Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyny HELP!

Alka - Sro 26 Mar, 2008 16:29
Temat postu: Dziewczyny HELP!
Mam jednego chłopaka na oku, mam jego numer koom. ale nie wiem za bardzo co zrobić żeby on zwrócił na mnie uwagę?? Pomóżcie mi!!
Anonymous - Sro 26 Mar, 2008 16:42
Temat postu:
Masz numer to sie odezwij Wink
Standardowy numer ;D

Nie musisz odrazu pisac kim jestes dokladnie, mozesz go powolutku naprowadzac. Jesli sie nie znacie osobiscie a np z widzenia ze szkoly, to mozesz opisac jaka bluze bedziesz miala czy jaka torbe jutro i ze w ten sposob dowie sie kim jestes czy cos w tym stylu ;P
Alka - Sro 26 Mar, 2008 16:45
Temat postu:
No tylko problem w tym że on mi nie odpisuje Sad Raz odpisał, zapytał się kim jestem, ja się przedstawiłam, zapytałam się co porabia i... nic. (może jeszcze opisze bo to była jakieś 10 min. temu )
smoczek250 - Sro 26 Mar, 2008 17:36
Temat postu:
Alka napisał/a:
(może jeszcze opisze bo to była jakieś 10 min. temu )

hiiiihaaahooo

Alka napisał/a:
Mam jednego chłopaka na oku, mam jego numer koom. ale nie wiem za bardzo co zrobić żeby on zwrócił na mnie uwagę?? Pomóżcie mi!!

Zaimponuj, wdaj się w jego środowsiko (towarzystwo). Najbardziej to musisz na nim zaimponować. 2. Nazywaj jakies tematy... aby było wiadomo o co chodzi.
Kimex - Sro 26 Mar, 2008 18:01
Temat postu:
Tajemnicza napisał/a:
Standardowy numer ;D

Nie musisz odrazu pisac kim jestes dokladnie, mozesz go powolutku naprowadzac. Jesli sie nie znacie osobiscie a np z widzenia ze szkoly, to mozesz opisac jaka bluze bedziesz miala czy jaka torbe jutro i ze w ten sposob dowie sie kim jestes czy cos w tym stylu ;P

Omg.... litości.
Na początek musisz go zaciekawić .
Najlepiej udawaj albo bardzo wstydliwą i zamkniętą ( co chyba nawet do ciebie pasuje ) albo wręcz napastliwą i śmiałą (byle byś taka była bo jak przyjdzie do czynów to litości)

Ważne żebyś nie złamała 3 żelaznych reguł.
1. Nie okłamuj
2. Nie obrażaj
3. Teksty typu loffasz i kochasz (po 1 tygodniu o zgrozo) odpuść sobie na starcie ... na to trzeba czsasu ,

Ps . podobno faceci lecą teraz na niedostępność.
Anonymous - Sro 26 Mar, 2008 18:07
Temat postu:
Kimex napisał/a:
Tajemnicza napisał/a:
Standardowy numer ;D

Omg.... litości.
Na początek musisz go zaciekawić .
Najlepiej udawaj albo bardzo wstydliwą i zamkniętą ( co chyba nawet do ciebie pasuje ) albo wręcz napastliwą i śmiałą (byle byś taka była bo jak przyjdzie do czynów to litości)

Ważne żebyś nie złamała 3 żelaznych reguł.
1. Nie okłamuj
2. Nie obrażaj
3. Teksty typu loffasz i kochasz (po 1 tygodniu o zgrozo) odpuść sobie na starcie ... na to trzeba czsasu ,

Ps . podobno faceci lecą teraz na niedostępność.

Ajjj Kimex ... dopasowalam odpowiedz do prawdopodobnego wieku autrorki tematu.
Dziewczyny w jej wieku (prawdopodobnym bo dokladnie nie znam) tak to robia, faceci tez i zazwyczaj działa ...
Magwill - Sro 26 Mar, 2008 18:16
Temat postu:
Ludzie, przecież nawet nie wiadomo jaki on jest z charakteru, może być naprzykład bandytą hehhehe, a jak jej nie odpisuje to może się jemu Alka nie podoba Razz
Alka - Sro 26 Mar, 2008 18:21
Temat postu:
Tylko jest jeszcze jeden ,,maluteńki" problem. My nie mieszkamy w tym samym mieście.....
Anonymous - Sro 26 Mar, 2008 18:22
Temat postu:
To skad go znasz tak w ogole ?
Alka - Sro 26 Mar, 2008 18:26
Temat postu:
Z zawodów. Jak jeździmy na zawody siatkarskie to sie z nim widzę bo on też gra.
CHoCoLaTE - Sro 26 Mar, 2008 18:27
Temat postu:
A Ty mu się przedstawiłaś - tak napisałaś. Może on wcale nie wie kim jesteś?
Alka - Sro 26 Mar, 2008 18:35
Temat postu:
wie na 100% Bo na tych zawodach to moje koleżanki bez mojej zgody dały mu moją wizytówkę z moim nr. telefonu i potem ja go prosiłam żeby mi ją oddał.
Anonymous - Sro 26 Mar, 2008 19:15
Temat postu:
Czemu prosilas zeby ja oddal O_o ?
Shaunri - Sro 26 Mar, 2008 21:04
Temat postu:
Nie jesteście z tego samego miasta, jesteście młodzi - Użyj rozsądku i daruj sobie.
cezary666 - Sro 08 Paź, 2008 16:09
Temat postu:
mam zajefajny pomysł!!!!!!!!!!!!!!
sprobuj porozmawiać Wink
Magwill - Nie 12 Paź, 2008 00:23
Temat postu:
Dajcie spokój dziewczynie!
Jeśli chłopak się jej podoba, to ok, ale przecież nie można wszystkiego na siłę. Jeśli nie interesuje się tobą, to nie ciśnij na niego, po prostu zachowuj się normalnie, wyrużniaj się od innych dziewczyn, wtedy może się tobą zainteresować Wink Mam nadzieję, że jakoś pomogłam Smile
cezary666 - Pon 13 Paź, 2008 21:17
Temat postu:
...mrugnij oczkem czasem, uśmiechnij sie jak na Ciebie spojzy... Wink
kombinuj Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group