Guga (jako Gość) napisał/a: |
w 2 klasie podstawówki,to był największy błąd w moim życiu, teraz muszą golić co kilka dni, horror
twoja mama ma rację, jeśli jeszcze nie musisz to tego nie rób |
banan napisał/a: |
jak masz włosy na nogach to zacznij je natychmiast golić rzaden chłopak nie lubi nie ogolonych nóg |
dziewczynka11 napisał/a: |
Ja bym bardzo chciała zacząć golić włosy pod pachami, ale kiedy powiedziałam to mojej mamie i pokazałam "busz" stwierdziła, że jeszcze za wcześnie... Wszystkie koleżanki z mojej klasy już golą... ![]() |
Gabra napisał/a: |
na poczatku przepraszam ale temat jest sprzed 2 lat ![]() |
laniade napisał/a: |
Ja mam to samo z mama na temat tamponów i powiem ci że chce spróbować raz jak nie wyjdzie to trudno bed miala nauczke na przyszlosc. |
Akacja12 napisał/a: | ||
![]() Co do topa - ja tam kremów nie używam tylko golarką bo kasy raczej nie mam na kremy ![]() |
Keśka napisał/a: |
Jeśli już temat został odnowiony to i ja się spytam.
Mam 13 lat (6 SP) i trochę denerwują mnie moje włoski na nogach, bo są czarne i takie sterczące ![]() Dzięki z góry za odpowiedź! |
Keśka napisał/a: |
Aha... A czy mogłybyście mnie oświecić..? Co do tego golenia? Bo w ogóle się nie znam... Jak to się robi? ![]() Krem? Golarka? Widziałam u mamy takie jednorazówki... A czy po tym goleniu będę miała takie czarne kropki na nogach? Jak zareagowały wasze mamy? Aaa! |
Chesterka napisał/a: |
Co do kremów powiem tylko tyle, że tanita jest do d.u.p.y (plastry zresztą też...) a zwykły krem veet'a w rossmanie kosztuje 15 zł. ![]() |
Gabra napisał/a: |
ale teraz sa jakies 'cudowne' ![]() goli sie po 3 tyg *^^* |
halo?! na serio są kremy Veet po 15 złotych czy sobie zarty stroicie ? ![]() ![]() ![]() |
halo?! na serio są kremy Veet po 15 złotych czy sobie zarty stroicie ? ![]() ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: | ||
Mowisz o maszynce czy depilatorze ? |
Gabra napisał/a: | ||||
depilatorze ;] że włosy odrastają po 3 tyg ;] |
HeyaH napisał/a: | ||||||
Po 3 tyg. to jakiś kiepski. Zazwyczaj dobry depilator goli tak, ze ponad miesiac nogi sa gladziutkie. ![]() |
Akacja12 napisał/a: |
Ale depilator to boli ... ![]() |
Chesterkaa napisał/a: |
A krem veet nie :] Dlatego uważam, że na 'początkowe' golenia jest naj :] |
Akacja12 napisał/a: | ||
![]() A z depilatorem może kiedyś spróbuje (bardzo kiedyś), narazie pomęcze się z maszynką ;] a kiedyś to w ogóle pójde na depilacje laserem, i kilka razy powtórze zeby było trwale ![]() |
Stokrotka napisał/a: | ||||||||
![]() Ja mam dobry depilator Philipsa a włosy są już dość mocno widoczne po 2 tygodniach ![]() Najdłużej to mi włosy nie odrastały ponad miesiąc ale to już stare czasy ![]() |
HeyaH napisał/a: | ||||||||||
No to nie wiem. ![]() Ale to nie tylko od depilatora zalezy, bo tez od osoby etc. ![]() Chesterka - u mnie Veet kosztuje min. 27 zł (Rossmana nie mam) |
Chesterka napisał/a: | ||||||||||||
Żałuj Heyah, żałuj... :] |
HeyaH napisał/a: | ||||||||||||||
Za to mam inne sklepy, HA! :> A Wy nie! :> Hahahaha!! *diaboliczny smiech* |
Chesterka napisał/a: | ||||||||||||||||
Noo np. jakie? ![]() |
Tsej napisał/a: |
eh ehe hee to byłęm we włoszech i w podobnym sklepie (indyjskim czy ogólnie orientalnym...) widziałem półtora metrowego drewnianiaego polakierowanego chyba nawet (wolałem sie nie zbliżać) kutasa, żałuje że nie kupiłem...biegałbym po ulicy i straszył ludzi, że zatłuke fiutem |
Yarpen_Abbil napisał/a: |
Niezły bajer z tym półtora metrowym przyrodzeniem... ![]() Postawiłbym sobie jako pomnik przed MOKSiR-em ![]() |
Keeveek napisał/a: |
hmm... 'usiąśc' na maczudze herkulesa.. to byłby wyczyn |
Akacja12 napisał/a: |
Rodzice to ludzie, też mogą się mylić... |