Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Kolor wydzieliny

CHoCoLaTE - Sob 06 Sty, 2007 15:06
Temat postu: Kolor wydzieliny
Jaki macie kolor wydzieliny z pochwy? Bo ja mam białą, ale często też lekko żółtą. Nie wiem czy to jest normalne, chociaż wydaje mi się, że tak, ale wolę się upewnić. Powiem jeszcze, że raz miałam brązowe plamienie przez ponad tydzień, ale to było około 4 miesiące temu.
joasia1990 - Sob 06 Sty, 2007 15:34
Temat postu:
Wydzielina powinna byc biała, gesta i troche lepka. Jak zaschnie to jest czasami zolta. A to brazowe plamienie to nie wiem co to ale ja mialam takie miesiac przed tym jak dostalam okres.
CHoCoLaTE - Sob 06 Sty, 2007 19:02
Temat postu:
Aha, a skad wiesz ze lepka? dotykalas? ^^
joasia1990 - Sob 06 Sty, 2007 21:45
Temat postu:
nie. w ksiazkach tak pisze
igaxD - Nie 07 Sty, 2007 12:34
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
Ludzie! Co to jest! To jest czerwone! Aaaa! Pomóżcie mi! Nie wiem co mam robić! To chyba krew! Wykrwawię się na śmierć! Umieram! Co mam robić! CO MAM ROBIĆ?!

może to okres???
jeśli miałaś już okres i teraz miejwięcej ci nie wypada to to może być jakieś krwawienie z jajnika czy coś (nie chcę cię straszyć) zastanów się co to jeśli dalej pendzie to poradż się mamy lub na wszelki wypadek do lekarza
nasty_girl - Nie 07 Sty, 2007 13:20
Temat postu:
to może jeszcze temat ze zdjęciami naszych wydzielin? no chwalcie się, która ma ładniejszą.. loool
Laki - Nie 07 Sty, 2007 13:22
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
to może jeszcze temat ze zdjęciami naszych wydzielin? no chwalcie się, która ma ładniejszą.. loool

Na pewno autorka tematu by tego chciała Laughing
Memi - Nie 07 Sty, 2007 14:02
Temat postu:
Laki napisał/a:
igaxD napisał/a:
może to okres???
jeśli miałaś już okres i teraz miejwięcej ci nie wypada to to może być jakieś krwawienie z jajnika czy coś (nie chcę cię straszyć) zastanów się co to jeśli dalej pendzie to poradż się mamy lub na wszelki wypadek do lekarza

LaughingLaughingLaughing

To sie nadaje do działu Humor Twisted Evil Mr. Green
Czarna - Nie 07 Sty, 2007 14:53
Temat postu:
Nic co ludzkie nie jest mi obce..

Jestem ciekawa czemu tak na dziewczyne naskakujecie. Ona sie niepokoi czy to normalne a Wy zaraz... łubu dubu na nia...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group