Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Do dziewczyn. Sny erotyczne

Ambra - Sro 25 Paź, 2006 10:22
Temat postu: Do dziewczyn. Sny erotyczne
Mam problem. Kiedy kończy mi się okres i w czasie owulacji jestem troche bardziej nakręcona i miewam bardzo często sny erotyczne. Już kilka razy obudziłam się mając rękę w spodniach od piżamy (masturbowałam się nieświadomie przez sen), a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie. Mam kłopot. Mieszkam w pokoju z moją młodszą siostrą (ma trzy lata) i nie chciałabym by się kiedyś obudziła i zobaczyła mnie jak … tym bardziej, że robię to zupełnie nieświadomie i nawet nie wiem czy się wtedy nie rzucam po łóżku albo nie zachowuję się jakoś głośno (właściwie po dzisiejszym to wiem, że najciszej to nie jest). Czy to jest normalne? Co mam zrobić?
nasty_girl - Sro 25 Paź, 2006 15:11
Temat postu:
robię dziwne rzeczy przez sen lunatykując, ale czegoś takiego mi się nie zdarzyło.. w sumie w trakcje owulacji dziewczyny mają większą ochotę na seks, ale żeby aż tak Wink
Augustyn - Sro 25 Paź, 2006 15:47
Temat postu: Re: Do dziewczyn. Sny erotyczne
Może dobrym rozwiązaniem byłoby związanie sznurka od spodni piżamy na jakiś skomplikowany węzeł czy coś? Albo po prostu pomódl się, żeby nie dochodziło do takich sytuaji Smile
Ambra napisał/a:
a dzis obudziło mnie moje własne jęknięcie.

Ludzie jęczą przez sen bez konkretnych przyczyn...

Pozdrawiam!
Nikita - Sro 25 Paź, 2006 15:58
Temat postu:
Siostry z pokoju nie wyrzucisz : P
Hmmm, może postaraj się nie myśleć o tym przed snem?
Może i w czasie owulacji ma się większą ochotę na takie rzeczy, ale chyba da się na tym panować, hm?
nasty_girl - Sro 25 Paź, 2006 16:32
Temat postu:
nad snem panować? szczerze to jakoś ja od samego myślenia snów erotycznych nie mam, to raczej nie od myślenia ;p
Słupek - Sro 25 Paź, 2006 17:04
Temat postu:
Zaraz ktoś się przypieprzy, że wypisuję jakieś bezeceństwa, ale i tak powiem. Jeśli nie możesz zapanować nad masturbacją w trakcie snu, to masturbuj się świadomie, by rozładować popęd.
Shaunri - Sro 25 Paź, 2006 17:17
Temat postu:
Wbrew pozorom (O la Boga, co ja mówię ; ) ) Słupek ma rację. Masturbacja (W moim przynajmniej mniemaniu, a z doświadczenia wiem, że większość jednak ma przeciwne zdanie) pomaga rozładować napięcie seksualne w wieku dojrzewania i jest jak najbardziej zdrowa.

Trochę z innej beczki, inny sposób to LD, medytacja, OOB - Wszelkie techniki dozwolone.
nasty_girl - Sro 25 Paź, 2006 18:57
Temat postu:
no w jej wieku na pewno lepsze, i chyba jedyne dobre wyjście niż seks, już miałam pisać ale zobaczyłam jej wiek.
Laki - Sro 25 Paź, 2006 19:15
Temat postu:
A ile ma lat, bo ja coś nie widzę Question
Słupek - Sro 25 Paź, 2006 19:16
Temat postu:
Z seksem jest taki problem, że w przeciwieństwie do masturbacji, jest niemożliwy w wersji "zrób-to-sam" :p
Laki - Sro 25 Paź, 2006 19:22
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Z seksem jest taki problem, że w przeciwieństwie do masturbacji, jest niemożliwy w wersji "zrób-to-sam" :p

Naprawdę, no nie wiedziałem Razz
Słupek - Sro 25 Paź, 2006 19:28
Temat postu:
Cytat:
A ile ma lat, bo ja coś nie widzę

[OT]
Use the , Luke!
[EOT]
Anonymous - Sro 01 Lis, 2006 18:01
Temat postu:
Ja nie miewam takich snów (może czasami, ale bardzo rzadko), a przyznam, że zdarzają mi się takie fantazje.
I czekam na ten sen z tą osobą, o której tyle myślę, nawet często przed snem :))
Moja koleżanka potrafi mieć takie sny bardzo często. Cały czas mi je opowiada...
maci1 - Czw 02 Lis, 2006 00:21
Temat postu:
ni no ale jak ja mam sie masturować i jednocześnie spać Question
Laki - Czw 02 Lis, 2006 18:49
Temat postu:
Cytat:

Lol człowieku
maci1 - Sob 04 Lis, 2006 22:53
Temat postu:
Laki napisał/a:
Cytat:

Lol człowieku

lol, było by fajnie Razz
nasty_girl - Nie 05 Lis, 2006 09:51
Temat postu:
a jaka oszczędność czasu <lol>
maci1 - Nie 05 Lis, 2006 19:13
Temat postu:
<lol2>
też prawda, było by więcej czasu na odrabianie lekcji Razz
nasty_girl - Pon 06 Lis, 2006 07:12
Temat postu:
albo na sen ;p
Maćko - Czw 09 Lis, 2006 19:01
Temat postu:
ja tez co jakiś czas miewam takie sny,ale lunatykowac-nie. A tak poza tym to te sny bywają bardzo przyjemne!
Iśka - Nie 06 Maj, 2007 22:05
Temat postu:
Ja niestety rzadko miewam sny erotyczne, a szkoda.
Ale nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło.

Jedyne rozwiązanie to kontrolować swój popęd [czyt. masturbować się, a nie wzbraniać przed tym, bo potem robisz to niekontrolowanie]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group