Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - mam tego dosyć !!

mała 13 - Sro 13 Gru, 2006 14:50
Temat postu: mam tego dosyć !!
Cześć !!
(M)mam 13 lat, waże 36 kilo i mam dopiero 145 centymetrów wzrostu. Crying or Very sad
(L)ludzie naśmiewają się ze mnie. (W)wszyscy się ze mnie śmieją. (G)gdy mam lekcje w klasie naprzeciwko zerówki chłopaki zawsze mi mówią, że jestem taka jak oni i tam jest moje miejsce. (D)dodam jeszcze, że śmieją się także z mojego biustu. (M)mam 65 pod i 71 w biuście. (N)nie odznacza mi się wcale, bo mam duży wystający brzuch. (G)gdy nało(ż)rzę stanik do prześwitującej bluzki gadają a po co ci on ??. (P)pom(óż)urzcie co mam im odpowiedzieć na takie dogryzanie i co zrobić by urosnąć i żeby urósł mi biust. (Z)z góry dziekuję za pomoc !!! Smile
Tremere - Sro 13 Gru, 2006 15:19
Temat postu:
po prostu czekać.
nie ma cudownych pigułek które naturalnie działają na sylwetkę człowieka.
nasty_girl - Sro 13 Gru, 2006 15:23
Temat postu:
o jezu, a ja mam 17 lat i mam 160.. ratunku, help.. co ja mam robić?

lol
kasia0001 - Sro 13 Gru, 2006 15:26
Temat postu:
Jeszcze urośniesz, codopiero sie rozwijasz, biust też w pore urośnie.. masz jeszcze kilka lat aby Ci urósł. A to, że nosisz stanik to co w tym zlego? .. nie przejmuj się chłopakami, to tylko zwyczajne dzieci. A nie wiem co możesz dokładnie powiedzieć, możesz też im jakoś dogryźć na temat tego co oni mają .. ich penisa Mr. Green .. w stylu np. '' Ja mam małe, ale przynajmniej mam a u Ciebie to nic nie ma'' .. nie wiem xD .. bo ja takimi rzeczami się nie przejmuje i innych tekstów używam, ale to wszystko na spontan ;p . A biust jak już pisałam, urośnie.. nie martw się, a żeby to przyśpieszyć to raczej nic na to nie poradzisz.. trzeba tylko cierpliwie czekać ;p
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 16:50
Temat postu:
Co do biustu to tak jak pisze kasia0001, musisz czekac niestety Sad Ja mam ten sam problem tylko ze mnie sie nie nasmiewaja. Chlopakom mozesz powiedziec np."A ty wcale mutacji głosu nie masz" czy cos w tym stylu, bo ty przeciez biust juz troche masz (z reszta tak jak ja), a jesli ten koles nie ma mutacji to mozesz tak powiedziec. A ze wzrostem to mozesz isc do lekarza. Moja kumpela ma 13 lat i tez jest taka niska i dostaje hormony. Moze dostac nawet taki ze urosnie 30cm ^^ ale ona tego nie chce. Ja tez bym nie chciala na jej miejscu. Wiec moze dostaniesz cos ze urosniesz 10 lub 20cm. Nie wiem. Musisz poradzic sie z mama czy tata i isc do specjalisty bo lepiej z tym nie zwlekac (nie chodzi tu o zadna chorobe). A tak w ogóle to chodzisz do 1 gimnazjum?
Anonymous - Sro 13 Gru, 2006 18:27
Temat postu:
W Twoim wieku byłam niższa.
Chodzisz do 6 klasy czy 1 gim.?

A w te literki bawi się Nikita.
Ja bym chyba dostała oczowklęsu od tego.
Ale jak kto lubi...
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 18:31
Temat postu:
ja tylko tutaj widzialam takie poprawy liter. A ile masz teraz wzrostu Natalie Hetfield, ??
Anonymous - Sro 13 Gru, 2006 18:43
Temat postu:
153 cm i dobrze mi z tym.
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 18:45
Temat postu:
moja kolezanka ma 20 lat i ma troszeczke ponad 150cm, a ja mam 13,5 lat i mam 167cm ^^ a waze 48, a ty Natalie Hetfield, ??
Shaunri - Sro 13 Gru, 2006 19:13
Temat postu:
Mała kobieta to dobra kobieta, jakbyś była wysoka to byś narzekała że chłopaka nie możesz znaleźć, bo za niscy są, a z niskim to wstyd.

Biust - 13 lat masz, dziewczyno, miej litość.

I na koniec, to co lubię mówić - Masz 13 lat i jeszcze się do docinków nie przyzwyczaiłaś? Nic nie odpowiadaj, bo przyjdzie moment w którym będziesz mogła mu jedynie po ryju dać, a nie dasz rady...
mała 13 - Sro 13 Gru, 2006 19:39
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
W Twoim wieku byłam niższa.
Chodzisz do 6 klasy czy 1 gim.?

chodze do 1 gimnazjum
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 20:00
Temat postu:
no to tak jak myslalam. jestes w moim wieku Smile i mamy ten sam problem.
mała 13 - Sro 13 Gru, 2006 20:17
Temat postu:
Thum no to przybij piatke CHoCoLaTe !!
przynajmniej wiem ze nie tylko ja borykam sie z tym problemem
kasia0001 - Sro 13 Gru, 2006 20:22
Temat postu:
A ja mam odwrotny problem o.O
no i lipaaa.. heh xD
bo cos się boję, że może dojść do 180 ;(
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 20:26
Temat postu:
ale my mowimy o biuscie, bo ja to tez jestem wysoka.

mała 13 napisał/a:
przynajmniej wiem ze nie tylko ja borykam sie z tym problemem

niestety wiele dziewczyn ma ten problem Sad
Nikita - Sro 13 Gru, 2006 21:02
Temat postu:
Natalie Hetfield, jak poprawiam czyjś post to nie w aki sposób jak tutaj i podpisuje się, że to ja.

Co do tematu - Jesli ci to tak bardzo przeszkadza to idź do lekarza po hormon wzrostu ;p
Sissa11 - Pon 18 Gru, 2006 14:45
Temat postu:
Ja mam 11 lat i 140. I czasami pomarudzę. No ale co my ci damy? Wyślemy pocztą tabletki na wzrost? Jak wogóle istnieją takie. Biust-kup se push upa. Od razu będą większe. Jak sie smieja z biustu to są na poziomie piaskownicy.
mała 13 - Pon 18 Gru, 2006 16:12
Temat postu:
wiesz sissa nie gadaj ze ja sie uzalam !!

poczytaj lepiej co ty piszesz !!
same "ojej" i tego typu

nie krytykuj innych bo to miłe wcale nie było
aneta007 - Pon 18 Gru, 2006 16:47
Temat postu:
nie przejmuj sie docinkami. ja sama mam 173 cm wzrostu waze 50 kg i mam 13 lat. ja sie nie przejmuje tymi docinkami tylko sie z nich wysmiewam.
Sissa11 - Pon 18 Gru, 2006 20:30
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
wiesz sissa nie gadaj ze ja sie uzalam !!

poczytaj lepiej co ty piszesz !!
same "ojej" i tego typu

nie krytykuj innych bo to miłe wcale nie było

Tak pisałam tak. Ależ ty też piszesz. Ja tak PISAŁAM. Już NIE PISZĘ. Bo nadeszła pora zrozumienia że uzalaniuem się nad sobą nic nie zdizałam tylko wkurze innych. Same ojej i tego typu? A ty? "Mam już tego dość itp" Posłuchaj siebie też! Jak masz problem to se kup push upa a na pewno jeszcze urośniesz! A twoje towarzystwo jak się z ciebie wyśmiewa to jest nie lepsze od ciebie! Najpierw prosisz o pomoc a potem sie wkurzasz. Aha i zobacz daty tamtych postów. Bo juz dość długo nie użalam się nad sobą.
mała 13 - Wto 19 Gru, 2006 14:34
Temat postu:
wiesz sissa
ciesze sie ze przynajmniej zrozumiałaœ że użalanie nic nie daje.
i pragne zauwazyc ze jestem nowym uzytkownikiem
Sissa11 - Sro 20 Gru, 2006 20:52
Temat postu:
Ja też byłam. Jestem tu krótko. no a ty zrozumiałaś? <lol>
DeaDAngeL - Pon 12 Mar, 2007 21:20
Temat postu:
Co do wzrostu - wiesz, niektórzy ludzie rosną późno. Ja tez jestem mała i jakoś nie narzekam, na docinki podnosiłam wysoko glowe i szlam dalej... Urośniesz jeszcze... a zresztą: Male jest piękne!!
girl_in_black - Czw 15 Mar, 2007 22:51
Temat postu:
DeaDAngeL napisał/a:
Male jest piękne!!

ja co chwile słyszę "małe jest piękne" .. już mnie to denerwuje bo sama mam 178cm wzrostu =p
Blanka - Pią 16 Mar, 2007 11:06
Temat postu:
Szczerze? Głupich masz znajomych. A jak Ci bardzo zależy to zacznij hormon wzrostu brać, na własną odpowiedzialność.
KasiaP - Pią 16 Mar, 2007 12:17
Temat postu:
A miałaś już miesiączkę?

JESLI TAK- to nie przejmuj się. 13 lat to wcale nie dużo. I jeszcze jedno- ''faceci podobno wolą niskie, bo są seksowniejsze''(ale niech się wysokie nie przejmują).

JESLI NIE- to jeszcze możesz urosnąć.Przed pierwszą miesiączką jest przyśpieszenie wzrostu.
mała 13 - Pią 16 Mar, 2007 13:54
Temat postu:
Blanka napisał/a:
A jak Ci bardzo zależy to zacznij hormon wzrostu brać, na własną odpowiedzialność.

ale slyszałam że one sš bardzo drogie....

Za miesišc mam wizyte u pediatry bo jak byłam na bilansie to powiedziała że "musimy poobserwować twój wzrost". może ona coœ poradzi. Chociaz przez pól roku urosłam 1,5cm. to dużo ??
opętana - Pią 16 Mar, 2007 14:21
Temat postu:
tak, nie podoba Ci sie to ze mała jestes, masz kompleks
a jeszcze sobie login ustawiasz 'mała'
lol, to bardzo pocieszające; P
Nikita - Pią 16 Mar, 2007 15:49
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
Blanka napisał/a:
A jak Ci bardzo zależy to zacznij hormon wzrostu brać, na własną odpowiedzialność.

ale slyszałam że one sš bardzo drogie....

Do 15 roku życia są finansowane!
mała 13 - Pią 16 Mar, 2007 16:02
Temat postu:
Nikita, a gdzie moge sie ubiegac o przyznanie mi ich ?? moze znasz jakas strone o tym ??
Nikita - Pią 16 Mar, 2007 16:13
Temat postu:
Zgłoś się do endokrynologa (?) i zapytaj o hormon wzrostu. Powinien Ci wszystko dokładnie wyjaśnić
mała 13 - Sob 17 Mar, 2007 12:00
Temat postu:
dzieki nikita !!
Marcia10 - Sob 17 Mar, 2007 16:11
Temat postu:
Shakira ma cos ponad 150, Aguilera to samo...
arto3 - Sro 18 Kwi, 2007 14:03
Temat postu:
Według mnie to koledzy ,którzy mowią Ci takie rzeczy sa niedojrzali. Ale nie martw sie znam duzo osób po prostu nie kazdy szybko rośnie. A jak sie ktoś np: smieje ze mnie to smieje sie razem z nim wtedy jest mu glupio i szybko mu sie nudzi Smile
Anonymous - Pią 20 Kwi, 2007 17:04
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Zgłoś się do endokrynologa (?) i zapytaj o hormon wzrostu. Powinien Ci wszystko dokładnie wyjaśnić

Pff, żeby jeszcze pomógł. Do tego pani Józefa była bardzo niemiła. Do tego mówiła, że grozi mi karłowatość - no ludzie!! Zastanówcie się, niby jak? Tej babie coś siadło na mózg. Miałam być raz na 11.30 do kontroli, ta sobie poszła, bo o tej godzinie kończyła pracę. Od tej pory przestałam do niej chodzić, zresztą nie było sensu. Od 6 klasy brałam leki. Od 135 cm urosłam do 153, haha. Letrox, Lodox, Jodox czy jak to zwie... Już tego nie biorę, bo nie ma sensu. I jakim cudem miałoby to teraz pomóc? :/
mała 13 - Pon 23 Kwi, 2007 16:18
Temat postu:
jade za dwa tygodnie, bo jak pisalam juz babka mi na bilansie napisala obserwacja wzrostu i sie dowiem. znajac moja babke to mi nic nie da. nawet skierowania do tego calego speca od hormonow. Sad
CHoCoLaTE - Pon 23 Kwi, 2007 20:53
Temat postu:
A rozmawialas z mama o tych hormonach?
mała 13 - Sro 25 Kwi, 2007 14:41
Temat postu:
tak. powiedziała, że teraz zaczełam trochę rosnąć i że nie są mi potrzebne. jak mi lekarka da, to będę miała, a tak to się starać nie będzie. ( jak zaczęłam troche rosnąć to 3mm na miesiąc, czasami 0,5cm).

Post edytowany - Nikita.
Słupek - Sro 25 Kwi, 2007 17:01
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
ak zaczęłam troche rosnąć to 3mm na miesiąc, czasami 0,5cm

Jestem pełen podziwu, ja nie potrafiłbym się zmierzyć z dokładnością do 3 mm.
mała 13 - Sro 25 Kwi, 2007 18:21
Temat postu:
Nikita ? co ty w moim poście zedytowałaś? bo ja nie widze róznicy ! jak literówka była tak jest ...

Dałam polskie znaki, bo się w ogóle odczytać nie dało - Nikita.
CHoCoLaTE - Sro 25 Kwi, 2007 21:03
Temat postu:
Ale skoro mama nic nie spyta się lekarki czy są ci w ogóle potrzebne te hormony, to lekarka sama nie powie raczej ;\
mała 13 - Sob 28 Kwi, 2007 19:37
Temat postu:
Spytałam sie mamy czy sie tej lekarki zapyta, to powiedziała, ze ona woli, żebym nie brała tych hormonów, bo to na jedno pomaga, a na inne szkodzi. :/:/:/
Marcia10 - Sob 28 Kwi, 2007 19:38
Temat postu:
No wlasnie. Przyjdzie czas keidy urosniesz. Mi tez tak mowi.
Anonymous - Pon 30 Kwi, 2007 15:28
Temat postu:
I tak nie można w to do końca wierzyć, uwierz mi.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group