Memi napisa³/a: |
Prawdziwa mi³o¶æ nie istnieje. |
Prawdziwa mi³o¶æ nie istnieje.
A "zakochanie" to tylko chemia. I nic wiêcej. |
Cytat: |
Memi jeste¶ wierz±ca? A co z przykazaniem mi³o¶ci i S³owem Bo¿ym, które równie¿ o niej mówi? |
Napastnik napisa³/a: |
A Ty nie jestes niczym wiecej niz kupa rozkladajacych sie zwlok, idac dalej Twoim tokiem myslenia. ;] Wspolczuje Ci, smutne zycie musisz miec... ;] |
Prawdziwa mi³o¶æ nie istnieje.
A "zakochanie" to tylko chemia. I nic wiêcej. 4-5 lat i do widzenia. Fenyleotyloamina przestaje dzia³aæ. |
Prawdziwa mi³o¶æ nie istnieje. |
A "zakochanie" to tylko chemia. I nic wiêcej. |
Napastnik napisa³/a: |
A Ty nie jestes niczym wiecej niz kupa rozkladajacych sie zwlok, idac dalej Twoim tokiem myslenia. |
Buhahaha. |
S³upek napisa³/a: |
Ambitny post, nie ma co... |
Pieprzenie takie... |
Mój komentarz do tego, co napisa³a. A ¿e nie ambitny, to siê zgodzê... ;p |
joasia1990 napisa³/a: |
Memi wspó³czuje Ci. Nikt Ciê nie kocha. Twoje ¿ycie musi byæ naprawdê beznadziejne skoro tak twierdzisz. Biedne dziecko |
Mi³o¶æ macierzyñska - tak.
Mi³o¶æ partnerska- zdarza siê. Przynajmniej we mnie trafi³a. |
To tak jak Twoje myslenie: S³oñce jest gor±ce a trawa jest zielona. |
Ja napisa³am ¿e prawdziwej mi³o¶ci nie ma. A prawdziwa trwa to koñca, do samej ¶mierci. |
Chcia³am napisaæ, ¿e nie ma prawdziwej, a jest zwyk³a i trwa do ¶mierci. |
Prawdziwa to taka której nie ma, a je¶li czego¶ nie ma, to nie mo¿e byæ prawdziwe. Rozumowanie Memi jest sprzeczne logicznie. |
S³upek czy Ty jeste¶ Marta? |
Prawdziwa mi³o¶æ to taka która trwa do koñca, do ¶mierci. (to ju¿ wiesz) |
S³upek!! Eh.... sprzeczne logicznie?
oh, nie, nie ma takiej opcji, ka¿dy bezsens ma swój sens, moje rozumowanie równie¿ i to taki, ¿e sobie nie wyobra¿asz. |
Shaunri napisa³/a: |
Strasznie macie czarno-bia³y ¶wiat. Albo jest mi³o¶æ, to znaczy partnerzy s± ze sob± do koñca ¶wiata, albo nie ma jej w ogóle. |
E tam, prawdziwa mi³o¶æ to taka, która trwa przynajmniej 80 lat |
¯eby sobie takie rzeczy wyobra¿aæ musia³bym chyba byæ pod wp³ywem prawnie zabronionych specyfików. |
¿adna ró¿nica. |
Id±c Twoim tokiem rozumowania, czy mi³o¶æ Romea i Julii by³a prawdziwa? Przypominam, trwa³a do ¶mierci, a nie trwa³a 80 lat. |
Monik napisa³/a: |
Memi, pl±czesz siê w wypowiedziach i to bardzo. |
Memi zastanow sie zanim cos napiszesz. Bo czasami piszesz tak bezmyslnie ze szkoda slow |
Nie pl±cze tylko wy nie jeste¶cie w stanie mnie zrozumieæ. |
Zastanawiam siê ale chyba za du¿o. |
Nie pl±cze tylko wy nie jeste¶cie w stanie mnie zrozumieæ.
|
To niby dlaczego najpierw piszesz, ¿e prawdziwej mi³o¶ci nie ma, a potem nagle twierdzisz, ¿e jest? Ty po prostu nie masz odwagi przyznaæ siê do b³êdu. |
Znowu w wyliczance pad³o na nas i biedactwo pe³ne z³o¶ci musi siê wy¿yæ? |
Je¶li najpierw siê pisze, ¿e co¶ nie istnieje, a potem, ¿e istnieje, tylko trochê inne, a nastêpnie jeszcze zmienia siê definicje tej "inno¶ci", to wg mnie nie jest to jeden pogl±d, tylko kilka ró¿nych. |
Napisa³am wczesniej ¿e to taka "przeno¶nia", looknij stronê wczesniej i poszukaj postu w którym pisa³am o przyrównaniu do koloru s³onca.
B³±d? Nie s±dzê aby to by³ mój b³±d.... tzn w pewnym sensie tak, bo mog³am siê spodziewac, ¿e jak wam wprost nie napisze to nie zrozumiecie. |
Moja droga. Gdybys napisala to w ten sposob: Prawdziwa mi³o¶æ "nie istnieje", to kazdy wiedzialby o co chodzi. Nie jestesmy jasnowidzami. Skad mielismy wiedziec ze Twoja wypowiedz to takurat taki zart i oznacza ona zupelnie co innego niz jest tam napisane? A tak poza tym nie tlumacz sie juz bo robisz sie ¿a³osna, |
Nie pl±cze tylko wy nie jeste¶cie w stanie mnie zrozumieæ. |