Monik napisał/a: |
Moja koleżanka ma 145-150 (nie wiem dokładnie) i waży 58 kg |
nasty_girl napisał/a: |
ta, a ja przy moim wzroście powinnam ważyć co najmniej 6 kilo więcej, a tłuszczyku mam wystarczająco, żeby się zacząć odchudzać, nie można tak na to patrzeć, bo każdy mimo wyglądu może ważyć inaczej, i same cyferki dużo nie mówią.
Sama wysoka nie jestem, więc w tym przedziale trochę się orientuję. |
nasty_girl napisał/a: |
ta, a ja przy moim wzroście powinnam ważyć co najmniej 6 kilo więcej, a tłuszczyku mam wystarczająco, żeby się zacząć odchudzać, nie można tak na to patrzeć, bo każdy mimo wyglądu może ważyć inaczej, i same cyferki dużo nie mówią. |
Monik napisał/a: |
W jej przypadku cyferki nie kłamią. |
Słupek napisał/a: |
interpretator wyników może się mylić |
Słupek napisał/a: |
Faktem jednak jest, że taka waga, to dość sporo. |
Cytat: |
niektorzy maja np. "grube kosci" i mimo, ze waza wiecej niz rowiesnicy czy normy to i tak sa szczupli Smile |
Tremere napisał/a: |
NIGDY nie wyliczam BMI, bo to glupota - ja mam 176 i waze 51kg. I niby mam anoreksje, szkoda ze po mnie tej anoreksji nie widac, ale dobra... |
Blanka napisał/a: |
Nie ma sprawy, dam wam tabelę idealnych wymiarów. I skończą sie pytania "jaki powinnam mieć biust" "czy nie mam za grubych ud?" itd.
O jedno proszę- niech każdy kto tam wchodzi ma mózg. http://www.crossdressing.pl/main.php?lv1_id=3&lv2_id=9&lv3_id=204&lang=pl Jak widać waga jest rozłożona na 3 typy sylwetki... |
mala_11 napisał/a: |
Mam 11 lat,mierze 150cm,a waże 50,7 kg.. Czy to aby napewno dobra waga? ![]() Powinnam przejść na diete albo coś ? .. |