Moda, Uroda, Wygląd - Szybki wzrost paznokci : P Monik - Wto 19 Gru, 2006 20:19 Temat postu: Szybki wzrost paznokci : P
Zna ktoś może jakiś sposób na szybszy wzrost paznokci? ^^ Potrzebne mi to tak gdzieś do... eee... Piątku? ;p Ale potem też mogą być odpowiedzi, bo może się kiedyś przydać. CHoCoLaTE - Wto 19 Gru, 2006 20:50 Temat postu:
M.in. trzeba jesc duzo witamin, owocow, warzyw... i dbac o paznokcie.
Wiecej nie wiem ; ) nasty_girl - Wto 19 Gru, 2006 22:20 Temat postu:
akurat witaminy mają wpływ na paznokcie po regularnym zarzywaniu przez dłuższy czas (przynajmniej na łamliwość itd) a czy jest coś na szybsze rośnięcie. tu ci nie pomogę. rotorvator - Sro 20 Gru, 2006 14:37 Temat postu:
moze jakies odzywki, ktore naklada sie jak lakier CHoCoLaTE - Sro 20 Gru, 2006 18:35 Temat postu:
wiem ze na szybsze rosniecie wlosow sa jakies odzywki wiec moze na pazurki tesh Gościówa - Czw 21 Gru, 2006 00:15 Temat postu:
odzywki przyspieszajace wzrost paznokci, albo specjalne kremy do paznokci..-popytaj w drogerii, no i lykac duzo witamin,przedewszystkim A+E bo one sa odpowiedzialne za wzrost paznokci i wlosow...nic innego mi nie przychodzi na mysl..
chyba ze jest ci to potrzebne jednorazowo do piatku np na jakoms impreze? to mozesz je sztucznie przedluzyc robiac sobie tipsy np żelowe u kosmetyczki tylko potym troche paznokcie sie niszcza;) Tremere - Czw 21 Gru, 2006 07:56 Temat postu:
kup/zrób sobie tipsy ;P Monik - Czw 21 Gru, 2006 15:15 Temat postu:
Gościówa napisał/a:
robiac sobie tipsy np żelowe u kosmetyczki
Tremere napisał/a:
kup/zrób sobie tipsy ;P
Ech, nie ;p Tak tylko pytałam, czy można trochę przyspieszyć, ale bez przesady