W tym temacie: wszystko o piersiach, wasze problemy z biustem, staniki. Każda dziewczyna w tym temacie ma podobny problem, więc możemy sobie nawzajem pomóc
  W tym temacie: wszystko o piersiach, wasze problemy z biustem, staniki. Każda dziewczyna w tym temacie ma podobny problem, więc możemy sobie nawzajem pomóc   Jak uważają inni - nie będziemy zaśmiecać tymi samymi problemami forum, tylko wszystko o piersiach piszmy w tym temacie. Przynajmniej będzie łatwiej znaleźć
  Jak uważają inni - nie będziemy zaśmiecać tymi samymi problemami forum, tylko wszystko o piersiach piszmy w tym temacie. Przynajmniej będzie łatwiej znaleźć   A więc piszmy
  A więc piszmy  Pozdrawiam
  Pozdrawiam   

wydaje mi sie ze powinnas nosic 70AA lub 75AA.
 wydaje mi sie ze powinnas nosic 70AA lub 75AA.  

) tylko taki z tych bardziej "miękkich miseczek" moze byc?
) tylko taki z tych bardziej "miękkich miseczek" moze byc?     | Nikita napisał/a: | 
| (jeśli będziesz chciała kiedyś dopasować odpowiedni stanik do rozmiaru swojego biustu możesz skorzystać z tego kalkulatora : klikasz POMIŃ INTRO, następnie PORADNIK i TWÓJ ROZMIAR ; )) | 
| MaDz!A napisał/a: | 
| ja mam pod biustem 75cm a w 76cm. czy w ogole powinnam nosic stanik? | 
| MaDz!A napisał/a: | 
| na pewno tego nie zrobie xD glupi pomysl | 
| nasty_girl napisał/a: | 
| mieć problem z biustem, a robić z tego problem ogólno powszechny, wyżalać się na każdym kroku, i doprowadzić się do stanu obsesyjnego na jego punkcie to jest różnica. | 
 Obsesja, zła rzecz.
 Obsesja, zła rzecz.