Marcin napisał/a: |
(Nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce na ten post...)
Właśnie opublikowałem 3 wersję mojego programu - Terminarz Ucznia. Program znajdziecie na stronie www.mkhomepage.prv.pl Na stronie jest także formularz do napisania opinii o programie... Zapraszam do ściągania :-) Jeszcze jedno... Głosujcie też w ankiecie, w tym poście !!! |
Xesquio napisał/a: | ||
Bardzo fajny ten program ale znalazłem w nim robaka. Wirus sie wabi worm.p2p.sol.drop.c ale go usuneło z pliku. na szczęście mi to niezaraziło kopma chłopcze bo ta stronka by przestała istnieć ![]() ![]() |
Marcin napisał/a: | ||||
Jaki robak, jaki wirus ?! Tam nie było żadnych wirusów, ani robaków !!! Program pakowałem dodatkowo w systemie Linux ! (z windowsa zrezygnowałem). Później sprawdzałem czy wszystko działa (u kolegi) i nie było ŻADNYCH problemów. Może ten robak nie pochodził z mojego programu !!! Nie pisz więc bzdur. |
Xesquio napisał/a: | ||||||
Niechce sie kłucić ale był tam wirus i masz szczęście ze nic mi sie z kompem niestało ![]() |
Xesquio napisał/a: |
Po rozpakowaniu pliku zbadałem go Nortonem 2003 i wyświetliło mi że w pliku instaluj znajduje sie wirus worm.p2p.sol.drop.c i wzioł usunoł z pliku wirusa ![]() |
Marcin napisał/a: | ||
Musi byc blad w programie... Ja nie doklejalem zadnego wirusa... Musialby sie ktos wlamac na serwer i podmienic pliki. To byloby jedyne rozwiazanie. Sprawdze to dokladnie. |
Kamix napisał/a: |
ok napisaliscie tutaj ze jest wirus spox ja mam ten program od tygodnia i jeszcze sie nic nie dzieje nie klucic sie tutaj bo nie bedzie to tolerowane ![]() |