Cytat: |
Lepiej dobrze sie zastanow czego chcesz, z jednej strony przyjaciel chlopaka a z drugiej kochajacy chlopak. Pamietaj jednak ze chlopaka kochasz i to z wzajemnoscia a tamta znajomosc to tylko chwilowe zauroczenie. Nie warto dla nowej znajomosci tracic tak wspanialego chlopaka ktorego masz i jestes z nim szczesliwa. Pamietaj zeby byc szczera dla swojego chlopaka bo jesli okaze sie ze jednak wolisz tamtego to powiedz mu prawde zeby nie cierpial tak jakby dowiedzial sie ze krecisz z innym na boku od kogos innego bo to naprawde boli. Chlopak cie kocha a ty jego wiec moim zdaniem nie powinnas za za bardzo przywiazywac sie do nowego kolegi bo byc moze on nie okaze sie takim wspanialym chlopakiem jak Twoj obecny. Wiec stracisz to co moglo byc twoja wielka miloscia. Dobrze sie wiec zastanow. |
Idz za glosem serca. |
stefcio napisał/a: | ||
Nie ma czegoś takiego jak głos serca. |
Jest, chyba ze ty takiego czegos nie posiadasz. |
Po drugie nie czepiaj sie moich postow bo nie pisze ich dla Ciebie |
A od kiedy niby serce ma głos? |
Piszesz je na forum, czyli do wszystkich i dla wszystkich. To raczej Twoja wina, że mam jak sie do Twoich postów przyczepić. |
bo wydaje mi sie ze nie wiele, zeby mowic ze serce ma glos buahah |
kolego tutaj chodzi o to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz. |
stefcio napisał/a: |
A ja dalej będe się upierał, że ryby i wiele innych rzeczy nie ma głosu. Serce również. |
cornelia.j.m napisał/a: |
to ze podejmujesz decyzje tak jak ci podpowiada serce czyli tak jak czujesz w glebi serca, lub podejmujesz decyzje tak jak ci rozsadek mowi czyli wypisujesz za i przeciw i dokladnie przemyslasz co bedzie rozsadne a nie to co czujesz. |