PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Prezent dla przyjaciółki.... Feniks - Sro 10 Sty, 2007 09:41 Temat postu: Prezent dla przyjaciółki....
Mam taką prośbę...proszę o doradzenie co kupić przyjaciółce..tak bez okazji . Wybieram się do niej na ferie, spotykamy się raczej żadko, bo mieszkamy daleko od siebie żeby to było coś wyjątkowego. Jakiś mały prezencik...nie wiem książka, pomysłów mi brak . Ma 16 lat . Macie jakieś pomysły? pytalska - Sro 10 Sty, 2007 15:56 Temat postu:
hmm może coś z niedrogiej biżuterii?? przywieszka słnka, broszka, beansolteka...może jakąś ciekawą młodzieżową książkę? albo płytę z jej ulubioną muzyką...szkatułkę na biżuterię...... cokolweik jej kupisz będzie się cieszyła że o niej pamiętałaś pozdrawiam Memi - Sro 10 Sty, 2007 16:22 Temat postu:
Zalezy co lubi i jakie ma zainteresowania, możesz kupić jakas fajną maskotkę, albo jakąś figurkę, może lubi muzykę, gry komputerowe, kolekcjonuje cos, może jakis kosmetyk? Ksiązka to tez dobry pomysł. Słupek - Sro 10 Sty, 2007 16:41 Temat postu:
pytalska napisał/a:
może jakąś ciekawą młodzieżową książkę?
Co to jest młodzieżowa książka? Laki - Sro 10 Sty, 2007 17:21 Temat postu:
Serwis www.codam.pl ; p Feniks - Sro 10 Sty, 2007 17:31 Temat postu:
Dziękuję Wam bardzo za pomysły. Jutro ruszam na poszukiwania . Hmmm nie wiem pewnie stanie na jakiejś książce, płycie albo może faktycznie szkatułce. Bransoletkę już kiedyś odemnie dostała także nie wiem . Pozdrawiam. Memi - Sro 10 Sty, 2007 17:31 Temat postu:
Słupek napisał/a:
Co to jest młodzieżowa książka?
To taka ksiażka, mająca w porywach 200 stron, o młodzieży Słupek - Sro 10 Sty, 2007 17:51 Temat postu:
Dzieci z Bullerbyn? Memi - Sro 10 Sty, 2007 20:19 Temat postu:
Słupek napisał/a:
Dzieci z Bullerbyn?
Myślałam raczej o "Ala Makota"
ale "Dzieci z Bullerbyn" również. pytalska - Pią 12 Sty, 2007 22:16 Temat postu:
Słupek napisał/a:
pytalska napisał/a:
może jakąś ciekawą młodzieżową książkę?
Co to jest młodzieżowa książka?
młodzieżowa książka.. no książka o tematyce młodzieżowej.. no nie przygody misia uszatka tylko np. ,,Szalona Suzie", ,,niech żyje dyslekcja". ,,Jak dwie krople wody".. itd Słupek - Pią 12 Sty, 2007 22:59 Temat postu:
Nie znam takich książek, ani nikogo kto takie rzeczy czyta, a chyba zaliczam się do młodzieży. Nevertime - Sro 17 Sty, 2007 11:14 Temat postu:
Zrób jej coś fajnego, np możesz kupić zwykłą bluzkę na ramiączka, farby bo malowania na tkaninach i stworzyć dla niej jedyną w swoim rodzaju koszulkę Marcia10 - Pią 19 Sty, 2007 13:47 Temat postu:
ładne kolczyki, kokażna broszka, cenny pierscionek, śliczny wisiorek, jakis sliczny perfum, chociaz to zadko wypala.