecie. |
ewamarchewa napisał/a: |
U nas nawet nie ma się gdzie przebrać, przebieramy się na korytarzu |
Monik napisał/a: | ||
W pierwszej chwili pomyślałam, że na wf przebieracie się na korytarzu ^^ |
ewamarchewa napisał/a: |
No wiesz Nasa szkoła jaka jest, taka jest, ale aż tak źle to nie jest |
Nikita napisał/a: |
Pamiętam jak kiedyś w I klasie podstawówki wszyscy na wf przebierali się w klasie : P |
Czarna napisał/a: |
a ja pamietam w 3 gimnazjum jak byl jakis mecz i musielismy sie przebierac w jednej szatni i chlopacy i dziewczyny ;] |
xD Ale w pierwszej klasie... To pewnie nikt zainteresowany nie był innymi ;p |
Słupek napisał/a: |
W podstawówce masz tylko kilka cieniutkich książek, potem już będzie tylko gorzej ![]() |
W podstawówce masz tylko kilka cieniutkich książek, potem już będzie tylko gorzej |
Monik napisał/a: |
Widać, że dawno Cię nie było w podstawówce. Może za Twoich czasów miało się tylko 4 zeszyty? ;> |
7-latki nie mają podziału na przedmioty i z reguły mają cały program podzielony na 10 książek, czyli po prostu 1 książkę na miesiąc (+ w niektórych dniach angielski i religia). |
Monik, jak masz jakieś wąty to pisz normalnie, a nie edytuj mi posta. |
I tak offtopujesz, wykorzystujesz do tego mój post. |
AŚKA napisał/a: |
możemy tam przechowywać wszystko poza alkoholem i narkotykami |
Ładne, ale zdj. 1 i 2 wyglądają jak w jakichś podziemiach albo piwnicy, a ja lubię dużo światła ;P
A sprawdzają? |
My też mamy, ale nie na kluczyki. Nam w sumie nikt tam nie zagląda, mamy w swojej klasie.
Mamy też szafki na buty, na kluczyk, bo wcześniej zdarzały się kradzieże. |
KIER napisał/a: |
my mamy w szkole szawki na kluczyk ,ale czasami jeden kluczyk pasuje do kilku szafek ![]() |
Akacja12 napisał/a: |
Chociaż tak na prawde jak zostawiasz książki, no to co tu ukraść ? Nieopłacalne, nawet jakby je sprzedawać ;p |
Shaunri napisał/a: |
A taka jedynka to coś złego robi : )? |
krystian603 napisał/a: | ||
No proszę Cie myślisz że taka jedynka to jest nic ja na razie miałem 1 w życiu - tylko nie pisać że kujon bo ja wszystko z lekcji zapamiętuje i sie nie musze uczyc ![]() |