Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - pizza

laniade - Pon 16 Paź, 2006 21:03
Temat postu: pizza
Cool czesc wam!
mam znowu problem Confused szukam spolszczenia do pizzy syndicate Sad
na necie niestety nie moge znalezc prosze o pomoc!
Słupek - Pon 16 Paź, 2006 21:14
Temat postu:
Ta gra była wydana po polsku przez CD-Projekt. Po co spolszczenie?
laniade - Pon 16 Paź, 2006 22:21
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Ta gra była wydana po polsku przez CD-Projekt. Po co spolszczenie?

tyle ze po mam wydawac kase na cd projecty jak sobie sciagam z neta Smile a polskiej wersji nie ma. Chyba ze jest na stronce tego cd projectu...

[ Dodano: Wto 17 Paź, 2006 12:38 ]
tyle ze po co mam wydawac kase na cd projekty jak sobie sciagam z neta Smile a polskiej wersji nie ma. Chyba ze jest na stronce tego cd projektu...[/quote]
Kamix - Czw 28 Gru, 2006 13:07
Temat postu:
http://www.portal24h.pl/component/option,com_remository/Itemid,224/func,select/id,27/

nie gralem nigdy w ta gre znalazlem jedynie nakladke do connection a nie wiem czy to jakas roznica, byc moze sa 2 wersje, ciezko w necie o ta nakladke :-( przykro mi ale musisz chyba pozyczyc od kogos albo sciagnac pl wersje jezykowa.
holyparapet - Czw 28 Gru, 2006 17:24
Temat postu:
sciaganie z internetoo jest lamaniem prawa i nie legalne
Monik - Czw 28 Gru, 2006 19:35
Temat postu:
holyparapet napisał/a:
sciaganie z internetoo jest lamaniem prawa i nie legalne

A ty nie ściągasz, co? Wszyscy chwalimy się znajomością prawa, a i tak ściągamy. Np. ja.
holyparapet - Czw 28 Gru, 2006 20:16
Temat postu:
nie ja nie sciagam wole pojsc do sklepu i cos kupic
Słupek - Pią 29 Gru, 2006 00:23
Temat postu:
Monik napisał/a:
Wszyscy chwalimy się znajomością prawa, a i tak ściągamy.

Wszyscy? Mhm... ciekawe.
Monik - Pią 29 Gru, 2006 11:21
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Wszyscy? Mhm... ciekawe.

Oj, już nie bądź taki dokładny ;p
Laki - Pią 29 Gru, 2006 11:49
Temat postu:
Ja np. kupuję muzykę w internecie, filmów nie ściągam, bo wolę wypożyczyć i przegrać Mr. Green W gry to nie gram...
Słupek - Pią 29 Gru, 2006 12:27
Temat postu:
Monik napisał/a:
Oj, już nie bądź taki dokładny ;p

A wiesz co to są pomówienia?
laniade - Pią 16 Lut, 2007 00:14
Temat postu:
holyparapet napisał/a:
nie ja nie sciagam wole pojsc do sklepu i cos kupic

taaa jasne Smile jak się ma kupe forsy to się tak mówi....
Słupek - Pią 16 Lut, 2007 00:32
Temat postu:
Dlaczego niby kupę forsy?
laniade - Pią 16 Lut, 2007 09:51
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Dlaczego niby kupę forsy?

Czy osoba która ma mało pieniędzy kupuje wszystkie rzeczy na komp?? nie sądze Smile
Tremere - Pią 16 Lut, 2007 10:18
Temat postu:
ale gry z cd projektu to wydatek rzedu 20zł, nie mow mi ze nie stac cie na gre za 20zl.
juz sie nawet sciagac nie oplaca.
Shaunri - Pią 16 Lut, 2007 10:52
Temat postu:
Tremere - Przy dobrym łączu ściągniesz szybciej niż buty założyć zdążysz ; )
Słupek - Pią 16 Lut, 2007 12:53
Temat postu:
Czy osobę, która ma mało pieniędzy stać na komp za kilka tys. zł? Ludzie, po co kupujecie drogie, dobre komputery, jeśli was potem na nowe gry nie stać?
Nikita - Pią 16 Lut, 2007 12:56
Temat postu:
Czasem można dostać dofinansowanie (kilka tys.) i dostać praktycznie za darmo nowy komputer : P
laniade - Wto 24 Lip, 2007 13:04
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Czy osobę, która ma mało pieniędzy stać na komp za kilka tys. zł? Ludzie, po co kupujecie drogie, dobre komputery, jeśli was potem na nowe gry nie stać?

A skąd niby taka pewność, że kompy za tysiące złotych?? Juz od razu każdy ma mega wypasione kompy?? Gadasz bzdury! A co do Cd projekt to nie wiem jakie są do niego dodatki w danym numerze bo gazet komputerowych nie kupuje..... Confused
Marcia10 - Wto 24 Lip, 2007 15:29
Temat postu:
A ja ogolnie nie moge znalezc tej gry w necie do sciagniecia najlepiej po polsku ew po angielsku. Kto pomoze?
Słupek - Wto 24 Lip, 2007 16:22
Temat postu:
laniade napisał/a:
A skąd niby taka pewność, że kompy za tysiące złotych?? Juz od razu każdy ma mega wypasione kompy??

To mi pokaż sensowny komputer bez monitora za mniej niż 1500 zł.
laniade napisał/a:
A co do Cd projekt to nie wiem jakie są do niego dodatki w danym numerze bo gazet komputerowych nie kupuje.....

CD Projekt to firma wydająca gry komputerowe, nie czasopismo.
Cytat:
A ja ogolnie nie moge znalezc tej gry w necie do sciagniecia najlepiej po polsku ew po angielsku. Kto pomoze?

http://allegro.pl/search.php?string=pizza&category=45713
Z wysyłką zapłacisz mniej niż 10 zł.
Marcia10 - Wto 24 Lip, 2007 16:30
Temat postu:
Taa ale mi chodzi o sciagniecie.
Słupek - Wto 24 Lip, 2007 17:01
Temat postu:
Zadzwoń na 997 i się spytaj.
laniade - Sro 25 Lip, 2007 00:02
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Zadzwoń na 997 i się spytaj.

Taa a poźniej koleżanki więcej na forum nie zobaczymy.
Wejdź na allegro i kompy używane. Zresztą na pewno gdzieś w twoim otoczeniu ktoś ma do sprzedania używany komputer... jak kupujesz komputer to już od razu musi być nowy ?? ;/
Słupek - Sro 25 Lip, 2007 00:22
Temat postu:
Zajrzałem na Allegro, używane zestawy na których się da grać chodzą w okolicach 1000 zł. Reszta może i jest bardzo tania, ale są to komputery 6-7-letnie, na których sobie nie za bardzo pograsz. Jest też sporo nieużywanych komputerów - ze zintegrowaną kartą graficzną i przestarzałymi komponentami, czyli do gier się nie nadają.

W sumie nie chce mi się dyskutować nt. cen komputerów. Dla mnie EOT.
laniade - Sro 25 Lip, 2007 00:28
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Zajrzałem na Allegro, używane zestawy na których się da grać chodzą w okolicach 1000 zł. Reszta może i jest bardzo tania, ale są to komputery 6-7-letnie, na których sobie nie za bardzo pograsz. Jest też sporo nieużywanych komputerów - ze zintegrowaną kartą graficzną i przestarzałymi komponentami, czyli do gier się nie nadają.

W sumie nie chce mi się dyskutować nt. cen komputerów. Dla mnie EOT.

ja wiem swoje ty wiesz swoje, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie kompy stare potrafią być jare. Oczywiście jeśli są to gry które mają duże wymagania to owszem troche pieniążków musisz włożyć.
Marcia10 - Sro 25 Lip, 2007 13:55
Temat postu:
A ktos mi odpowie?

Co do kompa to znajdzie sie takiego.
Anonymous - Sro 25 Lip, 2007 14:44
Temat postu:
Jak ściągniecie mp3 czy coś innego to mozecie trzymać 24h, potem należy usunąć. Ktoś tak robi? biggrin
Słupek - Sro 25 Lip, 2007 15:57
Temat postu:
Mp3 można ściągać bez żadnych konsekwencji w ramach dozwolonego użytku. Kary są za udostępnianie. Tak samo jest z filmami. Za to oprogramowania nie można ani ściągać, ani udostępniać.
laniade - Czw 26 Lip, 2007 12:47
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
A ktos mi odpowie?

Co do kompa to znajdzie sie takiego.

Grę tą znalazłam na emule,ale właśnie w wersji angielskiej.Może już jest jakaś w wersji polskiej bo dawno już nie ściągałam z tego programu. Spróbuj jak będą jeszcze jakieś problemy to napisz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group