Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Co robic ?

Anonymous - Sro 06 Sie, 2003 20:55
Temat postu: Co robic ?
Czesc !
Mam 14 latkof i mam swoja pierwsza dziewczyne <wczesniej jakos nienteresowalem sie dziewczynami zabardzo>
i tak dziwnie sie sklada ze jeszcze sie niecalowalem z dziewczna
a ona kce zebym ja pocalowal a raczje czuje to , sa takie momenty kiedy siedze razem z nia i ona patrzy mi prosto w oczy i wydaje mi sie ze chce abym ja pocalowal ale ja niemgoe sie przelamac Crying or Very sad Sad
niefiem co mam robic zabardzo Sad
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 22:18
Temat postu:
Jak to co masz robic poprostu sie przelamac i dac jej buziaka nieczekaj zeby ci to sama powiedziala "pocaluj mnie" Wink jak nieda sie pocalowac to nic sie niestanie biggrin warto sprubowac
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 17:02
Temat postu:
pocaluj ja, przynajmniej sproboj
Anonymous - Wto 02 Wrz, 2003 18:52
Temat postu:
nie myśl o tym, porpsotu to zrób. myślenei spwooduje u ciebei stres wiekszy, a im bardziej bedziesz rozluźniony tym lepiej Razz
Tisiana - Nie 28 Wrz, 2003 20:28
Temat postu:
Spróbuj ją pocałować..jak się sprzeciwi to nic...ale raczej sie nie sprzeciwi(tak mi sie wydaje)
sandra - Czw 02 Paź, 2003 19:17
Temat postu:
Flower hehe jezeli ona tego chce a ty nie to jej o tym powiedz...albo powiedz ze jeszcze nigdy tego nie roziles..byc moze okaze sie ze ona tez jest jescze niedoswiadczona w tych sprawach i wasz pierwszy pocalunek bedzie wyjatkowy!!! zastanow sie nad tym...a moze warto jeszcze poczekac.... zastnow sie czy chce tego wszystkiego..oki koncze bo juz zaczynam pisac jakby tu chodzilo o cos wiecej niz calowanie Flower
Cytryna - Czw 02 Paź, 2003 21:25
Temat postu:
Wiez...ja też balam się tego pierwszego pocałunku, było jeszcze gorzej ponieważ wiedziałam, że mój chłopak już to robił. Ale powiedziałam sobie, ze to przecież nic strasznego, nic trudnego no i co udało się Exclamation
..::Ulka::.. - Pią 03 Paź, 2003 06:56
Temat postu:
PRZEŁAM SIĘ Wink Do odważnych swiat należy Wink
Anya - Pią 03 Paź, 2003 21:14
Temat postu:
i daj znać jak wyszedł ten cmokasek biggrin Jej, ja chce jego tutaj Razz jak tak czytam te posty to głupio mi ze mialam tylko ejdnego chlopaka, a w jednym innym sie serio bujałam (i bujam) ale to nei moja wina ze ci tkrozy sie bujają we mnie mi nie odpowiadają Neutral
mroweczka - Sob 04 Paź, 2003 09:07
Temat postu:
jezeli nie chcesz jeszcze sie całować po prostu powiedz jej,ze jestes nie przygotowany...
deg - Nie 05 Paź, 2003 00:07
Temat postu:
Powiedz sobie "raz kozie śmierć" i... zrób to.
Ta metoda naprawdę działa!
gosiunia - Pią 30 Lip, 2004 19:01
Temat postu:
.........................KISS..........................!!!!!!!!!!!!!![/b]
cichutka - Sob 31 Lip, 2004 16:44
Temat postu:
Przełam sie i pocałuj ją. i nie denerwuj się, na pewno ci wyjdzie Smile w końcu ponoć "uczymy sie" całowania jeszcze jako noworodki pijąc mleko od mamy Smile (serio!!) więc nie przejmuj sie czy wyjdzie czy nie. napewno będzie to wyjątkowe i dla ciebie i dla twojej dziewczyny
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 17:26
Temat postu: ...
poprostu pomysl że jeśli jej nie pocałujesz bedzie jeszcze gorzej!! Mr. Green

Też w życiu miałem takie chwile i wiem co czujesz ale ja się przełamałem właśnie tą myślą, ale ja miałem jeszcze gorzej bo ciebie ona sie patrzała w oczy i czułeś że ona tego chce a w moim przypadku to ja zacząłem i ja skończyłem Wink
d098 - Czw 05 Sie, 2004 13:06
Temat postu:
jak widzisz nie masz innego wyjścia Very Happy
anett130 - Czw 02 Wrz, 2004 17:34
Temat postu:
spróbuj nic ci nie szkodzi nie być tchurzem nachyl się i pocałuj!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group