Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - naturyzm
cosinusik - Nie 10 Wrz, 2006 21:31
Temat postu: naturyzm
moi rodzice zaplnowali, że wyjedziemy do egiptu i postanowili, że będziemy w hotelu dla naturystów. ja nie wyobrażam jak się mam rozebrać przy rodzicach i przy starszym bracie. oni są tym wyjazdem zachwyceni, ale ja nie. nie wiem co mam zrobić
nasty_girl - Pon 11 Wrz, 2006 06:23
Temat postu:
powiedz im o tym..w sumie opalać się toples lubię, ale nie przy ludziach, jeśli będziesz miał cały czas taki opór, to może idz na inną plażę niż oni?
Shaunri - Pon 11 Wrz, 2006 08:12
Temat postu:
<wzdycha> To się nie rozbieraj, jeśli dobrze pamiętam w takich miejscach nie ma przymusu rozebrania się, jest tylko taka możliwość - Z pewnością nikt nie będzie zdzierał z Ciebie ubrania i krzyczał "Rozbieraj się, Policja! Rozbieraj się!".
Laki - Pon 11 Wrz, 2006 19:53
Temat postu:
Ale moga go wyprosic z hotelu, albo zabijac wzrokiem
nasty_girl - Pon 11 Wrz, 2006 20:56
Temat postu:
raczej patrzyć krzywo, albo on się będzie czuł nie swojo.. nie wydaje mi się, żeby jakiś regulamin hotelowy zabranial tego..
Shaunri - Pon 11 Wrz, 2006 21:58
Temat postu:
Jak mówiłem, z czego pamiętam na wszelkiego typu plażach i hotelach dla naturystów nie ma nakazu rozebrania się, jest po prostu zezwolenie.
cosinusik - Sob 16 Wrz, 2006 16:49
Temat postu:
z tego co mi wiadomo to nawet w hotelu nie mogę chodzić ubrany
Słupek - Sob 16 Wrz, 2006 17:39
Temat postu:
To nie jedź
Monik - Sob 16 Wrz, 2006 18:04
Temat postu:
Po pierwsze: ile masz lat? No bo jeśli, powiedzmy, 10, to oni nie uznają twoich wyjaśnień co do niechęci rozbierania się poważnie. Jeśli więcej (a tak jest na pewno ; ) ), to już co innego; powiedz, że masz prawo robić ze swoim ciałem co zechcesz, a akurat tego nie masz ochoty robić. Wytłumacz, że nie jesteś już małym dzieckiem które kąpie mamusia, i nie chcesz, aby ktoś oglądał Twoje ciało. Jeśli powiedzą, że masz się rozebrać - no to co? Przecież Cię siłą nie rozbiorą ; ) Powodzenia.
cosinusik - Nie 17 Wrz, 2006 01:54
Temat postu:
mam 16 lat brat ma 19 i najbardziej wstydzę rozebrać sie przed bratem, wiem że mi nikt nic nie powie, ale jeżeli brat mnie zobaczy bez ciuchów to sobie dużo pomyśli
Lord - Nie 17 Wrz, 2006 02:17
Temat postu:
Tobie sie tak zdaje ze sobie za duzo pomysli....
To troche dziwne ale wiek okolo 10 do 17 lat to taki kiedy synowie nie pokazac nawet swoich plecow mamie
Musicie myslec innaczej a z tego wyrosniecie
p.s Jesli mozecie to powiedzcie czego sie wstydzycie (rozumiem pokazac swoj dol nago przy dziewczynach)?
Ja mialem kiedys kompleksy jesli chodzi o miesnie ale chodzilem na silownie i wszystko sie zmienilo;)
Teraz ja jestem szefem w domu (jedyny facet ojca nie ma)
nasty_girl - Nie 17 Wrz, 2006 12:03
Temat postu:
między dziewczyną, a grupą obcych ludzi jest ogromna różnica..
Nikita - Pon 18 Wrz, 2006 08:31
Temat postu:
Dziwne, baaardzo, że nie można chodzić ubranym, nawet w hotelu...
Spróbuj przemówić jakoś do rodziców, że nie chcesz rozbierać się przy wszystkich, nawet przy bracie, że się krępujesz i wolisz nie jechać.
moniśka - Pią 22 Wrz, 2006 20:09
Temat postu:
Po prostu powiedz im, że nie chcesz się rozbierać przy innych ludziach i tyle.
Nikt na siłę ne bedzie cię zmuszał
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group