| Cytat: | 
| Wymiana polegałoba na tym, że do robienia avatarów zgłasza się pewna liczba ludzi, a następnie robi się losowanie: np. zgłoszeni Pan A Pan B Pani C Pan D następuje losowanie, z którego wynika kto komu robi avatar wyniki Pan A --> Pani C Pan B --> Pan A Pani C --> Pan D Pan D --> Pan B następnie zgłoszone osoby miałyby jakiś tydzień na przygotowanie takowych avatarów. Osoba, dla której dany avatar zostałby przygotowany ma obowiązek nosić go na forum przez tydzień - chyba, że owy avatar obrażałby daną osobę lub ogólnie został uznany za "nie do przyjęcia". Oczywiście tematyka przygotowywanego avatara powinna być w jakiś sposób nawiązująca do danego użytkownika, ewentualnie do ogólnie przyjętego tematu: np. na mangaforum była "Jesienna wymiana avatarów" - i tam zgłoszeni przygotowywali avatary dla wylosowanych, które nawiązywały do tematyki jesiennej. | 
 Swoje zgłoszenia zgłaszamy do 08-03-2005 - prosiłbym najpierw przemyśleć swoje zgłoszenie, ponieważ w ostatniej edycji pojawiło się kilka osób, które w ostatniej chwili wycofały się.
 Swoje zgłoszenia zgłaszamy do 08-03-2005 - prosiłbym najpierw przemyśleć swoje zgłoszenie, ponieważ w ostatniej edycji pojawiło się kilka osób, które w ostatniej chwili wycofały się.
 Prosimy o zgłoszenia
 Prosimy o zgłoszenia  

| Aragorn napisał/a: | 
| Zgłaszam się.Tylko prosze tego kogoś aby nie zrobił mi takiego ava jak Sami10. | 
 .
.

)
)      

tyle,że będę musiała skombinowac se jkis fajny programik
 tyle,że będę musiała skombinowac se jkis fajny programik  i mam nadzieje,ze kogos fajnego wylosuje
 i mam nadzieje,ze kogos fajnego wylosuje      Yeah !
 Yeah !   

bo już siem nie mogę doczekać ^^
 bo już siem nie mogę doczekać ^^     | kradziejka napisał/a: | 
| ostatni raz niech wam będzie... | 

Nie mogę się już doczekać LOL
 Nie mogę się już doczekać LOL      Może niech już nikt nie przyłazi puki jest parzysto...
 Może niech już nikt nie przyłazi puki jest parzysto...      

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| dzisiaj mialo być losowanie jak sobie przypominam dobrze  | 
 A nie jutro 8-go marca ?
 A nie jutro 8-go marca ?   

o jakiejs 18-20 :> czekajcie cierpliwie
 o jakiejs 18-20 :> czekajcie cierpliwie  
      No dobra jakoś se poczekam
 No dobra jakoś se poczekam  
      Eh... No dobra bede jeszcze cierpliwa
  Eh... No dobra bede jeszcze cierpliwa  

ktore zamiesci Tenchion
 ktore zamiesci Tenchion  

No to mała wymiana ^^
 No to mała wymiana ^^      . No a mi mój męski Aragorn robi :*.
. No a mi mój męski Aragorn robi :*.      

hie hie Miracle uwazaj.. no nie moge sie doczekac rozdania <lol>
 hie hie Miracle uwazaj.. no nie moge sie doczekac rozdania <lol>     | Agnieszka napisał/a: | 
| oki juz wysłany  hie hie Miracle uwazaj.. no nie moge sie doczekac rozdania <lol> | 
 Zobaczymy tez jak sie bedzie podobal avik gabrusi
  Zobaczymy tez jak sie bedzie podobal avik gabrusi  
     | Agnieszka napisał/a: | 
| pliska przyspieszcie troszke moze zrobimy np jutro albo pojutrze? | 
 Ja jeszcze nie mam zadnego... a musze zrobic przeciez ;P
 Ja jeszcze nie mam zadnego... a musze zrobic przeciez ;P      
      A pozatym ja mam jakas nadzieje ze ci sie spodoba avik...
  A pozatym ja mam jakas nadzieje ze ci sie spodoba avik...      No,właśnie,moja mięsożerna dziołszko ^^ to tylko tydzień =] od razu po tygodniu zmienię na starego,bo....kocham mojego avcia ^^ XD
 No,właśnie,moja mięsożerna dziołszko ^^ to tylko tydzień =] od razu po tygodniu zmienię na starego,bo....kocham mojego avcia ^^ XD      

)
)

- przepraszamy za to opoznienie i obiecujemy poprawe
 - przepraszamy za to opoznienie i obiecujemy poprawe  

) =] ?!
) =] ?!      ... ja sie nie obijam! ja tutaj sobie powaznie doluje i wogoe - avatary juz dzis wieczorem beda tutaj ;D
... ja sie nie obijam! ja tutaj sobie powaznie doluje i wogoe - avatary juz dzis wieczorem beda tutaj ;D      ?
 ?
 lol
 lol     | Młoda napisał/a: | 
| Czemu dopiero wieczorkiem...  ? Aj.... Dobra, dobra...[] Mam nadzięję, że Chesterka=) zrobiła mi fajnego avusia =] | 

dla Wero i tak jest najlepszy : P
 dla Wero i tak jest najlepszy : P  nie,no...wszystkie są fajne...ale takie naprawdę NAJNAJ:
 nie,no...wszystkie są fajne...ale takie naprawdę NAJNAJ:
 ]
]
 hmmm...
 hmmm...  to pewnie przez tego Kena,nie chce zostać zabity : P
 to pewnie przez tego Kena,nie chce zostać zabity : P  

i jeszce sama rysowałas swietny!
 i jeszce sama rysowałas swietny! 

juz zmieniam
 juz zmieniam  
      (oprocz Kingi, ktora zrobila swojego ava w 100% samemu) - znaczy - kto nie bral go z devianta ;P
 (oprocz Kingi, ktora zrobila swojego ava w 100% samemu) - znaczy - kto nie bral go z devianta ;P      

pierw przez pół godziny przetrzepywałam topic o naszych fotkach, potem szukałam jakiejś normalnej pacyfki w google, później  przez 15 minut wycinałam te trampki zeby jakos porządnie wyszło i następne 15 minut pytałam ludzii z jaką prędkością ma leciec napis xD
 pierw przez pół godziny przetrzepywałam topic o naszych fotkach, potem szukałam jakiejś normalnej pacyfki w google, później  przez 15 minut wycinałam te trampki zeby jakos porządnie wyszło i następne 15 minut pytałam ludzii z jaką prędkością ma leciec napis xD      ) i gotowe ;]
 ) i gotowe ;]      
      Ale reszta siama ^^
 Ale reszta siama ^^
| Akacja12 napisał/a: | 
| Ja też go sama zrobiłam w całości  | 

| Kinga napisał/a: | 
| A next edycji juz nie chcemy ?  |