Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - No nie leci ..

Kicia - Sro 20 Wrz, 2006 14:04
Temat postu: No nie leci ..
Heheh to jeszcze raz ja przepraszam ze znowu zakladam nowy temat ... ale tamten skasowany a mam jeszcze 1 pytanie ;D

Po tej niby miesiaczce ktorej bylo tak malo ze doslownie prawie nie bylo widac minely jakies 2 tyg i i przez te chyba te 2 tyg albo troche mniej nie leci mi ta wydzielina co zawsze ... Nie wiem co to moze znaczyc !! Przeciez zawsze leciala biggrinbiggrin
Odpiszcie ... PlZ Smile
nasty_girl - Sro 20 Wrz, 2006 14:15
Temat postu:
jak my mamy na odległość rozpoznać co to jest, co to za wydzielina, dlaczego ona leci itd.. mamy nie masz? takie rzeczy można wyjaśnić w minutę.. a nie czekać aż ktoś łaskawy napisze na forum..
pytalska - Sro 20 Wrz, 2006 15:20
Temat postu:
no to po co zakładać forum, jak ciężko jest odpoweidzieć....ale co do tematu to zgadzam się z nasty że warto o takich sprawach pogadać z mamą--to nie boli.. Wink
Inversja - Sro 20 Wrz, 2006 15:54
Temat postu:
pytalska napisał/a:
no to po co zakładać forum, jak ciężko jest odpoweidzieć....ale co do tematu to zgadzam się z nasty że warto o takich sprawach pogadać z mamą--to nie boli.. Wink

to czemu z nian nie pogadasz?
Laki - Sro 20 Wrz, 2006 18:07
Temat postu:
Inversja napisał/a:
to czemu z nian nie pogadasz?

Bo to nie ona zakladala temat Razz
nasty_girl - Czw 21 Wrz, 2006 07:13
Temat postu:
to trzeba założyć temat żeby móc pogadać? lol
Kicia - Czw 21 Wrz, 2006 12:34
Temat postu:
Ja chcialam tylko spytac .... A wy sie tu klucicie czy ja mam gadac z mama czy nie Confused Moze nie lubie gadac to takich sprawach z mama i niegdy nie gadam ... Fajnie ze nikt nie chce odpowiedziec na moje pytanie Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Sad
Shaunri - Czw 21 Wrz, 2006 15:05
Temat postu:
Kiciu, zanim inni zwyzywają Cię od idiotek, odpowiem, spróbuję pomóć:

Nie możemy, nie znając twoich narządów rozrodczych odpowiedzieć na twoje pytanie, co dolega twojemu ukochanemu okresowi. Niestety, żaden z nas nie zaglądał Ci między nogi, więc nie mamy żadnej możliwości Ci pomóc. Osobiście nie miałem jeszcze swojej pierwszej miesiączki, ale z powyższych wypowiedzi mniemam, że po prostu nie znając danego przypadku osobiście, nie jesteśmy w stanie Ci pomóc.

Pomóc może Ci poważnie ktoś z rodziców, ewentualnei ginekolog, bądź też jakiś seksuolog (Kiedyś miałem okazję korzystać z pewnych rad przez gg, więc poszukaj na necie).
Blanka - Czw 21 Wrz, 2006 16:56
Temat postu:
A Blandzia wie czemu.

Są w życiu kobiety rózne dni. Dni krwawień, dni mokre i dni suche. Te Suche powinny występować ok 3 dni po okresie. Wtedy z pochwy nie wydobywa się rzadna wydzielina. Jest to okres bezpłodny (chyba). W dniach "mokrych" posiada się różne wydzieliny, w zależności od dnia cyklu. Jako, że dopiero zaczęłaś miesiączkować, twój cykl jest nieregularny więc raczej nie masz czym się przejmować.

Coś jeszcze?
Kicia - Czw 21 Wrz, 2006 17:52
Temat postu:
Oh dziekuje Ci Blanka bardzo mi pomoglas .. biggrin Kwiat Nareszcie znalazl sie ktos kto cos wie i umie wyjasnic czlowiekowi do rzeczy, a nie tylko sie klocic i radzic mi zebym poszla do mamy, lub jakiegos specjalisty Mr. Green ... Jeszcze raz Serdecznie DzIeKuJe Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group