Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Worms Armageddon

Gościówa - Pią 29 Sie, 2003 19:32
Temat postu: Worms Armageddon
Kto z was ma lub chodziaż grałw WORMS ARMAGEDDON?? JA myśle że to bardzo fajna gra...można grać z komputerem lub z kolegą. Jest sie malutkimi robaczkami i ma sie do dyspozycji rózne bronie którymi zabija sie przeciwnników..jest to troche śmieszne bo w broniach są też: banany, owce, osły, babcie, balony itp Robaczki wydają bardzo smieszne odgłosy w dowolnym języku...mozna nawet nagrac swoje. A wy co sądzicie o tej grze?
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 19:35
Temat postu:
Worms'y są super. Ale ja wole Worms World Party . W WWP można grac przez internet. Polecam tą gre bo jest świetna.
Tim - Pią 29 Sie, 2003 19:46
Temat postu:
No chyba każdy zan wormsy są naprawde cool Wink
Kamix - Pią 29 Sie, 2003 22:47
Temat postu:
Wormsy chociaz stare troche ale sa superr wiele godzin przy tej gierce spedzilem i co najwazniejsze dobrze sie bawilem do tego sa tez po polsku superr Wink
Xesquio - Pią 29 Sie, 2003 23:41
Temat postu:
A właśnie. Słyszałem że Worms Armagedon wyszły na konolke gameboy advence. Widziałem screeny z gry i mi sie spodobało. Otóż szukam tego romu ale niegdzie go niemoge znaleźć Confused . będe wdzięczny za linka ze stronką gdzie moge sobie to zassać. Pozdrawiam
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 09:37
Temat postu:
Wormsy ukazal sie juz na kilka innych platform, rowniez na GameBoyaa.
Wormsy kture ukazaly sie na game boya to najnowsza czesc jaka ukazala sie na rynku.

Ciezko bedzie znaleźć ale poszukam Wink
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 09:42
Temat postu:
A jednak znalazlem Wink
Tutaj sa wormsy na gameboya 90 KB zajmuja : http://www.emulki.ltd.pl/romy.html
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 09:47
Temat postu:
Jeszcze jedna stronka z kturej mozna te wormsy sciagnac itp.gry :
http://emulatorium.tc.pl/gameboy/p/r/rom.htm
Xesquio - Sob 30 Sie, 2003 12:28
Temat postu:
Nom mam. Thx Kamix tego właśnie szukałem Smile . Jeszcze raz wielke dzięki Smile
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 12:33
Temat postu:
Prosze bardzo Wink lubie komus pomagac w koncu taka moja rola na forum Very Happy
Xesquio - Sob 30 Sie, 2003 12:38
Temat postu:
Kamix napisał/a:
Prosze bardzo Wink lubie komus pomagac w koncu taka moja rola na forum Very Happy

Laughing Laughing Wyjołeś mi to z ust Laughing Laughing
Kamix - Sob 30 Sie, 2003 12:43
Temat postu:
musze powiedziec ze spoko z ciebie gosc bo duzo piszesz tutaj postow tak dalej rozkrecmy to forum jak juz wczesniej pisalem. Very Happy

P.S:dobra juz nic nie pisze bo nic nowego nie wnosze a posty nabijam Wink
Xesquio - Sob 30 Sie, 2003 12:50
Temat postu:
Kamix napisał/a:
musze powiedziec ze spoko z ciebie gosc bo duzo piszesz tutaj postow tak dalej rozkrecmy to forum jak juz wczesniej pisalem. Very Happy

P.S:dobra juz nic nie pisze bo nic nowego nie wnosze a posty nabijam Wink

Poto tu jesteśmy Wink ( ups ja już też tutaj nic niepisze bo jeszcze ktoś mnie osądzi o bezsęsowne nabijanie sobie postów Embarassed . Pozdro All
Anonymous - Pon 01 Wrz, 2003 16:04
Temat postu:
WA mam, a powiedzmy szczerze miałam, bo pewnego razu mi się zacieły i je zdezinstalowałam, a potem mi się nie chciały wgrać. Wogule ich komp nie wyczytuje, a jak tak kofam tę grę Sad
Kamix - Pon 01 Wrz, 2003 20:20
Temat postu:
Mozliwe ze plytka byla zjechana jak sie ciely albo twuj sprzet nie spelnial wymagan tej gierki Wink Cool
Anonymous - Czw 04 Wrz, 2003 21:56
Temat postu:
Tylko,m że wcześniej działała. Tylko po porządkach na dysku jakoś nie chce działać Crying or Very sad
Kamix - Pią 05 Wrz, 2003 15:44
Temat postu:
Mozliwe ze jak robilas porzadki usunelas niechcacy jakis plik Wink
i gra nie dziala zainstaluj ponownie Very Happy Wink
Anonymous - Sro 10 Wrz, 2003 19:39
Temat postu:
Tylko, że nie chce
Kamix - Sro 10 Wrz, 2003 19:47
Temat postu:
A moze czas na format C: :blink2:
Lilly - Sro 10 Wrz, 2003 22:06
Temat postu:
Ja u kolegi grałam w Wormsy, są cool!
A najlepsze jest to, że coś sie klika i ten robaczek zaczyna latać...bardzo szybko i trzeba zrzucić bombe, czy jakoś tak, by zabić przeciwne robaczki. A pozatym te robaki fajnie wyglądaja, gdy zachoruja, a jeszcze lepsze są ich groby...he Laughing
Kamix - Czw 11 Wrz, 2003 16:33
Temat postu:
no no fajniuskie bronie sa Wink Very Happy
Xesquio - Nie 14 Wrz, 2003 00:14
Temat postu:
Smile hehe widze że ten topic jeszcze sie kręci. Elfka co do twojego problemu to napewno niechodzi tu o jakość sprzętu Wink bo wormsy mają bardzo niskie wymagania. Sądze że to jest wina DirectX albo płytka ma jakiś błąd albo jest porysowana Wink. Pozdro a tak wogóle to ja Xesquito jestem Razz ale coś mi sie skopał tamten log i niestety musiałem sobie zrobić nowy.
Kamix - Nie 14 Wrz, 2003 09:17
Temat postu:
ello napisalem ze moze ma zaduze wymagania na jej kompa bo wszystko jest mozliwe muj kumpel tak mial podalem kazda mozliwa wersje no a z tym directem mozna by poprubowac Wink
Kamix - Nie 14 Wrz, 2003 11:36
Temat postu:
Macie tutaj jest najnowszy direct :

DirectX 9.0b Redistributable(31,85MB):
http://www.odi.imn.pl/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=getit&lid=124
Gościówa - Nie 14 Wrz, 2003 13:56
Temat postu:
No, no widze że temat nadal sie kręci. Fajnie że lubicie tak grac w ta gre.... ;] A bronie sa SUPPPER. W tych paczkach co spadaja z nieba sa nieraz ukryte bronie dodatkowe np: bomby wkształcie listów, podwodna owca, osioł, balon, dywany (też bomby) itp Smile
Anonymous - Czw 02 Paź, 2003 18:50
Temat postu:
A JA ZNOWU MAM WORMY NA KOMPIE Smile
Kamix - Czw 02 Paź, 2003 20:22
Temat postu:
heheh superr zycze milej gry

P.S: No i jednak dalo sie chyba zainstalowac, mogla bys napisac co zrobilas czy format czy inna plytke czy directa zainstalowalas czy co Question Question Wink
Tisiana - Sob 04 Paź, 2003 13:18
Temat postu:
Ja mam wormsy i jest to super gra...polecam wszystkim...
Kamix - Sob 04 Paź, 2003 21:49
Temat postu:
Ja równiez polecam fajnie sie gra we dwoje Wink

P.S: Superr gierca ale juz mi sie troszki znudzila Smile
Xesquio - Sob 04 Paź, 2003 23:42
Temat postu:
Acha jak już w tym temacie to mam pytanie na które może mi Kamix odpowie. Słyszałem o jakimś patch'u do WArmagedon że są nowe bronie i nowe mapy. Szukałem tego w google ale nieznalazłem. Może ty miałeś z tym styczność Smile jesli tak to daj znać.
CHOMICZKAAA - Nie 05 Paź, 2003 00:00
Temat postu:
Tak wormsy sa okej.Grałam w nie u siurki wiele razy,bo ona je w grała sobie od kolegi.Jak ja prosiłam,aby mi pożyczyła i zebym tylko sobie wgrała to nie juz mi nie pożyczy.
Kaniusia - Nie 28 Gru, 2003 12:54
Temat postu:
Grałam w Worms Armagetton ale mało (ma jeden - wchodzi tylko spłytą)a to była pożyczona tak na marginesie eh teraz mam Worms 3D ale demko (z gazety cd action) no ale gra jest wypasiona!!!
Michał - Pon 29 Gru, 2003 19:59
Temat postu:
ja mam worms moze strona www.worms.com

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group