Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - ...

DeaDAngeL - Nie 25 Mar, 2007 21:06
Temat postu: ...
Mam taki problem: nie akceptuje siebie do końca: chodzi głownie o wagę: 44kg. Do tego że jestem niska to się już przyzwyczaiłam... Czy któś wie, jak można siebie zaakceptować? Czy może ktoś zna jakieś dobre ćwiczenia poprawiające mięśnie brzucha??
ewamarchewa - Nie 25 Mar, 2007 21:27
Temat postu:
Ile masz lat i ile masz wzrostu, bo to podstawa do "sądu" nad twoją wagą. Co do ćwiczeń: tradycyjne brzuszki, "nożyce" poziome.
Nika13 - Nie 25 Mar, 2007 21:49
Temat postu:
Inne dobre ćwiczenie nie tylko wzmacnia mięśnie brzucja ale przy okazji ud.
Połuż się, ugnij kolana i podciągnij do klatki piersiowej, wyprostuj je i unieś do góry, potem wyprostowane nogi powoli opuść. Very Happy
Memi - Pon 26 Mar, 2007 18:41
Temat postu:
DeaDAngeL napisał/a:
Czy któś wie, jak można siebie zaakceptować? Czy może ktoś zna jakieś dobre ćwiczenia poprawiające mięśnie brzucha??

Czy ma ktos sznurek? Czy może ktos mógłby mi polecić jakiś dobry błyszczyk do ust?

Dobra, bez żartów, żeby siebie zaakceptować musisz po prostu polubić to co masz, znaleźć w sobie pozytywy, a przede wszystkim pozbyć się kompleksów.
Kiniuchna - Pon 26 Mar, 2007 22:50
Temat postu:
Ja mysle ze napewno autorka tematu ma w sobie cos co podoba sie innym Smile Moze jest to nos moze siła ducha Smile Kochana Autorko teamtu ( zapomnialam nicka ) Razz mysle iz powinnas dostrzec w sobie troszeczke chociaz ociupinek piekna Smile W koncu gdybys nie byla piekna bog by cie nie stworzyl prawda ? Smile
kamus07 - Wto 27 Mar, 2007 20:09
Temat postu:
Ja robie codziennie w sumie 60 brzuszków. A jak jestem zmęczona to przynajmniej 30 Smile
I ja nie akceptuje swojego biustu Sad
Ale pocieszam się tym, że moja siostra miała w moim wieku taki sam czy tam mniejszy i że przecież niedługo mi uroscie.

A co do ciebiee..
Hmm.. Ja waże 52 kg i mi to jakos specjalnie nie przeszkadza. POoprostu ćwicz Wink

Pozdrawiam
opętana - Wto 27 Mar, 2007 20:14
Temat postu:
mamy Ci pomóc zaakceptować samą siebie?hm, ale jak?
Laki - Wto 27 Mar, 2007 20:23
Temat postu:
opętana napisał/a:
mamy Ci pomóc zaakceptować samą siebie?hm, ale jak?

Hm..telepatia ? : D
Kiniuchna - Sro 28 Mar, 2007 15:21
Temat postu:
Cytat:

Laki to sie nazywa robienie z siebie ofiary losu Razz jak mozna nie akceptowac samego siebie no coz zepsuta osoba :/
Nikita - Sro 28 Mar, 2007 15:24
Temat postu:
Ano, można nie akceptować siebie. Kompleksy itd.
Ale jak my mamy w tym pomóc?
Kiniuchna - Sro 28 Mar, 2007 15:40
Temat postu:
w takim razie poowinni pomoc rdzoice przyjaciele ewentlanie psycholog Razz a nie forum Smile ale nie zaszkodzi zapytac Razz
opętana - Sro 28 Mar, 2007 18:00
Temat postu:
Kiniuchna napisał/a:
Cytat:

Laki to sie nazywa robienie z siebie ofiary losu Razz jak mozna nie akceptowac samego siebie no coz zepsuta osoba :/

odezwał sie ideał
Kiniuchna - Czw 29 Mar, 2007 14:25
Temat postu:
opętana napisał/a:
Kiniuchna napisał/a:
Cytat:

odezwał sie ideał

odezwal sie zazdrosnik hahaha
Marcia10 - Pią 30 Mar, 2007 15:23
Temat postu:
Musisz sie pogodzic. Ja mam prawie 13 lat, i okolo 38 kg. Duzo biegam, aktywnie cwicze na w-fie. Ostatnio przebieglam pol kilasa bez zzadyszki.
Tym ze jestem niska nie przejmuje sie.
Laki - Pią 30 Mar, 2007 21:18
Temat postu:
Marcia10 napisał/a:
Ostatnio przebieglam pol kilasa bez zzadyszki.

A po 500,5 m. się zadyszałaś? Smile
Marcia10 - Sob 31 Mar, 2007 15:14
Temat postu:
nie bieglam dalej biggrin
matiz - Wto 29 Kwi, 2008 23:09
Temat postu:
najlepsze na zaakceptowanie samego siebie jest podchodzenie do wszystkiego obojętnie Smile . oczywiście pewnie za dużo osób tego nie potrafi.
Laki - Sob 03 Maj, 2008 11:15
Temat postu:
Najlepsze na zaakceptowanie siebie są ćwiczenia i dążenie do doskonałości. Czasem postarajmy zrobić coś dla siebie i widzieć potem efekty i cieszyć się z własnego samozaparcia.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group