Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Harry Potter - część 7.

aneta007 - Czw 16 Lis, 2006 18:06
Temat postu: Harry Potter - część 7.
Czy ktoś wie kiedy będzie premiera Harrego Pottera 7 cześci????????
Nikita - Czw 16 Lis, 2006 18:38
Temat postu:
Kliknij.
Słupek - Czw 16 Lis, 2006 18:49
Temat postu:
Cytat:
w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu.

Prawie jak Stan Tymiński Mr. Green

Nazywajcie jakoś normalnie tematy, bo się nie da w nich połapać potem.
Laki - Czw 16 Lis, 2006 19:20
Temat postu:
Cytat:
Nazywajcie jakoś normalnie tematy, bo się nie da w nich połapać potem.

No właśnie też mam zamiar się uczepić, nazywacie tematy:
hm.....
niech tu każdy wejdzie

aneta007 - Pią 17 Lis, 2006 19:19
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Kliknij.

ALE TAM NIE MA KIEDY WYJDZIE HARRY OTTER 7 CZESC!!!
Nikita - Pią 17 Lis, 2006 19:26
Temat postu:
Jest mnóstwo stron o Harrym Potterze, poszukaj na Googlach. A może oni sami jeszcze nie wiedzą kiedy ukaże się 7 część? xP
Słupek - Pią 17 Lis, 2006 20:36
Temat postu:
Dopóki nie wyszedł, czas poczytać coś innego. Każdego roku wychodzi tyle ksiażek, że nie ma możliwości przeczytać ich wszystkich Mr. Green
Monik - Sob 18 Lis, 2006 10:59
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Cytat:
w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu.

No i co z tego, że ma w tej teczce ostatnią część książki? Boże, ludzie potrafią ze wszystkiego zrobić sensację... Rajcuje ich, że pisarka niesie zakończenie Harry'ego Pottera <lol>
Kamil - Sob 13 Sty, 2007 20:47
Temat postu:
Monik napisał/a:
Słupek napisał/a:
Cytat:

No i co z tego, że ma w tej teczce ostatnią część książki? Boże, ludzie potrafią ze wszystkiego zrobić sensację... Rajcuje ich, że pisarka niesie zakończenie Harry'ego Pottera <lol>

Jkoś ogląndałem wszystekie czetry czeńści Horrego Pottera noi się nie podniecam. Spiderman Spiderman
Monik - Sob 13 Sty, 2007 21:58
Temat postu:
Kamil napisał/a:
Jkoś ogląndałem wszystekie czetry czeńści Horrego Pottera noi się nie podniecam.

Po 1, mój post nie był akurat do Ciebie.
Po 2 - słownik ortograficzny + funkcja "Podgląd" przy wysyłaniu postów (do poprawienia literówek) = czytelny post.
Po 3 - nie offtopuj.
Nikita - Nie 14 Sty, 2007 12:30
Temat postu:
W lipcu do kin wejdzie dopiero 5 część Harrego Pottera - Zakon Feniksa, więc na 7 będzie można dłuugo poczekać.
Sissa11 - Nie 14 Sty, 2007 12:58
Temat postu:
Krecą dopiero 5 część (moja ulubiona, cos powyżej 900 stron Laughing ) A w tamtym roku ukazała sie 6 (książka) Rowling pisze 7.
Ale osobiście- ludzie radzę najpierw troche poczytać w necie i ksiazki przeczytać - filmy to okropne okaleczenia książki. Skrócone do 2 godzin... Phi
kasia0001 - Nie 14 Sty, 2007 15:00
Temat postu:
ee to już tego czegoś jest 7 częęści Mr. Green oO heh xD ja chyba tylko o 3 słyszałam.. no może oglądałam 2 lub 3 ;D
aneta007 - Pon 15 Sty, 2007 15:23
Temat postu:
dzieki za odpowiedzi ale wlasnie sie dowiedzialm z radia ze bedzie latem tego roku.
Dzieki za odp
Kamil - Sro 01 Sie, 2007 12:21
Temat postu:
Nikita napisał/a:
W lipcu do kin wejdzie dopiero 5 część Harrego Pottera - Zakon Feniksa, więc na 7 będzie można dłuugo poczekać.

czytałem wszystkie 6 części o Harrym Potterze ale na necie czytałem że za rok lub dwa lata wyjdzie siudma część Harrego Pottera. Cool Cool Cool
Akacja12 - Sro 01 Sie, 2007 13:15
Temat postu:
Ale już na zachodzie jest po angielsku - nie wiem jak u nas.
Ale stówy nie wydam na książkę ;P.
Słupek - Sro 01 Sie, 2007 16:45
Temat postu:
W styczniu lub w lutym ma być po polsku, nie pamiętam. Ponoć ceną ma się zbytnio nie różnić od oryginału.
Akacja12 - Czw 02 Sie, 2007 08:38
Temat postu:
Dlatego też nie kupuje Harry'ego (;
Po polsku kupować to już w ogóle bez sensu.
Słupek - Pon 06 Sie, 2007 23:55
Temat postu:
Ron umrze.

Hahahah, ale ze mnie ...
ewamarchewa - Sro 08 Sie, 2007 22:22
Temat postu:
Słupek napisał/a:
W styczniu lub w lutym ma być po polsku, nie pamiętam. Ponoć ceną ma się zbytnio nie różnić od oryginału.

Dokładnie o północy z piątku na sobotę 25/26 stycznia 2007.
Taka droga ma być?

Słupek: Z tym Ronem bardzo dobry żart!

UWAGA! W DALSZEJ CZĘŚCI JEST COŚ, CO MOŻNA NAZWAĆ SPOILEREM!

Cytat:
Ale ja słyszałam, że nie umrze. Dzięki mojej "kochanej" koleżance, która mi przedstawiła listę zmarłych

KONIEC SPOILERA!
Akacja12 - Czw 09 Sie, 2007 07:52
Temat postu:
Głupi słup...
Dobra, i tak bym się wcześniej dowiedziała (i tak stawiam na to że Hała pota umrze), ale to jest zwykłe chamstwo.
Słupek - Czw 09 Sie, 2007 12:25
Temat postu:
E tam, przed wyjściem 6 części wszyscy wiedzieli, że "'Snape killed Dumbledore,' said Harry." i nikt z tego powodu nie wyzywał innych od chamów i głupków Smile
Akacja12 - Pią 10 Sie, 2007 10:07
Temat postu:
Nie prawda, ja się dowiedziałam tylko przez to że moja koleżanka miała w opisie na gg.
ewamarchewa - Sob 11 Sie, 2007 00:39
Temat postu:
Moja też miała! Ale dotyczące 7 części, a raczej trupów w siódmej części! Och, cud, że jeszcze żyje! Kiedy ją widziałam ostatnio streściła mi cały 7 tom. Kiedyś się zemszczę!
Akacja12 - Sob 11 Sie, 2007 12:05
Temat postu:
Kurde. Ludzie są chamscy.
Mam nadzieję że to ostatni raz, kiedy czytam ogólnie-kochaną książkę.
Słupek - Wto 14 Sie, 2007 12:39
Temat postu:
A teraz coś z zupełnie innej beczki, spoilery Smile
http://pietruch.com/hp/
Dwa błędy niby są.
Marcia10 - Wto 14 Sie, 2007 13:23
Temat postu:
yyy tak bedzie na serio?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group