Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Wydzielina śluzowa.

Sissa11 - Wto 07 Lis, 2006 20:31
Temat postu: Wydzielina śluzowa.
Hey!Ten temat stworzyłam dla dziewczyn,które zaobserwowały na majtkach "to coś" piszcie śmiało o swoich problemach!Sama przedstawie wam mój problem dotyczący również tej wydzieliny:

Otóż od 2 tygodni leci mi śluz...Pierwszy dzień jak po lekcji wyszłam z klasy i poczułam,ze mam mokro w majtkach,na nich było takie jasnożółte :/ na drugi dzień na spacerze....Znów czułam,ze mam mokro,ale potem na wkładce nic nie zobaczyłam..Możliwe,ze śluz poleciał biały i go nie zobzaczyłam?Potem dzień mi śluz nie leciała a następnego dnia bardzo dużo go było,biały i przeźroczysty..A na następny dzień(wtorek) aż do dzisiaj mi leci żółty...Czy to normalne?Aha mam 11 lat,rok rosna mi piersi,pojwiło sie owłosienie łonowe,trądzik i nadmierna potliwość :/Aha pytania:
-czy śluz moze zminiać kolory?
-czy to prawda,że śluz przestaje lecieć na kilka dni a potem sie dostaje okres?
-czy wczasie okresu mozna ćwiczyć i jeździć konno? (jeździectwo to moja pasja)
-co ile powinnam zminiac wkładki higieniczme?(do tej pory zmieniałam po tym,jak leciał mi sluz)
-jaka jest średnia ilość czasu gdy leci śluz i sie dostaje okres?
-czy jak sie ma "mokro" to znaczy ze poleciał śluz?
Bardzo proszę o odpowiedź...Jest to dla mnie ważne,nie wiem kiedy mogę dostać okres i czy mogę sie go w najbliższym czasie spodziewać...
A dzisiaj bolał mnie brzuch,od 1 cm nad pępkiem w doł :/ Okropnie...Czy moge dostać okres?
Monik - Wto 07 Lis, 2006 20:43
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
-czy wczasie okresu mozna ćwiczyć i jeździć konno?

W tamponach na pewno (;
Laki - Wto 07 Lis, 2006 20:51
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
!Ten temat stworzyłam dla dziewczyn,które zaobserwowały na majtkach "to coś" piszcie śmiało o swoich problemach

Ale po co ?? Było już tysiące takich tematów ...
Sissa11 - Wto 07 Lis, 2006 21:07
Temat postu:
właśnie było dużo,ale ten powiedzmy będzie uniwersalny,teraz po prostu kto ma taki problem wpisuje go tutaj.Rozumiesz już? Razz
Inversja - Wto 07 Lis, 2006 21:09
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
-czy wczasie okresu mozna ćwiczyć i jeździć konno? (jeździectwo to moja pasja)

Jam jest szalona. Kiedyś pojechałam na 2 godzinny tere z gorączką 38*C to wiesz : P

Btw. wiem że jesteś nowa ale istnieje coś takiego jak opcja szukaj. Umiejscowiona jest ona na samej górze po prawej stronie od logo. Wpisujesz tam słowo kluczy w tym przypadku ''śluz'' i znajduje Ci tysiące tematów tego typu. Więc nie wiem zamknąć ten temat?

[ Dodano: Wto 07 Lis, 2006 21:09 ]
Sissa11 napisał/a:
właśnie było dużo,ale ten powiedzmy będzie uniwersalny,teraz po prostu kto ma taki problem wpisuje go tutaj.Rozumiesz już? Razz

Wiesz ile już było takich ''uniwersalncyh'' tematów?
Laki - Wto 07 Lis, 2006 21:47
Temat postu:
Inversja napisał/a:
Więc nie wiem zamknąć ten temat?

Tak : )
Sissa11 - Czw 09 Lis, 2006 15:16
Temat postu:
A moze kroś raczy mi odpowiedziedź na problem? Czy nikt nie raczy mi odpowiedzieć na moje pytania?! Rolling Eyes
nasty_girl - Czw 09 Lis, 2006 15:25
Temat postu:
od oceniania, i pomagadania w takich sprawach jest ginekolog.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group