Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - szczoteczka do rzes

rotorvator - Pią 01 Gru, 2006 16:55
Temat postu: szczoteczka do rzes
mam takie dosc prozaiczne pytanie - otoz! istnieje takie skomplikowane urzadzenie upiekszajace, jak szczoteszka do rzes. i! czy uzywa jej sie przed nakladaniem tuszu czy po?
ot.
Monik - Pią 01 Gru, 2006 22:01
Temat postu:
Szczoteczka do rzęs? Hm... Można rozumieć to dwuznacznie:
-jako taki grzebyczek; tak, istnieje, a przed malowaniem... Hm, no nie zaszkodzi rozczesać.
-jako "urządzenie" do podkręcania rzęs, tj. zalotka. Chyba ne muszę tłumaczyć do czego służy ; )

Chyba że chodzi o taki rodzaj szczoteczki, jak np do zębów xP
rotorvator - Pią 01 Gru, 2006 22:26
Temat postu:
skoro pisze SZCZOTECZKA to ani szczotka, ani zalotka...tylko szczoteczka ;]
tylko ja sie pytam czy przed, czy po - bo jak rozczesuje po to mi schodzi troche tuszu i musze sie z tym babrac... a przed w ogole nie dziala
jak tego uzywac do cholery ?!
Nikita - Sob 02 Gru, 2006 17:46
Temat postu:
No przecież jak z tuszem i do rzęs to tylko szczoteczka ; )

Wyciąg szczoteczkę. Przeczesz powoli rzęsy. Włóż z powrotem i powtarzaj tak kilka razy (nie czekaj, aż pierwsza warstwa zdąży wyschnąć ). Pamiętaj, aby szczoteczkę od tuszu energicznie nie wpychać i nie wyjmować żeby nabrać kosmetyk, ponieważ mascara szybko Ci się zniszczy.
rotorvator - Sob 02 Gru, 2006 18:15
Temat postu:
po prostu mi slow braklo Laughing

Nikita, na pewno czytalas moj post?
Nikita - Sob 02 Gru, 2006 18:18
Temat postu:
biggrin co to ma być ?! czytałam twój post i nic nie załapałam i dalej nie łapię ; )
rotorvator - Sob 02 Gru, 2006 18:31
Temat postu:
to jest urzadzenie do rozczesywania rzes
nazywa sie szczoteczką..
co pisze z reszta w temacie...

a analizujac Twoj post dochodze do wniosku, ze nie jestes mistrzynia w czytaniu ze zrozumieniem, ale daj 'bog', zebys sie wyrobila
opętana - Sob 02 Gru, 2006 18:49
Temat postu:
spójrz na siebie, nie jestes mistrzynią w posługiwaniu sie tak prostym przedmiotem jakim jest szczoteczka...chyba jest dla Ciebie zbyt ambitne

żal
Anonymous - Sob 02 Gru, 2006 19:11
Temat postu:
Są też takie jakby gumowe szczoteczki. Po nałożeniu tuszu rozczesuje się rzęsy, jeśli się skleiły. Można nią również podkręcać rzęsy.
Ja14 - Sob 02 Gru, 2006 20:00
Temat postu:
Ta szczoteczka najlepsza jest, jak rzęssy wypadają
rotorvator - Sob 02 Gru, 2006 20:03
Temat postu:
alez droga opetana, ja patrze na siebie
i tylko czekalam az ktos sie dowali argumentu ze nie wiem kiedy uzywac tej szczoteczki
nawet nie wiesz jak wielka radosc mi sprawilas ! Very Happy
ale dobrze, za nalozenie tuszu i nie wydlubanie sobie oka nie jest zbyt ambitne, prawda? wtedy twoj piekny imidz leglby w gruzach... :*
Almycha - Wto 22 Maj, 2007 20:02
Temat postu:
nie wiem, ponieważ mam bardzo dl. rzesy i nie musze ich malowac - dziewczyny z klasy twierdza ze sie maluje, ale to nie prawda. jesli chodzi o ta szczoteczke to moja mama ma ta szczoteczke Smile
Nikita - Wto 22 Maj, 2007 21:35
Temat postu:
Patrz na daty. Temat zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group