Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - golenie w okolicy pena :D

hades - Sro 12 Mar, 2008 08:01
Temat postu: golenie w okolicy pena :D
siema mam taki glupi problem otoz od razu mowie ze pena nie gole! ale jestem juz w miare dojrzaly fizycznie i wloski zaczynaja mi rosnac tak po bokach(tak jakby na nogach) i mam pytanie jak je golic? bo jak golilem normalnie maszynka a potem uzylem mleczka to spoko ale na nastepny dzien cholernie swedzialo i skora sie zrobila taka podrapana czy cos.
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 09:20
Temat postu:
Przedewszystkim przydaloby sie uzyc jakiejs pianki zeby zmiekczyc je troszke, albo zelu do golenia. I pojechac maszynka. Pozniej nawilzyc. I zeby nie bylo krostek to peeling mozesz sobie zrobic wszystko jedno czym ... mozesz poprostu szczotka szorowac.

Pozatym skora sie musi przyzwyczaic, za pierwszym razem zawsze moga byc jakies takie dolegliwosci ze swedzi np

Mozesz jakimis chemicznymi usuwac :p to nie powinno byc problemu, dla kobiet jest masa takich srodkow to mozesz jakiegos sprobowac ;P

A pozatym to ja nie lubie raczej jak facet sie tam goli bo pozneiej jest problem odrastajacego jeza O_o ... juz wole miekkie wloski przyciete ;D niz klujacego odrastajacego jeza Razz
Shaunri - Sro 12 Mar, 2008 17:55
Temat postu:
Nie pitol się z żadnymi peelingami, żadnymi babskimi smarowidłami, czy innymi duperelami. Tym samym czym gębę golisz, gol sobie cokolwiek tam chcesz. Pianka/żel do golenia, maszynką raz, raz, potem zel/płyn po goleniu i po problemie.

Krostki będą przez jakiś czas, jest to reakcja alergiczna skóry, z czasem przejdzie.

Swojej opinii na ten temat nawet nie będę wrzucać, bo o gustach się nie rozmawia, a nikogo obrażać nie chcę ; )
smoczek250 - Sro 12 Mar, 2008 18:07
Temat postu:
Tajemnicza napisał/a:
klujacego odrastajacego jeza

a słyszałem gdzieś ze teraz taki jeż jest modny...
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 18:09
Temat postu:
A tam ;p mnie moda nie obowiazuje biggrin wole poczochrac mojego partnera niz pokluc sie o odrastajace wlosy Razz
hades - Sro 12 Mar, 2008 20:13
Temat postu:
troche zle mnie zrozumieliscie Smile
to chyba logiczne ze uzywam pianki do golenia:D i nie mowie tutaj o goleniu pena tylko tych takich co mi rosna po bokach tak juz chocby na nogach no :d i sama pianka juz robilem i potem mleczko ale na nastepny dzien swedzialo jak holera :O :O
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 20:51
Temat postu:
No skora sie przyzwyczai do tego Wink

Wcale nie takie logiczne ze uzywasz pianki biggrin znam mase osob przedewszystkim kobiet ktore gola sie bez uzycia pianki a czasami i wody :p straszne !

Na penisie to raczej wlosow nie ma Razz wiec no zrozumialam o co Ci chodzi ;p
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 21:04
Temat postu:
Ej... takie zasadnicze pytanie... Po co golisz okolice wacka?
elOkG - Sro 12 Mar, 2008 22:13
Temat postu:
Chłopie nóg sie nie goli :O
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 22:37
Temat postu:
Powiedz to pływakom ;p

Chce to goli nie to nie ... kwestia indywidualna

Chociaz moim zdaniem autor postu mial na mysli nie nogi, a najwyzej pachwiny
nasty_girl - Sro 12 Mar, 2008 22:41
Temat postu:
peeling na krostki? Krostki się robią i będą robić, może z czasem jak się skóra przyzwyczai i nie jest to kwestia usuwania naskórka..
Anonymous - Sro 12 Mar, 2008 22:43
Temat postu:
Nie nie ... czasami te krostki robia sie przez wrastajace wloski, ktore rowniez przy goleniu moga wrastac i wtedy przydaje sie peeling, zreszta peeling generalnie jest dobry dla naszej skory (byle nie za czesto)
elOkG - Czw 13 Mar, 2008 16:22
Temat postu:
Teminczy kotku , tam gdzie sie nogi zaczynaja juz jest pachwina czyli mozna zaliczyc poczesci do nogi,prawda ? :*
nasty_girl - Czw 13 Mar, 2008 17:11
Temat postu:
Dobrze, na wrastające włoski to tak, ale przy goleniu maszynką najwyżej parę włosków ci wrośnie, jeśli w ogóle, poza tym on mówi o krostach i swędzeniu po ogoleniu, a nie przez wrastające włosy..
smoczek250 - Sob 15 Mar, 2008 11:27
Temat postu:
Jezu... jak się rozwineło... a i tak odpowiedź nie padła <lol>.
Boże to normalne... skóra musi się przyzwyczaić... Lecz jeszcze gorzej przeżywają mężczyźni którzy golą sobie jądra... tam to swędzi jak cholera << tak na pocieszenie.
Magwill - Pon 17 Mar, 2008 17:36
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Nie pitol się z żadnymi peelingami, żadnymi babskimi smarowidłami

A co ty masz do babskich peelingów itd ? Smile
nasty_girl - Wto 18 Mar, 2008 10:29
Temat postu:
o jezu..
Anonymous - Sro 19 Mar, 2008 16:42
Temat postu:
o Boże...
Magwill - Czw 20 Mar, 2008 17:37