nasty_girl napisał/a: |
hehe dobre:d |
Cytat: |
Heyah: Tak, w MIŁOŚCI nie o to chodzi. Ale większość osób nadużywa te wielkie słowa "miłość" "kochać" , nie zdając sobie sprawy o jak wielkim uczuciu mówią. |
Christine fan napisał/a: |
Pojecie milosci w wieku dorastania to bullshit jakich malo. |
Christine fan napisał/a: |
Mylisz sie.To tylko hormony,nic wiecej.Jezeli jeszcze sie o tym nie przekonales,uwazaj,bo moze zabolec... |
HeyaH napisał/a: |
skad wiesz? poznalas go? rozmawialas z nim dlugo? wiesz o nim wystarczajco duzo, zeby sie o charakterze wypowiadac? |
Shaleniec napisał/a: |
kazdy mezczyzna to zwierzak na swoj sposob :] |
elfkaNenar napisał/a: |
ALe jak to się mówi to nie jest formalne... przeciez trzeba się zapytać ![]() ![]() |
Sebo napisał/a: | ||
no ja nie wiem czy takie pytanie chcesz ze mną chodzić jest romantyczne ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
Sebo.. wogole nie pytal.. po prostu spotykalismy sie.. a po jakims czasie po prostu oboje czulismy ze chcemy byc razem.. nie spytal mnie o to tylko oboje to okazywalismy |
HeyaH napisał/a: |
i on przyszedl z bukietem stokrotek |
Stokrotka napisał/a: | ||
![]() |
Kosta napisał/a: |
Żależy który. Jedni owijają w bawełnę, a inni mówią to wprost. Na dyskotece, wracając razem do domu. Różnie to bywa.
Pozdrawiam |
mlodaa12 napisał/a: |
HiHiHi .. NiEzAuWaŻyŁaM ... To To PrZeJęCiE mOiMi WcZoRaJsZyMi UrOdZiNaMi ![]() |
Shaunri napisał/a: |
opętana - Kocham Cię |
Shaunri napisał/a: |
nati - Strzelam - Przedszkole? |
Gdulcia napisał/a: |
U mnie zależy ... Jak się spotykałam ze starszymi facetami (16-19) to pytali wprost , a w przypadku kolegi z klasy bez doświadczenia to przysłał mi grupkę swoich kolegów z zapytaniem ![]() ![]() |
http://so.pwn.pl/slowo.php?co=ch%B3opak napisał/a: |
chłopak -akiem; ci -acy, te -aki, -aków |
linka_m napisał/a: |
Jak chłopak poprosił was o chodzenie? Kopiuję temat... Powiedzcie jak to było... Czy poprostu na przerwie powiedział, czy wręczając różę... |
Marcia10 napisał/a: |
mozna by powiedziec gosciowi cos...moze by sie zmienil. |
ewamarchewa napisał/a: |
Ja też nie. Jeśli komuś naprawdę zależy to zapyta się bardziej osobiście, a nie poprzez gg bądź sms-y. A już tym bardziej nienawidzę, kiedy ktoś się pyta poprzez kolegę. Takiej osobie po prostu nie zależy. Od razu bym dała kosza. |
ewamarchewa napisał/a: |
Jeśli komuś naprawdę zależy to zapyta się bardziej osobiście, a nie poprzez gg bądź sms-y. |
Magwill napisał/a: |
Miło usłyszeć, że chociaż jedna para jest razem |