Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - wybieg

aneta007 - Sob 14 Paź, 2006 20:46
Temat postu: wybieg
cześć mam prośbe
mam 14(prawie) lat dlugie nogi waze 50 kg i mam 172 cm wzrostu bardzo chce zostac modelką ale nie wiem czy jakas agencja mnie przyjmnie co o tym myślicie ??? wszyscy mi mowia ze powinnam byc modelka bo jestam ladna:-D.jesli znacie jakieś konkursy lub agencje modelelek to mi powiedzcie . aha i jeszcze dopowiem zeby te agencje czy cos znajdowaly sie w Radomsku bo ja tam mieszkam. to tyle pa prosze o odpowiedzi
Inversja - Sob 14 Paź, 2006 21:09
Temat postu:
hmmm google już nie istnieją?
Słupek - Sob 14 Paź, 2006 21:11
Temat postu:
Wydaje mi się, że takie firmy mają siedziby w dużych miastach, a o Radomsku to w życiu nie słyszałem. Szukaj w "stolicy" swojego województwa.
MaDz!A - Sob 14 Paź, 2006 21:30
Temat postu:
czytaj w gazetach itp. czasami u nas w centrum handlowym wybieraja ludzi do reklam i bilboardow itp. ^^ moze u was tez. a na pewno najwiecej tego wszystkiego jest w warszawie :\
nasty_girl - Nie 15 Paź, 2006 11:25
Temat postu:
poszukaj w internecie, popytaj znajomych, jak coś to poszukaj w pobliskich miastach, gdzieś na pewno znajduję się coś co cię zainteresuje, a przy takim wzroście masz szanse.
Monik - Nie 15 Paź, 2006 11:35
Temat postu:
Ach, też kiedyś chciałam być modelką :]
Wyślij swoje portfolio do tzw. "Banku twarzy", np. do Elite Model Look itp. Skoro mówisz, że jesteś ładna i masz niezłą figurę, to masz szansę Wink
Powodzenia.
aneta007 - Nie 15 Paź, 2006 17:08
Temat postu:
ale ja jestem chuda. a jak jestem chuda to mam nadal szanse????
Nikita - Nie 15 Paź, 2006 17:23
Temat postu:
Oglądając modelki można stwierdzić, że prawie wszystkie są wychudzone...
Zastanów się czy na pewno chciałabyś zostać modelką. Wiele agencji oszukuje i ciężko jest się "wybić".
Może najpierw zaczęłabyś w castingach? Np. w różnych czasopismach dla młodzieży tj. Dziewczyna, Victor Gimnazjalista poszukują dziewczyn do prezentowania ciuchów albo na okładkę. Np. 28 października w Warszawie jest organizowany przez Victora Gimnazjalistę casting dla osób, które chcą wystąpić w sesji zdjęciowej i znaleźć się na łamach Victora lub na okładce. Jesli ktoś nie ma możliwości przyjazdu na casting może przesłać swoje zdjęcie wraz z ankietą na adres mejlowy.
Jeśli jesteś zainteresowana mogę ci podac więcej informacji ; )
joasia1990 - Nie 15 Paź, 2006 18:19
Temat postu:
aneta007 napisał/a:

niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba
MaDz!A - Nie 15 Paź, 2006 20:21
Temat postu:
^^ a to bylo dobre xD

ale niech dziewczyna lepiej uwaza, bo pragnac bardzo zostac modelka i sie okaze ze jest troche za gruba to moze sie doprowadzic do stanu ostatecznosci...
aneta007 - Nie 15 Paź, 2006 20:32
Temat postu:
tak nikita podaj mi wiecej informacji prosze i dziekuje za rady
Monik - Pon 16 Paź, 2006 14:58
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
niektore agencje poszukuja tak chudych dziewczyn ze moze sie okazac ze jestes nawet za gruba

MaDz!A napisał/a:
^^ a to bylo dobre xD

To nie jest takie śmieszne. Całkiem niedawno zagłodziła się pewna młodziutka dziewczyna i po wystęie na wybiegu po prostu osunęła się na podłogę. Najpierw myśleli, że zemdlała. Ale to był zgon.
Ha, ha, ha. Śmieszne, nie?
opętana - Pon 16 Paź, 2006 17:18
Temat postu:
ha, ha, ha. Śmieszne no.
co ma ten przypadek do tego tematu?
MaDz!A - Pon 16 Paź, 2006 17:58
Temat postu:
przeciez napisalam ze takie przypadki sa i zeby ta ANETA007 uwazala. czytaj inne posty
Laki - Pon 16 Paź, 2006 20:01
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
aneta007 napisał/a:

Ostatnio byl artykul na Onecie o "chudosci" modelek. Np. w Mediolanie modelki przechodza badania, czy aby nie sa za chude. W przeciwnym wypadku nie sa wypuszczasne na wybieg. A wiec niemartw sie, gorzej jakbys byla za gruba......
joasia1990 - Pon 16 Paź, 2006 20:10
Temat postu:
Laki napisał/a:
Ostatnio byl artykul na Onecie o "chudosci" modelek. Np. w Medioladnie modelki przechodza badania, czy aby nie sa za chude. W przeciwnym wypadku nie sa wypuszczasne na wybieg. A wiec niemartw sie, gorzej jakbys byla za gruba......

w Mediolanie tak. ale to nie jest regula.
Laki - Pon 16 Paź, 2006 20:26
Temat postu:
joasia1990, i jeszcze w kilku miastach. na pozkazie w New Yorku modelki byly bardzo wychudzone, i zwracano szczegolna uwage na to, ze sa za chude..
nasty_girl - Pon 16 Paź, 2006 22:00
Temat postu:
w mediolanie tak, w paryżu nie, tam jest inaczej.. właśnie ostatnio oglądałam reportaż, panienka po przejśćiu raz po wybiegu wyglądała jak by właśnie przedchwilą skończyła biec w jakimś wyścigu.
Nikita - Wto 17 Paź, 2006 18:58
Temat postu:
aneta007,tu znajdziesz wszelkie informacje dotyczącego castingu organizowanego przez Victora Gimnazjalistę.
A w październikowej Dziewczynie znajdziesz kupon zgłoszeniowy, który nalezy wysłać jeśli chciałabyś zobaczysz swoje zdjęcia w tym czasopiśmie. Masz 172 cm wzrostu, więc spełniasz wymagania. Temu konkursowi patronuje prestiżowa agencja modelek Model Plus.
Więc jeśli chcesz spróbować to jest szansa ; )
Życzę powodzenia.
joasia1990 - Wto 17 Paź, 2006 19:12
Temat postu:
Laki napisał/a:
joasia1990, i jeszcze w kilku miastach. na pozkazie w New Yorku modelki byly bardzo wychudzone, i zwracano szczegolna uwage na to, ze sa za chude..

wiem, czytalam o tym. ale nie zawsze tak jest. a poza tym czytaj uwazniej posty bo ja napisalam ze NIEKTORE agencje poszukuja wychudzonych modelek, nie mowilam o tym ze wszystkie
MaDz!A - Wto 17 Paź, 2006 19:18
Temat postu:
tez czytalam na onecie ten artykul. jednym przykladem jest Keira Knightley ale ona nie jest modelka.
Nikita - Wto 17 Paź, 2006 20:34
Temat postu:
jak może być takim przykładem skoro nie jest modelką? ;p
MaDz!A - Wto 17 Paź, 2006 22:25
Temat postu:
ten artykul byl nietylko o modelkach. po prostu o "wychudzonych" sławach i modelkach. xP

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group