Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Jaki numer byłby spox

panienka_wierzba - Pią 22 Sie, 2003 10:30
Temat postu: Jaki numer byłby spox
postanowiłam przkonać moich rodziców aby kupili mi glany, o dziwo zgodzili się a ja nie wiem jaki numer byłby odpowiedni do nogi o numerze 38, chyba 40 nie? wypowiedzcie się.
Cytryna - Pią 22 Sie, 2003 22:21
Temat postu:
Wiesz ja mam glany biggrin rozmiary są naprawdę bardzo różne. Ja np nogę mam wszystkich butów nr 38, glany niby powinny być większe ale też mają nr 38 i są takie jak powinny być nie za małe nie za duże. Powinnaś popżymierzać i zobaczyć w których ci najwygodniej...
biggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrinbiggrin
Mała - Pią 22 Sie, 2003 23:01
Temat postu:
[cenzura]... jestem taka wkurrrzona ze szkoda slow. moja matka za nic mi glanow niechche kupic bo: "od tego znieksztalcaja sie stopy" i "sa dla ciebie za ciezkie" normlanie zaraz rozale tttennn cholerny komputer i to wsyztsko..... jestteeeem zlaaaaa.... to moja sprawa jak bede wygladac, i moja sprawa jaki mam styl. JA CHE GLANY!
Paulka - Pon 07 Cze, 2004 18:58
Temat postu: 38 :)
mi sie wydaje że chyba 39 Smile
ale nie wiem najpierw musisz je zmierzyć hih Smile Smile Smile Smile Smile
Mała - Pon 07 Cze, 2004 21:58
Temat postu:
ja to tam juz mam glany;p
Tisiana - Wto 08 Cze, 2004 08:56
Temat postu:
no cóż...mi sie wydaje że rozmiar 39....nie wiem może 40...ale chyba bardziej 39 .... musisz zmierzyć obydwa i zobaczyć w których ci wygodniej....
Anonymous - Sro 09 Cze, 2004 14:42
Temat postu:
hiehie, ja tez już mam dawno glany, kupiłam sobie pod koneic sierpnia numer bodajrze 38 :] dziwna numeracja bo są jakby troszke luźne też, pewnie ta numeracja jest przesunięta o 1 nuemr do przodu ale spoxio :]
panienka_wierzba - Czw 10 Cze, 2004 11:17
Temat postu:
that was me :] wiecie jakiego my mamy świnie szewca u mnie w mieście? zaniosłam glany do naprawy (bo mi troche skóra pękła z tyłu i mam taką dziurę Razz) czekałam 2 tygodnie a facet ich anwet z reklamówki nie wyjął Neutral a prosił zeby przyszła po 3 dniach :/ w końcu sie wkurzyłam poszłam po mame ona na niego nawrzeszczała wziela galny spowrotem i żem se poszła, już nigdy do tego świni nie pójde wam tez nie radze iśc bo ten facetwogóle nie dba o klientów (móże dla przestrogi dodam że jest to zakład szewski w Michałkowicach [Siemianowice] na ulicy kościelnej :])
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 21:10
Temat postu:
Glany to polecam krótkie- szybciej się zakłada.
panienka_wierzba - Nie 13 Cze, 2004 22:40
Temat postu:
mam pół dlugie (20-sto dziurkowe) jednak chce sobie kupić długie, 38-mio dziurkowe :] są fajniejsze może wolniej sie zakłąda ale [cenzura]*e wyglądają
sami10 - Czw 08 Lip, 2004 16:52
Temat postu:
według mnie to 6 jak chcecie to sprawdzę waszą liczbę życia moje g-g to 7735521
Anonymous - Czw 08 Lip, 2004 22:40
Temat postu:
Ja lubię takie długie, do prawie pół łydki, ale aż takie do kolan, bo (to moje zdanie, oczywiście) przy takich długich glanach i krótkiej spódniczce dziewczyna wygląda jak... no... plaża ;P
Ale krótkich też nie lubię. Może szybko się sznuruje, ale przy spódniczkach czy sukienkach wyglądają średnio.
panienka_wierzba - Pią 09 Lip, 2004 09:23
Temat postu:
hehe plaża :] też używam tego określenia jeżeli nie chcę obrazić kogoś bezpośrednio Wink nie no, długie fajnie wyglądają przy spodniach krótkich (pod kolano, czy może wpół łydki) bądź pdwiniętych długich spodniach, sama krotkich też nie lubie... nie podoba mi sie jak wyglądają... średnie na mój gust są dobre, sama mam takie... pasują do wszystkiego Smile
Anonymous - Pią 09 Lip, 2004 10:13
Temat postu:
Oo, przy podwinitych spodniach bylyby OK Smile
panienka_wierzba - Pią 09 Lip, 2004 13:18
Temat postu:
no włąsnie, i teraz poluje na trampki do koloan, bo mam takie ponad kostke, ale kilka dziołszek widziałam już w takich do kolan a ja nikaj nie umiem znaleźć Shocked i sie wkurzam, no a przy tym podwiniętych spodniach to wygląda po prostu cudeńko Very Happy
Mała - Pią 09 Lip, 2004 15:03
Temat postu:
a ja se kupilam trapmki teraz do kolan, niebieskie, takie calkiem spox:) bardzo fajnie wygladaajaa... strasznie jestem znich zadowolona. w CCC po 50 zl. ale fajne
panienka_wierzba - Pią 09 Lip, 2004 17:53
Temat postu:
są w ccc? musze się wybrać, koniecznie =] bo poluję na takie, a były inne kolory/ bo chciałabym albo czerwone albo zgnite zielone...
Mała - Sob 10 Lip, 2004 11:09
Temat postu:
sa tylko troche krotsze, skurzane jasno blado zolte.
tez chcialam koniecznie czerwone, ale wiesz ze te niebieskie [cenzura] wygladaja do jakis spodenek do kolan, a do tego np czerwony pasek i jakas niebieska bluzeczka- blekitna.. bo one sa takie blekitne. ale naprawde fajne. tym bardziej ze mozna je skrocic. jak znajdziesz to zobaczysz jak Smile i w dodatku maja zamek, tak ze go niewidac, a latwo sie zdejmuje.
zobaczysz to ocenisz;)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group