Moda, Uroda, Wygląd - Paznokcie Anonymous - Pią 12 Wrz, 2003 22:31 Temat postu: Paznokcie
Zobaczyłam, że lakier mi się oddziera, więc zerwałam kawałek pociągając za wystający kawałek... I oderwałam go razem z kawałkiem paznokcia Teraz końcówka paznokcia małego palca jest taka leciutka, można ją wyginać we wszystkie strony, a ja nic nie czuję... Kiedy paznokieć znowy zrobi się na końcy gruby? Wkurza mnie to... Kinga - Sob 13 Wrz, 2003 10:18 Temat postu:
Cze
Nie martw się napewno paznokieć ci odrosnie daj mu troche czasu Lilly - Sob 13 Wrz, 2003 21:40 Temat postu:
Nene-ja tak często mam i w końcu lepiej go oderwij...odrośnie ci w jakieś miesiac na ładny paznokieć-jakby w ogóle nie ruszany! Gościówa - Nie 14 Wrz, 2003 14:30 Temat postu: Re: Paznokcie
Nene napisał/a:
Teraz końcówka paznokcia małego palca jest taka leciutka
Skoro to jest tylko końcówka to sie nie przejmuj...obetnij ją tyle ile sie da i lekko opiłuj żeby nie miała zadziorów. I pozostaje ci czekać...paznokieć będzie powoli odrastał grubszy...aż w końcu będziesz mogła obciąć ten kawalek starego, cieńkiego paznokcia. Z tego co tu piszesz wynika że rozdwajają ci się końcówki paznokci(gdyby sie nie rozdawajały być nie mogła złapać za niego i go oderwać...takie wnioskuje z twojego postu...) ... i że masz je słabe. Postaraj się ograniczyć malowanie lakierami paznokci( gdyż to jest niszczy)...nie obryzaj ich!! (od tego się rozdwajają) Może być to również spowodowane brakiem niektórych witamin...kup sobie odrzywke bezbarwną i nią maluj nia paznokcie. CHOMICZKAAA - Sob 18 Paź, 2003 13:11 Temat postu:
Kiedy mi zaczeły rozdwajać się paznokcje bardzo sie wkurzyłam.Powoli odrosły i było ok.Od tej pory kiedy mam zamiar pomalować paznokcie najpierw przez kilka dni nosze odżywke,aby wzmocnić paznokcie.Potem zmywam ją nakładam ją ponownie i dopiero na odżywkę lakier.Wtedy nie wpływa to aż tak źle na paznokcie. Alice_10 - Wto 21 Paź, 2003 23:19 Temat postu:
A mi raz taka Madlen Rzucila kamien na pelec od stopy,i przez tydzien okropnie bolalo ale puzniej stary paznokiec chwialk mi sie na palcu i juz bylo wiac nowego.odroisl mi blyskawicznie.Nie martw sie....napewno odrosnie....tylko to potrzebuje troche czasu CHOMICZKAAA - Pią 28 Lis, 2003 22:16 Temat postu:
Moja koleżanka panicznie obgryzała paznokcie i strasznie to brzydko wyglądało,ona o tym wiedziała,ale kiedy sie denerwowała z pazokci leciały wiury i wkońcu jednego paznokcia tak obgryzła,ze zaczoł jej się jej"odlepiać",aż w końcu odpad!DZIEWCZYNY NIE OBGRYZAJCIE PAZNOKCI!!!!
(wiem,ze troszke poza temat wyjechałam ) Jareczek - Czw 11 Sie, 2005 21:29 Temat postu:
ObGrYzIoNe PaZnOkCiE sA oBrZyDlIwE. fUuUuUuUuUuU Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 22:30 Temat postu:
Zamknij swoj gejowski(wnioskujac po albumie)otwor gebowy,i udaj sie na rozmyslanie nad sensem wlasnego zycia,po czym odwiedz strone www.smith-wesson.com ,zakup najwiekszy rewolwer jaki maja,wsadz go sobie w usta,skieruj w strone podniebienia i wypal.Dziekuje za uwage. nasty_girl - Pią 12 Sie, 2005 10:35 Temat postu:
najlepiej zetnij paznokcie, niestety on juz nie zrobi sie twardy, musisz poczekac az odrosnie.. Anonymous - Pią 12 Sie, 2005 15:55 Temat postu:
Odnowiony temat, ale po co doradzać jak temat jest z 2003 roku a my już jesteśmy w 2005? :>
To samo, co ty do mnie xP
Lecz w bardziej kulturalny sposób...nasty_girl - Pią 12 Sie, 2005 18:27 Temat postu:
kochana nie ja odnowilam temat.. ja tylko nie spojrzalam na date i odpisalam.. a ty z tego co widzialam siedzialas i odkopywalas tematy.. pozatym takie zachowanie "ty mi zrobilas tak to ja ci sie teraz odwdziecze" wskazuje na to ze jescze niedojrzala bardzo jestes Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 09:22 Temat postu:
Hyhy ^^, ja tak nie pisalam i nie mówiłam, że Ci się odwdzięczę =*
Kto tu jest "niedojrzały bardzo". Opieprzasz innych, że odkopują tematy i jeszcze je kontynuują - to też Ci nie pasuje. Poza tym ja nie odkopuję tematów, bo tylko odnowiłam Glany i to nie jest temat odkopany z ostatniej strony, o którym już każdy zapomniał. nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 09:26 Temat postu:
ty dalej nie rozumiesz... i rusz czasem mozdzkiem bo jak sie zachowujesz nie jest smieszne tylko zalosne.. rob mi na zlosc, prosze bardzo, mnie to nie rusza a siebie osmieszasz Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 09:42 Temat postu:
Robiąc na złość siebie ośmieszam? Uuu... kto to mówi. nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 09:44 Temat postu:
mszczenie sie to typowe zachowanie dla szalonych nastolatek.. chyba nie powod do dumy? Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 10:05 Temat postu:
Szalone nastolatki... skąd ja to znam? Uważasz się za dorosłą, straszą o dwa lata...
Ok, będę szaloną nastolatką, bo ten wiek już nigdy nie wróci to niech się wyszaleję...
Koniec z tym, to już całkowita porażaka... nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 10:09 Temat postu:
miedzy dorosly a dojrzaly jest ogromna roznica..