Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - biust..

cornelia - Sob 16 Gru, 2006 17:15
Temat postu: biust..
mam dosyć duży biust i wszyscy się z tego nabijają??Co ja mam teraz zrobić??Przecież go nie pomniejsze!!!
Nikita - Sob 16 Gru, 2006 17:26
Temat postu:
Kolejny temat o biuście, ziew.

Nic ci nie poradzimy. Po prostu ignoruj takie zachowanie. Moze się nabijają bo po prostu ci zazdroszczą? xP
CHoCoLaTE - Sob 16 Gru, 2006 17:36
Temat postu:
a jaki masz rozmiar?
Shaunri - Sob 16 Gru, 2006 18:35
Temat postu:
A kiedy dostałaś okres? Bo ja mam od dwóch dni śluz biało-czerwony, i chyba wstąpię do samoobrony.

<ziewa przeciągle> Macie problemy...
Anonymous - Sob 16 Gru, 2006 20:49
Temat postu:
Shaunri, Ty potrafisz rozbawić człowieka. Trzeba było uprzedzić, to bym nie spluła monitora sokiem :P
Laki - Sob 16 Gru, 2006 23:32
Temat postu:
cornelia napisał/a:
mam dosyć duży biust i wszyscy się z tego nabijają??Co ja mam teraz zrobić??

Wrzucić fotkę na priva Mr. Green Dla mnie Mr. Green
Monik - Nie 17 Gru, 2006 10:41
Temat postu:
Laki napisał/a:
Wrzucić fotkę na priva Dla mnie

Laki, znajdź sobie jakąś stronkę i się wyżyj ^^

Jak nie problemy z za małym, to problemy z za dużym. Pogódźcie się z tym, a nie twórzcie setek tematów na jeden temat, mój Boże, chyba nikt nie ma takiego co do centymetra idealnego!
Gościówa - Nie 17 Gru, 2006 10:48
Temat postu:
eheh to się mozemy zamienic ob ja mam mały i też nad tym ubolewam. Jedne dziewczyny chca mieć większe, inne mniejsze..i nic z tym nie zrobisz. Musisz polubic siebie taką jaka jestes. MAsz duze piersi? FAjnie, popatrz na dziewczyny które prawie w ogole nie mają biustu...one na pewno dałbyby duzo zeby sie z tobą zamienic.Wink A jak sie z ciebie nabijają to albo ci zazdroszczą albo są jeszcze kompletnie niedojrzałe psychicznie zeby sie nabijac z takich rzeczy ;/
CHoCoLaTE - Nie 17 Gru, 2006 13:27
Temat postu:
Gościówa napisał/a:
albo są jeszcze kompletnie niedojrzałe psychicznie zeby sie nabijac z takich rzeczy ;/

chcialam przypomniec ze to chlopacy sie z niej nabijaja
Laki - Nie 17 Gru, 2006 13:40
Temat postu:
Lepiej by korzystali, a chyba są operacje pomniejszania biustu, ale to nie w jej wieku ..
CHoCoLaTE - Nie 17 Gru, 2006 14:47
Temat postu:
tak są, ale ona jest stanowczo za młoda Wink
Memi - Nie 17 Gru, 2006 16:21
Temat postu: Re: biust..
cornelia napisał/a:
mam dosyć duży biust i wszyscy się z tego nabijają??Co ja mam teraz zrobić??Przecież go nie pomniejsze!!!

Jasne, że nie pomniejszysz, my Ci tu nic nie mozemy doradzic, najlepiej się nie przejmuj, LEJ NA NICH Z GÓRY CIEPŁYM MOCZEM!!!!!
Sissa11 - Pon 18 Gru, 2006 14:41
Temat postu:
Nie martw się. Powiedz lepiej chłopcy czy dziewczyny?
CHoCoLaTE - Pon 18 Gru, 2006 15:57
Temat postu:
no pisala ze chlopcy
Sissa11 - Pon 18 Gru, 2006 20:39
Temat postu:
Patrzyłam, ma 12 lat. No u nich to raczej typowe... Na moją koleżankę gadali na nią "silikonowe cycki" rysują gołe kobiety.... Szkoda gadać. Oni juz tak mają.
Gościówa - Pon 18 Gru, 2006 21:33
Temat postu:
Chciałam podkreslic ze napisala "smieja sie wszyscy ze mnie" a nie ze tyklo chlopcy...
pomyslalam tutaj (moze i blednie) glownie o dziewczynkach bo przynajmniej w moim zyciu zawsze tak bylo ze to dziewczyny wysmiewaly swoje kolezanki bo mialy zbyt male piersi. Chlopakow wtedy jeszcze to nie interesowalo...
CHoCoLaTE - Pon 18 Gru, 2006 21:48
Temat postu:
a w ogóle ta autorka tego tematu tu nie wchodzi :/
rocky_1991 - Wto 19 Gru, 2006 08:03
Temat postu:
eh dziewczyny śmieją się bo zazdroszczą a chłopakom to sie chyba podoba dziewczyna z dużym Smile
Sissa11 - Sro 20 Gru, 2006 22:29
Temat postu:
Zależy od wieku rocky...
Gościówa - Czw 21 Gru, 2006 00:10
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
Zależy od wieku rocky...

i od gustu znam facetow ktory mówia ze male jest piekne;)
anndzia - Pon 09 Kwi, 2007 09:42
Temat postu:
Sissa11 napisał/a:
Patrzyłam, ma 12 lat. No u nich to raczej typowe... Na moją koleżankę gadali na nią "silikonowe cycki" rysują gołe kobiety.... Szkoda gadać. Oni juz tak mają.

Typowe , ale nie w moim przypadku . Dwanaście lat to 5 lub 6 klasa . U mnie wszysctkie noszą biustonosz we wszystkich 5 i 6 klasach ... Ale oprócz mnie ... Nawet taki jeden kolega , co zawsze patrzy na szczegóły u małych kobietek jak dojrzewają ( Confused ) powiedział mi , ze jestem płaska tak prosto z mostu . Wiecie jak to można przezyć to mówi to Wam CHŁOPAK Crying or Very sad . No ale cóż sa problemy z za małymi i za dużymi biustami . Nic na to nie poradzimy . A na upierdliwe ( przepraszam za wyrażenie ) koleżanki chyba nie ma skutecznego sposobu . I po prostu trzeba przetrzymać !

Pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group