Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Bez tytułu

aneta007 - Sro 13 Gru, 2006 17:12
Temat postu: Bez tytułu
Słuchajcie mam 173 cm wzrostu i waże 50 kg co mam jeść by przytyć conajmniej 5 kg??? Ile potrzebuje czasu by przytyć???
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 17:16
Temat postu:
a dlaczego chcesz przytyc? chociaz chyba jestes chuda przy twoim wzroscie i by sie troche przydalo Smile
ale nie mozesz nic na siłe. jak bedziesz duzo jesc to bedziesz miala tłuszcz zamiast ladnej kobiecej figury. moze po prostu zapisz sie na silownie czy gdzies i dorób mase mięśniową. ona doda ci wiecej kg, a brzuszek i cialo bedziesz miec ladne Smile
ale napisz ile masz lat i czy masz juz miesiaczke.
Słupek - Sro 13 Gru, 2006 17:20
Temat postu:
CHoCoLaTE napisał/a:
czy gdzies i dorób mase mięśniową. ona doda ci wiecej kg, a brzuszek i cialo bedziesz miec ladne

Przypominają mi się "seksowne" kulturystki...
kasia0001 - Sro 13 Gru, 2006 17:36
Temat postu:
mam ten sam problem ;] .. i mam coś na to.. ale jakoś nie chce mi się do tego stosować Mr. Green
CHoCoLaTE - Sro 13 Gru, 2006 17:52
Temat postu:
Fuj te kulturystki sa ochydne <bleee> one mysla chyba ze sa ladne dzieki swoim miesniom a tak naprawde wygladaja jak faceci. Tak nie do tematu to faceci za mocno umiesnieni nie są dla dziewczyn ładni. Moze dla niektorych tak. Ale np. taki Pudzian- to ladny jest o polowe mniejszy w miesniach koles Smile || Mi nie chodzilo o to zeby Aneta007 zrobila z siebie "to coś" ale zeby pocwiczyla nad cialem a wtedy przybieze na wadze bo miesnie jej "urosna". Mam nadzieje ze Aneta nie przesadzi i nie zrobi z siebie takiej kulturystki ^^ No chyba ze chce...
aneta007 - Sro 13 Gru, 2006 19:12
Temat postu:
mam 14 lat i miesiaczke mam juz od roku. kasia0001 podaj mi ten twoj sposob plis
kasia0001 - Sro 13 Gru, 2006 20:28
Temat postu:
Nie wiem czy to jest skuteczny sposób, ale wiele osób próbowało mi pomóc lecz ja się poddałam i żadnych eksperymentów nie wykonuję ;]] ..ale może Ci się uda, jeśli to cokolwiek pomoże ;p :

Np.Sniadanie:1 duzy jogurt jagodowy albo bananowy,płatki kukurydziane z mlekiem,pieczywo czosnkowe(4 kawalki) lub jajka na bekonie,biała kiełbasa,frytki. Obiad:schabowy z frytkami, spaghetti bolobnese.mozesz w ciagu dnia pijac cappuccino z cukrem,sok pomoaranczowy z kartonu,jogurty i kefiry.procz tego czekoladowe rogaliki,czekoladki,jak bedziesz glodna chleb z dzemem

Musisz jes duzo nabiału .. w sensie .... joguhrty, maslanki, kefiry... najlepiej jesc to z bananem...i ten posilek okolo 3/4 razy dziennie ...
na obiad codzinnie jesc kurczaka... kurczak czyli inaczej mieso... musisz jesc duzo miesa, a do tego jesc rowniez duzo nabiału ...
Makarony, owsianka, ...
i tak gdzies np. przez cala zime ;] caly czas jesc to samo... nie przerywac cyklu ... !! ..

Ogólne założenia diety pozwalającej przytyć kilka kilogramów są takie same jak zasady racjonalnego żywienia:

- zjadaj dziennie 4 - 5 posiłków, regularnie co 3-4 godziny, najlepiej o tej samej porze
- aby pobudzić apetyt, przed posiłkiem wypijaj szklankę soku
- codziennie zjadaj owoce i warzywa
- unikaj fast foodów, potraw smażonych i tłustych, które są niezdrowe i długo zalegają w żołądku
- zrezygnuj z napojów gazowanych i bardzo ostrych przypraw, które podrażniają żołądek
- po obfitym posiłku pozwól sobie na półgodzinny spokojny wypoczynek (np. drzemkę).

W codziennej diecie uwzględniaj przede wszystkim węglowodany (białe pieczywo, kasze, makarony, kluski). Twój codzienny jadłospis musi zawierać około 3500 kcal, z czego połowę powinno przypadać właśnie na węglowodany. Ich nadmiar łatwo przekształca się w tkankę tłuszczową

To wszystko co znalazłam, trochę się powtarza Wink
aneta007 - Czw 14 Gru, 2006 18:24
Temat postu:
dzieki
kasia0001 - Czw 14 Gru, 2006 22:26
Temat postu:
proszęę Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group