Dzieci OnLine

Komórki - Operator

Akacja12 - Sob 25 Sie, 2007 20:25
Temat postu: Operator
Szukam dobrego operatora a zarazem fajnej taryfy. Chodzi o to, żebym mogła kupić starter, i doładowywać komórkę jakimiś malymi sumami żeby mi na długo starczyly... orange ma najtaniej 25 zlotych miesiecznie, albo 50 na 3 miesiace, a ja sie praktycznie nie znam na sieciach i moze wy cos wiecie ? Smile
CHoCoLaTE - Nie 26 Sie, 2007 00:06
Temat postu:
Ja jestem w Orange, moja mama tez. Na moj telefon dostaje 25zl abonamentu co miesiac, a mama 50zl. Ale tez w kazdej chwili moge sobie doladowac karte, bo jestem w Orange Mix. Przy czym co dwa lata konczy sie umowa, telefon jest juz twoj, a nowy mozesz dostac duzo taniej Wink Naliczanie sekundowe, ale do innych sieci chyba drogo, nie pamietam. Sms do Orange 22gr chyba, a do innych sieci 29gr.
Monik - Nie 26 Sie, 2007 09:48
Temat postu:
Ja mam w Plusie, abonament 25 zł z tym, że minut i smsów mam bardzo dużo (nie wiem dokładnie ile), naliczanie sekundowe, a przez pierwsze pół roku miałam chyba darmowe wieczory i weekendy, nie wiem jak teraz ale pewnie też coś jest. Teraz też mam chyba jakieś dodatkowe minuty do Plusa, i to niemało. Komórkę kupowałam chyba za 150 zł, ale teraz jest dużo taniej, bo w tej cenie są już komórki bardziej "wypasione" ;] W każdym badź razie Plusa polecam. Wink
stefcio - Nie 26 Sie, 2007 10:05
Temat postu:
Ona pyta o pre-paidy, a wy z abonamentami wyjeżdżacie.
Monik - Nie 26 Sie, 2007 10:19
Temat postu:
stefcio napisał/a:
Ona pyta o pre-paidy, a wy z abonamentami wyjeżdżacie.

Ale pisała coś, że Orange ma 25 zł miesięcznie, a to brzmiało jakby pytała też o abonament. A poza tym może jak się dowie jakie są oferty na abonament to zmieni zdanie? Smile
stefcio - Nie 26 Sie, 2007 11:34
Temat postu:
Cytat:
Ale pisała coś, że Orange ma 25 zł miesięcznie, a to brzmiało jakby pytała też o abonament.

Wcale tak nie brzmiało. Zobacz słowa: starter, doładowywać, na długo starczyły.

Cytat:
A poza tym może jak się dowie jakie są oferty na abonament to zmieni zdanie?

Wątpie w to, aby miała 18 lat i była gdzieś na stałe zatrudniona.

Akacja: Najbardziej opłaca się doładowywać za 50zł.
Monik - Nie 26 Sie, 2007 19:07
Temat postu:
stefcio napisał/a:
Wątpie w to, aby miała 18 lat i była gdzieś na stałe zatrudniona.

A co to ma do rzeczy? Smile Nie trzeba mieć kilkutysięcznych stałych dochodów żeby mieć telefon na abonament. ; )
stefcio napisał/a:
Wcale tak nie brzmiało

No dobrze, może i dla Ciebie nie brzmiało, ale ja się pomyliłam, sory, moja wina.
nasty_girl - Nie 26 Sie, 2007 19:18
Temat postu:
Ale jej rodzice za to płacą, więc nie przesadzaj.
Monik - Nie 26 Sie, 2007 19:20
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Ale jej rodzice za to płacą, więc nie przesadzaj.

Za kartę zapewne też płacą rodzice ; ) A z abonamentem to np ja się umówiłam z rodzicami tak, że przez rok płacę ja, a przez drugi oni.
Ale ok, skończmy już ten temat ; )
Marcia10 - Nie 26 Sie, 2007 21:52
Temat postu:
Plus - 30 zl - miesiac. 50 zl - 3 miesiace. 100 zl - pol roku. placisz 150 dostajesz 175 - rok.

Z ery bodajrze jest miesiac za 20... ale dalej sie nie orientuje.

Z mixa sobie weź.
Słupek - Nie 26 Sie, 2007 22:40
Temat postu:
A znacie coś, co by mnie kosztowało mniej niż 50 zł na 3 miesiące? Wierzcie lub nie, ale zanim chociaż połowę pre-paida wydzwonię, blokują mi połączenia wychodzące Smile
nasty_girl - Nie 26 Sie, 2007 23:15
Temat postu:
Nie da się..
Anonymous - Pon 27 Sie, 2007 18:24
Temat postu:
Ja mam w erze - 50 zł co 3 miesiące, sms za 16 gr do wszystkich sieci w taryfie Happy Taniej, ale można aktywować dopiero po 8 miesiącach, normalnie płaci się chyba 20 gr. Można wykupić pakiet za 7,32 - 25 min. wymiennych na 100 smsów, bez limitu. Wtedy sms w cenie 7 gr, minuta 29.

Można kupić kartę za 20 zł na miesiąc.
piotr123 - Czw 24 Lip, 2008 11:41
Temat postu:
a ja też w erze na taktak(na karte)miesięcznie mogę płacić 25złmin ale moge mniej lecz mi nie przedłurzą terminu możesz terz w każdej chwili zarządzać swoim kontem dzwoniąc bezpłatnie pod numer 9797 nie rozmawiasz na ciskasz przyciski na klawiaturze mowi lektor
ja teraz (po 8 miesiącach)płacę 16gr za sms a za minute rozmowy 59gr
początkowo płacisz:30grsms60grminuta
po 4 miesiącach:25grsms59min
po 8 miesiącach:16grsms59grmin

troche temat przestarzały
ukson - Czw 21 Sie, 2008 14:22
Temat postu:
ja mam w plusie, kupiłem ostatnio musicpacka (mix plus) jest okej a do tego fajny telefonik motka e8 ze słuchawkami bt:) no i dostęp do muzodajni.

no ale są jeszcze inne sieci i oferty czy to simplus czy 36,6 czy heyah itp. wejdź sobie a stronki czy to telepolis czy telix i popatrz co aktualnie jest na topie:)
piotr123 - Pon 15 Wrz, 2008 17:01
Temat postu:
a do telefonu w zestawie to dali mi grata nokia s600 0funkcji(przynajmniej gry są)ale na szczęście mam po mamie telefon siemens cf62
minioo - Pią 31 Paź, 2008 12:06
Temat postu:
ja mam Mobilkinga i szczerze mówiąc jestem bardziej zadowolony niż myślałem że będę, bo kupiłem starter dla kalendarza Smile) ale teraz doceniam płaską stawkę, łatwiej jest kontrolować wydatki
mareczek - Wto 18 Lis, 2008 15:50
Temat postu:
No właśnie ja też się zastanawiam nad jakimś pre paidem i myślałem między innymi o Mobilkingu. Gadżety rozdają fajne Very Happy , kumpel mówił poza tym, że taryfa też daję rade. Podobno maja niezłe doładowania za 10 zł aż na 3 miesiące. Starter to by mi zafundowali rodzice, ale o doładowania musiałbym już martwić się sam, więc to by mi nawet odpowiadało....Ktoś korzysta jeszcze z tego opa? Polecalibyście?
Jakubo - Sro 19 Lis, 2008 18:41
Temat postu:
Ja tam mam z ery i nie narzekam, przynajmniej porządny system pomocy technicznej
Anonymous - Pią 21 Lis, 2008 16:18
Temat postu:
Mi wystarczy w całości Plus na kartę z SonyEricsson K550i, wad i zalet w sam raz.
@siex - Sob 31 Sty, 2009 11:09
Temat postu:
Ja jestem z Ery Tak Tak i nie narzekam, doładowania wysyłam se przez neta. Moja koma to LG KC550
Akacja12 - Pon 02 Lut, 2009 22:33
Temat postu:
Już mój problem się rozwiązał, nie musicie pisać ;p
Anonymous - Wto 31 Mar, 2009 10:30
Temat postu:
A co wybrałaś??

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group