Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - przeprosiny

joasia1990 - Sro 24 Sty, 2007 19:22
Temat postu: przeprosiny
Pytanie do dziewczyn: co mozna zrobic w ramach przeprosin jesli BARDZO zranilo sie swojego chlopaka? Nie chodzi o to co zrobic zeby wybaczyl bo to mam juz za soba.

Jesli chlopacy maja jakies pomysly to tez bardzo chetnie uslysze Wink
Ja14 - Czw 25 Sty, 2007 14:32
Temat postu:
Jeżeli Ci wybaczył to nie musisz mu powtarzać cały czas, że go przepraszasz. Naprawdę cie kocha/lubi jeżeli Ci wybaczył biggrin

Pozdrawiam.
Marcia10 - Czw 25 Sty, 2007 15:21
Temat postu:
Poczekaj do walentynek. Jesli otrzymasz od niego kartke lub jakikolwiek prezent, znaczy ze cie kocha.
Nikita - Czw 25 Sty, 2007 15:43
Temat postu:
Ale przecież autorka tematu nie pyta się czy ją kocha itd.
Co do przeprosin - nie mam pomyslu. Sama powinnaś wiedzieć jak go przeprosić...
Memi - Czw 25 Sty, 2007 15:56
Temat postu:
joasia1990 napisał/a:
Pytanie do dziewczyn: co mozna zrobic w ramach przeprosin jesli BARDZO zranilo sie swojego chlopaka? Nie chodzi o to co zrobic zeby wybaczyl bo to mam juz za soba

Kup mu wielkieeeeeego pluszaka z napisem "I love you" lub też innym pierdołem
Albo stań na środku ulicy i krzycz że go kochasz
<joke>
Dziwny problem, chyba też nic ciekawego Ci nie poradzę.
Ja14 - Pią 26 Sty, 2007 12:07
Temat postu:
Nikita napisał/a:
Ale przecież autorka tematu nie pyta się czy ją kocha itd.
Co do przeprosin - nie mam pomyslu. Sama powinnaś wiedzieć jak go przeprosić...

Jeżeli dobrze zinterpretowałam wypowiedź Marci to myślę, że chodzi jej o to:

Jak jej wybaczył i nadal ją kocha to da jej walentynkę Smile
Marcia10 - Pią 26 Sty, 2007 14:07
Temat postu:
Dokladnie. Albo pomysl Memi nie jest zly. Calkiem dobry, pluszak zawsze pomaga biggrin
Halek - Pią 26 Sty, 2007 14:13
Temat postu:
Skoro ci przebaczył to pozostaje tylko kolacja przy świecach, i oczywiście pluszak lub koszulka, jak napisała Memi. Wink
Marcia10 - Pią 26 Sty, 2007 14:27
Temat postu:
Tak, tylko gdzie znajdziesz miejsce(restauracja) w ktorej wydawane sa obiady dla nastolatkow? Bo ja bym sie glupio poczula. Wokol mnie wiele ludzi, wiek 30-60 lat a ja sobie siedze z chlopakiem 14 lat, w pewnym momencie zaczynamy sie calowac. Jak to wyglada? Nie obraz sie, ale ja mysle ze kolacja nie jest najlpeszym pomyslem. Chyba ze w domu, pod warunkiem ze w poblizu nie ma rodzenstwa ani rodzicow.
Shaunri - Pią 26 Sty, 2007 16:10
Temat postu:
Marcia - A od kiedy to w poważnej restauracji się całuje z partnerem? Jezu, savoir vivre się w szkole powinno uczyć...

A co do walentynek - Nigdy nie dałem żadnej ze swoich partnerek walentynki - Kretyński dzień, komercja do potęgi. I co, Ja nie umiem kochać, tak ; )?

Autorka - Oj, wymyśl jakieś niepowtarzalne miejsce w którym Ty byłaś, a On nie. Aż taka znowu młoda nie jesteś, więc nie wierzę żeby w ferie nie udało Ci się wyrwać z miasta na kawałek dnia. I dodatkowo nie mów, że nie znasz żadnego takiego miejsca, chyba że całe życie spędziłaś w swoim domu - Wbrew pozorom każdy z nas zna chyba takie miejsce, bo wszędzie ich pełno. A to piękny widok się rozciąga, a to coś ciekawego, i tak dalej. Zabierz go tam, pokaż co masz pokazać i przeproś.
Memi - Pią 26 Sty, 2007 17:02
Temat postu:
Ehhh....
Uważam że to głupota, zapraszać go gdzieś ble ble ble
Jak kocha to wybaczy. Nie trzeba robić niewiadomo czego ^...^
A zresztą to zalezy też co ich łączy, bo jak to szczeniacki związek, to nie ma co sobie głowy zawracać ^...^
No chyba że to cos powazniejszego ^...^
nasty_girl - Pią 26 Sty, 2007 17:28
Temat postu: Re: przeprosiny
joasia1990 napisał/a:
Pytanie do dziewczyn: co mozna zrobic w ramach przeprosin jesli BARDZO zranilo sie swojego chlopaka? Nie chodzi o to co zrobic zeby wybaczyl bo to mam juz za soba.

Jesli chlopacy maja jakies pomysly to tez bardzo chetnie uslysze Wink

jak dla mnie bardzo głupie pytanie, to ty z nim jesteś, ty go znasz, albo przynajmniej powinnaś go znać i wiedzieć jak reaguje na takie rzeczy, itd..
Shaunri - Pią 26 Sty, 2007 19:16
Temat postu:
Cytat:
A zresztą to zalezy też co ich łączy, bo jak to szczeniacki związek, to nie ma co sobie głowy zawracać ^...^
No chyba że to cos powazniejszego ^...^

Chrzanisz że głowa boli...

Cytat:
Uważam że to głupota, zapraszać go gdzieś ble ble ble
Jak kocha to wybaczy. Nie trzeba robić niewiadomo czego ^...^

...Do tego czytać nie umiesz.
Memi - Pią 26 Sty, 2007 19:31
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Chrzanisz że głowa boli...

Sam chrzanisz!! To jest tylko moje podejście i zdanie... jaki tu chrzan? Co to juz własnego zdania miec nie mogę? Co widzisz złego w tym, że potepiam takie głupie "chodzenie ze soba" które po tygodniu sie kończy albo i wcześniej.

Shaunri napisał/a:
...Do tego czytać nie umiesz.

Gdzie nie umiem czytac? No gdzie, gdzie, gdzie, gdzie, gdzie, gdzie, gdzie ??????
No pokaż mi GDZIE?????????
Shaunri - Pią 26 Sty, 2007 20:28
Temat postu:
Memi - Spójrz na PW.
Sissa11 - Wto 30 Sty, 2007 23:02
Temat postu:
Może z nim po prostu szczerze porozmawiaj. I więcej go nie rań.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group