Sissa11 napisał/a: |
O jeju :/ Kurde musze na szybko pisac bo mnie siostra (2 latka) woła: DO DU! ( chodź tu)!
Zawsze śpie w gatkach od pizamy bez majtek..Ale chyba pod gatki założe dzisiaj majtki i wkładke :/ Mam nadzieje ze to nie bedzie to...Grrr |
Cytat: |
Laki,nie wiem czy tobie by bylo wesoło, jakby cie brzuch bolał i w perspektywie stała miesiączka, która jest obleśna |
CHoCoLaTE napisał/a: |
ja mam juz wydzieline chyba od poczatku 5 klasy ;/ nieprzyjemna sprawa, a wkladek nosic nie chce bo to niewygodne. |
Słupek napisał/a: |
Czy nie można takich postów zabronić w regulaminie? |
mała 13 napisał/a: |
a tak w ogóle to niby czemu zabraniac tego w regulaminie ?? |
ewamarchewa napisał/a: |
puste jajeczkowanie. |
puste jajeczkowanie? a co to? |
Memi napisał/a: | ||
To pewnie takie bez uwolnienia komórki jajowej do jajowodu(lecz nie jestem pewna) |
mała 13 napisał/a: |
aaaa moze to nie dotyczy tematu ale nie chce zakaladac nowego tematu. czy wydzielina (ta przed miesiaczka) musi wystepowac codziennie ??? |
joasia1990 napisał/a: |
przed miesiaczka nie ma zadnej wydzieliny (jest sucho) |
Moze tez byc co 2 - 3 dni. Chyba, nie jestem pewna |
No ale są dziewczyny, które nie mają wogóle wydzieliny przed miesiączką. |
CHoCoLaTE napisał/a: | ||
Dziewczyny, które jeszcze nie mają okresu mają wydzielinę. Pojawia się ona średnio 1,5 roku przed pierwszym okresem. Ja mam ją codziennie. Ale od wczoraj mam okres (znowu brązowy ;P). |
Ale przecież chyba nie musi być codziennie. Moze tez byc co 2 - 3 dni. Chyba, nie jestem pewna.
No ale są dziewczyny, które nie mają wogóle wydzieliny przed miesiączką. |
Czyli takie puste jajeczkowanie jest przed miesiączką?A moze zdarzac sie codziennie?
|
Cytat: |
Czy to jest jakiś ze zwiastunów miesiączki? Czy to poprostu tak sobie? |
ewamarchewa napisał/a: | ||
No przed, przed, oczywiście, że tak. Tak jak normalne jajeczkowanie w normalnym cyklu. Oczywiście, że nie nie codziennie, tylko przez około 4 dni (chociaż u mnie dłużej). |
ewamarchewa napisał/a: |
Ale u mnie ok. 4 i nawet dłużej, przynajmniej wtedy mnie boli brzuch |