Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Prezent dla przyjaciółki....

Feniks - Sro 10 Sty, 2007 09:41
Temat postu: Prezent dla przyjaciółki....
Mam taką prośbę...proszę o doradzenie co kupić przyjaciółce..tak bez okazji . Wybieram się do niej na ferie, spotykamy się raczej żadko, bo mieszkamy daleko od siebie żeby to było coś wyjątkowego. Jakiś mały prezencik...nie wiem książka, pomysłów mi brak . Ma 16 lat Smile. Macie jakieś pomysły?
pytalska - Sro 10 Sty, 2007 15:56
Temat postu:
hmm może coś z niedrogiej biżuterii?? przywieszka słnka, broszka, beansolteka...może jakąś ciekawą młodzieżową książkę? albo płytę z jej ulubioną muzyką...szkatułkę na biżuterię...... cokolweik jej kupisz będzie się cieszyła że o niej pamiętałaś pozdrawiam biggrin
Memi - Sro 10 Sty, 2007 16:22
Temat postu:
Zalezy co lubi i jakie ma zainteresowania, możesz kupić jakas fajną maskotkę, albo jakąś figurkę, może lubi muzykę, gry komputerowe, kolekcjonuje cos, może jakis kosmetyk? Ksiązka to tez dobry pomysł.
Słupek - Sro 10 Sty, 2007 16:41
Temat postu:
pytalska napisał/a:
może jakąś ciekawą młodzieżową książkę?

Co to jest młodzieżowa książka?
Laki - Sro 10 Sty, 2007 17:21
Temat postu:
Serwis www.codam.pl ; p
Feniks - Sro 10 Sty, 2007 17:31
Temat postu:
Dziękuję Wam bardzo za pomysły. Jutro ruszam na poszukiwania biggrin. Hmmm nie wiem pewnie stanie na jakiejś książce, płycie albo może faktycznie szkatułce. Bransoletkę już kiedyś odemnie dostała także nie wiem Smile. Pozdrawiam.
Memi - Sro 10 Sty, 2007 17:31
Temat postu:
Słupek napisał/a:

To taka ksiażka, mająca w porywach 200 stron, o młodzieży biggrinbiggrinbiggrinbiggrin
Słupek - Sro 10 Sty, 2007 17:51
Temat postu:
Dzieci z Bullerbyn?
Memi - Sro 10 Sty, 2007 20:19
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Dzieci z Bullerbyn?

Myślałam raczej o "Ala Makota" biggrinbiggrin
ale "Dzieci z Bullerbyn" również.
pytalska - Pią 12 Sty, 2007 22:16
Temat postu:
Słupek napisał/a:
pytalska napisał/a:
może jakąś ciekawą młodzieżową książkę?

młodzieżowa książka.. no książka o tematyce młodzieżowej.. no nie przygody misia uszatka tylko np. ,,Szalona Suzie", ,,niech żyje dyslekcja". ,,Jak dwie krople wody".. itd
Słupek - Pią 12 Sty, 2007 22:59
Temat postu:
Nie znam takich książek, ani nikogo kto takie rzeczy czyta, a chyba zaliczam się do młodzieży.
Nevertime - Sro 17 Sty, 2007 11:14
Temat postu:
Zrób jej coś fajnego, np możesz kupić zwykłą bluzkę na ramiączka, farby bo malowania na tkaninach i stworzyć dla niej jedyną w swoim rodzaju koszulkę Smile
Marcia10 - Pią 19 Sty, 2007 13:47
Temat postu:
ładne kolczyki, kokażna broszka, cenny pierscionek, śliczny wisiorek, jakis sliczny perfum, chociaz to zadko wypala.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group