Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Czy tak moze być?

Sissa11 - Czw 23 Lis, 2006 21:46
Temat postu: Czy tak moze być?
Mam pytanie. Od razu zaznaczam,że jak Słupek i Laki będą sie czpiać to użyję przycisku "ignoruj"
A więc: Śluz mam z miesiąc,ale z tydzień przestał sie ona pojawiać, jednak normalnie często jak przy nim czuję nagłe "mokro". Śpie w piżamie bez majtek, wiec nie iwem czy na piżamie cos jest, bo ona jest luźna.
Proszę o pomoc, nie gadajcie nie na temat,pliss tylko pare sensownych wyjaśnień i niech moderator zamknie temat albo zostawi dla tych, co mają identyczny problem.
Aha, i jak mamie powiedzieć,że kupiłam sobie podpaski?
Słupek - Czw 23 Lis, 2006 22:30
Temat postu:
Jak chcesz to ignoruj, ale to śmieszne, że zakładasz kolejny temat o tym samym, zamiast popytać w już istniejącym.
Sissa11 - Pią 24 Lis, 2006 08:40
Temat postu:
O innym. Że raz jest a raz nie ma. A ty chłopak jesteś i nie wchodź na tamaty dla dziewczyn.
Laki - Pią 24 Lis, 2006 08:56
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:

No to chyba nie jest zakazana rzecz ;> Powiedz, że kupiłaś i koniec...
Sissa11 - Pią 24 Lis, 2006 12:34
Temat postu:
Dobra,już powiedziałam Wink
Shaunri - Pią 24 Lis, 2006 15:56
Temat postu:
Laki - Masz na nią zbawienny wpływ ; )
nasty_girl - Pią 24 Lis, 2006 16:27
Temat postu:
Ja rozumiem, mamo wypiłam piwo, to by mogła być zła, ale podpaski? Napsiz tylko czy mocno cię biła, i do kiedy masz karę..
Tremere - Pią 24 Lis, 2006 19:32
Temat postu:
chyba że Sissy jest chłopcem, a mama zabroniła mu kupowania podpasek etc.
Monik - Pią 24 Lis, 2006 20:59
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
Od razu zaznaczam,że jak Słupek i Laki będą sie czpiać to użyję przycisku "ignoruj"

Chłopaki, uważajcie, bo was czeka gniew szatana za pisanie nie na temat Twisted Evil ^^

Sissa11 napisał/a:

A po co mówić? Używaj i tyle. A jak koniecznie chcesz, no to normlnie "Kupiłam podpaski". Tak, wiem. Już powiedziałaś. Ale jakbyś na przyszłość miała podobne problmy (jak powiedzieć o tym ciotce, babce etc.) to możesz tu zajrzeć zamiast tworzyć kolejnego tematu.

A na temat....
To normalne. Niektórzy tak mają a inni nie. I koniec kropka.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group