Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Problem z piersiami . ;(

KaMciaA - Pią 09 Paź, 2009 22:49
Temat postu: Problem z piersiami . ;(
od ok . 2 miesięcy bolą mnie brodawki sutkowe , nie wiem z jakiej przyczyny , piersi narazie są takie same .. ale przypominam sobię ostatnio że mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś . ale nie wiem jakim cudem bolą mnie brodawki sutkowe w lewej i prawej piersi . Sad
czy wiecie co można zrobić w tej kwestii . ?
Anonymous - Pią 09 Paź, 2009 23:33
Temat postu:
Przebolej to, przejdzie Wink
Nens - Sob 10 Paź, 2009 08:48
Temat postu: Re: Problem z piersiami . ;(
KaMciaA napisał/a:
ale przypominam sobię ostatnio że mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś .

Ale gnój!
Myślę, że przejdzie. Jeśli się boisz, powiedz mamie.
Fikcja - Sob 10 Paź, 2009 10:47
Temat postu:
tyaaa. może po prostu rosną? Rolling Eyes
KaMciaA - Sob 10 Paź, 2009 23:41
Temat postu:
Fikcja - też na początku myślałam .. ale chyba to nie to ..
Chippy - łatwo mówić . Rolling Eyes
Nens - wiem o tym , i dlatego dostał za to w jaja aż klęczał przedemną z bólu .
Anonymous - Sob 10 Paź, 2009 23:52
Temat postu:
No to smaruj se to może jakimiś kremami, czy co :p
Nens - Nie 11 Paź, 2009 00:53
Temat postu:
KaMciaA napisał/a:

Nens - wiem o tym , i dlatego dostał za to w jaja aż klęczał przedemną z bólu .

Dobrze mu Wink
szymsajK@ - Pon 12 Paź, 2009 15:02
Temat postu:
KaMciaA,też mam podobny problem,tylko że raz boli mnie jeden sutek a raz drugi.Niewiem co to jest i też się martwię. Sad
Tremere - Pon 12 Paź, 2009 21:16
Temat postu:
mnie bolaly brodawki jak rosly, takie drapanie polaczane z rwaniem Razz
KaMciaA - Pon 12 Paź, 2009 21:49
Temat postu:
szymsajk@ - hehe , no to jesteśmy równe . ;d
NicolaBlondyna - Nie 22 Lis, 2009 09:48
Temat postu:
Kamicia ile masz lat? Bo moa cie też boleć bo poprostu dojrzewasz :] Też na początku myślałam że się gdziesz uderzyłam ale powiedzialam mamie i okazalo sie ze rosną !! Teraz mam 10 lat jak mnie zaczeły boleć mialam 9 ;[ Mama muwi ze bardzo wczesnie..... Więc nie martw się bo piersi rosną 3-4 lata lub mniej więc wiesz.... jeżeli to są twoje początki to możliwe że za rok bedzięsz miałam rozmiar 75 AA jak ja Razz xD Very Happy
eviltwin1 - Nie 22 Lis, 2009 20:25
Temat postu:
Koffciam ciem. ( jerzeli jesteś ładna Wink))))) )

*Paracetamol razy cztery, potem jak nie przejdzie to sru do mamy. : ) Naprawdę.
Tremere - Pon 23 Lis, 2009 08:21
Temat postu:
laski - 75 , 80 czy 90 to obwod POD CYCEM wiec to ze ktos ma 90C nie znaczy ze ma duzo wieksze niz ta co ma 75C. potem kupujecie zle staniki i cycki brzydko wygladaja :d

w sumie to zafundowalam sobie powrot do dojrzewania, mam piersi 75cc od 10 listopada i tez czuje sie jak przy dojrzewaniu, ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku biggrin tylko boje sie rozstepow, ale tfu tfu, pozyjemy zobaczymy Razz
eviltwin1 - Pon 23 Lis, 2009 15:39
Temat postu:
Tremere napisał/a:
ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku

O maj god, aj law ju.
szymsajK@ - Pią 27 Lis, 2009 11:09
Temat postu:
ile KaMciaA, masz lat?
Anonymous - Pią 04 Gru, 2009 09:04
Temat postu: Re: Problem z piersiami . ;(
KaMciaA napisał/a:
mój kolega pocno pociągał , za moją prawą pierś

omg nie martw sie u nas też jest pełno takich przypadków , ale ja takim chamem nie jestem
;]
wopio - Pią 04 Gru, 2009 11:27
Temat postu:
Mnie też suty, bolą a jestem chłopakiem. Poradżcie coś plz.
Shaunri - Pią 04 Gru, 2009 11:39
Temat postu:
Samo przejdzie, spokojnie.
KaMciaA - Pią 04 Gru, 2009 13:53
Temat postu:
NicolaBlondyna napisał/a:
Kamicia ile masz lat? Bo moa cie też boleć bo poprostu dojrzewasz :] Też na początku myślałam że się gdziesz uderzyłam ale powiedzialam mamie i okazalo sie ze rosną !! Teraz mam 10 lat jak mnie zaczeły boleć mialam 9 ;[ Mama muwi ze bardzo wczesnie..... Więc nie martw się bo piersi rosną 3-4 lata lub mniej więc wiesz.... jeżeli to są twoje początki to możliwe że za rok bedzięsz miałam rozmiar 75 AA jak ja

Mam 14,5 lat . Smile jak na dobrą sprawe mam 75B .

Cytat:
Koffciam ciem. ( jerzeli jesteś ładna Wink))))) )

*Paracetamol razy cztery, potem jak nie przejdzie to sru do mamy. : ) Naprawdę.

do kogo to było . ?
nasty_girl - Pią 04 Gru, 2009 16:14
Temat postu:
Tremere napisał/a:
laski - 75 , 80 czy 90 to obwod POD CYCEM wiec to ze ktos ma 90C nie znaczy ze ma duzo wieksze niz ta co ma 75C. potem kupujecie zle staniki i cycki brzydko wygladaja :d

w sumie to zafundowalam sobie powrot do dojrzewania, mam piersi 75cc od 10 listopada i tez czuje sie jak przy dojrzewaniu, ah to przyjemne swedzenie i bol przy kazdym dotyku biggrin tylko boje sie rozstepow, ale tfu tfu, pozyjemy zobaczymy Razz

Powiększyłaś sobie? Wink
Shaunri - Pią 04 Gru, 2009 16:50
Temat postu:
O, patrzcie kto to wrócił : )? Stęskniliśmy się, gdzie byłaś : )?
nasty_girl - Pią 04 Gru, 2009 18:54
Temat postu:
Ale ja cały czas jestem Wink Rzadziej, ciszej, ale jestem ;p Ale miło, że pamiętacie Wink
Tremere - Pią 04 Gru, 2009 21:46
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Tremere napisał/a:

Powiększyłaś sobie? Wink

taaak Smile i to jedna z lepszych decyzji w moim zyciu ale nie powiem ze polecam Smile
nasty_girl - Pią 04 Gru, 2009 22:42
Temat postu:
Spokojnie, nie przymierzam się.

Wręcz przeciwnie. Jak się kiedyś wkur.. przy zakupie bielizny to zmniejszę i się skończą problemy ;p
Nens - Sob 05 Gru, 2009 08:26
Temat postu:
Tremere napisał/a:

Muszę tutaj powiedzieć, że się mylisz. Miseczka wraz z obwodem sporo się zmienia, 70b jest z 2 razy mniejsze niż 75b.
nasty_girl - Sob 05 Gru, 2009 10:48
Temat postu:
Różnica między obwodem a miseczką dla danej miseczki jest taka sama.

1. rożnica 12 cm - miseczka A
2. rożnica 14 cm - miseczka B
3. rożnica 16 cm - miseczka C
4. rożnica 18 cm - miseczka D
5. rożnica 20 cm - miseczka E
6. rożnica 22 cm - miseczka F
7. rożnica 24 cm - miseczka G

Przy 70 pod biustem obwód w biuście przy miseczce e to 90, przy 75 pod biustem, z miseczką e będzie 95 w biuście, ale różnica między miseczką a obwodem jest taka sama.

Oczywiście, inaczej będzie wyglądać C u osoby z 70, a u osoby z 90, bo przy takim rozmiarze tego biustu prawie nie będzie widać, ale to już inny problem.
Tremere - Sob 05 Gru, 2009 14:08
Temat postu:
Nens napisał/a:
Tremere napisał/a:

Muszę tutaj powiedzieć, że się mylisz. Miseczka wraz z obwodem sporo się zmienia, 70b jest z 2 razy mniejsze niż 75b.

bzdura, potem dziwne ze jedna na milion polek nosi dobry stanik ;p

nasty_girl napisał/a:
Wręcz przeciwnie. Jak się kiedyś wkur.. przy zakupie bielizny to zmniejszę i się skończą problemy ;p

no przeeestan :P natura ci duzo dala to nie narzekaj :D
Nens - Sob 05 Gru, 2009 14:35
Temat postu:
Akurat ja jestem tą jedną na milion ;P Ale wystarczy wziąć sobie w sklepie do ręki 70b i 75b, widać dużą różnicę w misce.
nasty_girl - Sob 05 Gru, 2009 15:41
Temat postu:
Jest większa wizualnie, bo biustonosz ma rzeczywisty wymiar przykładowo (przy 70e)90 a nie 95 (przy 75e), ale w rzeczywistości dla miseczki E różnica między obwodem będzie 20 cm. Wiadomo, że będzie to inaczej wyglądać (bo ktoś o wzroście 160 i obwodzie 65 będzie mieć faktycznie mniejszy biust, niż ktoś kto ma 190 i obwód 80.. Bo inaczej by to nieproporcjonalnie wyglądało, nieprawdaż?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group