Pomoc w lekcjach - Wojna w Wietnamie :/:/ pytalska - Sro 01 Lis, 2006 15:17 Temat postu: Wojna w Wietnamie :/:/
Hejka wszystkim!!! Mam taki problem. A właściwie nie ja tylko mój brat. Otóż on piszę pracę magisterską o wojnie w wietnamie i potrzebuje dostęp do ,,Trybuny Ludu". Ta gazeta jest tylko w jednej bibliotece i nie można jej wziąć do domu a on pracuje i nie wyrobi się. Ostatnio siedział w czytelni 7godz. a przejrzał tylko jeden numer......I moja prośba--czy nie znacie stron internetowych, na których są poszczególne numery tej gazety?? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!!! Słupek - Sro 01 Lis, 2006 22:54 Temat postu:
Nie ma tam dostępu do ksera? Dziwne. maci1 - Sro 01 Lis, 2006 23:59 Temat postu:
o ludu jaka staroć ta gazeta
Kod:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trybuna_Ludu
Ja14 - Pią 03 Lis, 2006 14:53 Temat postu:
U nas w bibliotece na zamku też nie ma i co nasty_girl - Pią 03 Lis, 2006 16:05 Temat postu:
bo zazwyczaj takie rzeczy są w jakiś głównych bibliotekach miejskich, gdzie są przechowywane różne stare egzemplarze, i to normalne że nie można ich wziąć do domu, gdyby tak każdy chciał gazetę pożyczyć, to nie wiele by z niej zostało. jedyne wyjśćie, to znaleść kogo, kto by miał taką w domu (co raczej mało realne) lub skorzystać z ksera w bibliotece.