Cytat: |
w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu. |
Nazywajcie jakoś normalnie tematy, bo się nie da w nich połapać potem. |
Nikita napisał/a: |
Kliknij. |
Słupek napisał/a: |
Cytat:
w filmie dokumentalnym Harry Potter i ja: Opowieść Joanne Kathleen Rowling autorka pokazuje żółtą teczkę, mówiąc, że znajduje się w niej ostatni rozdział siódmego tomu. Większość osób wierzy autorce, są jednak i takie, które dopatrują się w tym podstępu. |
Monik napisał/a: | ||
No i co z tego, że ma w tej teczce ostatnią część książki? Boże, ludzie potrafią ze wszystkiego zrobić sensację... Rajcuje ich, że pisarka niesie zakończenie Harry'ego Pottera <lol> |
Kamil napisał/a: |
Jkoś ogląndałem wszystekie czetry czeńści Horrego Pottera noi się nie podniecam. |
Nikita napisał/a: |
W lipcu do kin wejdzie dopiero 5 część Harrego Pottera - Zakon Feniksa, więc na 7 będzie można dłuugo poczekać. |
Słupek napisał/a: |
W styczniu lub w lutym ma być po polsku, nie pamiętam. Ponoć ceną ma się zbytnio nie różnić od oryginału. |
Ale ja słyszałam, że nie umrze. Dzięki mojej "kochanej" koleżance, która mi przedstawiła listę zmarłych |