...
...
 Niewiedziałam... Przykro mi
  Niewiedziałam... Przykro mi   Szkoda, że niemoge ci jakoś pomóc. A może moge?? Chyba nie...
  Szkoda, że niemoge ci jakoś pomóc. A może moge?? Chyba nie...      
      )...hobby? nie mam żadnego bo do niczego sie nie nadaje! Boje sie sportów....gorzej! JA NIENAWIDZE SPORTU! zajęcia np. muzyczne? odpadaja! NIE MAM TALENTU! W Suwałkach nie ma nawet możliwości rozwoju swoich zainteresowań...ja uwielbiam gre aktorską, ale tu nie ma żadnego teatru a nic takiego
 )...hobby? nie mam żadnego bo do niczego sie nie nadaje! Boje sie sportów....gorzej! JA NIENAWIDZE SPORTU! zajęcia np. muzyczne? odpadaja! NIE MAM TALENTU! W Suwałkach nie ma nawet możliwości rozwoju swoich zainteresowań...ja uwielbiam gre aktorską, ale tu nie ma żadnego teatru a nic takiego  A mój wolny czas? tylko komputer albo pogaduchy z my frends....potrzeba Ci szczegółów mojego życie prywatnego? powiem ci na GG....tutaj za dużo osób by o nim wiedziało...to tak w skrócie...gdybyś wiedział o ile gorsze mam życie niż ty...wtedy byś zrozumiał ze nie jesteś sam! A ludzie maja gorsze problemy...
 A mój wolny czas? tylko komputer albo pogaduchy z my frends....potrzeba Ci szczegółów mojego życie prywatnego? powiem ci na GG....tutaj za dużo osób by o nim wiedziało...to tak w skrócie...gdybyś wiedział o ile gorsze mam życie niż ty...wtedy byś zrozumiał ze nie jesteś sam! A ludzie maja gorsze problemy...      . sorki ze  tak mówię, ale jak kazdy na świecie zacząłby gadać ''o jaki to ja jestem nieszczęśliwy'' to świat nie miałby sensu!
 . sorki ze  tak mówię, ale jak kazdy na świecie zacząłby gadać ''o jaki to ja jestem nieszczęśliwy'' to świat nie miałby sensu!      
 Eh...moją opinie znasz z gygy.
  Eh...moją opinie znasz z gygy.  

| Smuteczek napisał/a: | 
| Okazało się, że tata jest chory. Ma depresję. Z tego się wychodzi, ale to naprawdę wredna choroba. Tata bierze leki. | 
 ) i będzie wszystko wprzo.Nie załamuj sie! Proszę...Marcinku kochany!
 ) i będzie wszystko wprzo.Nie załamuj sie! Proszę...Marcinku kochany!  [/code]
 [/code]      
      ...mama z tatą pracowali, mną i bratem zajmowała sie niania.Byliśmy "na poziomie" znaczy sie...mieliśmy dużo pieniędzy...naprawde na biede nienarzekaliśmy, tata prowadził własny sklep odzieżowy, mama handlowała złotem.
  ...mama z tatą pracowali, mną i bratem zajmowała sie niania.Byliśmy "na poziomie" znaczy sie...mieliśmy dużo pieniędzy...naprawde na biede nienarzekaliśmy, tata prowadził własny sklep odzieżowy, mama handlowała złotem.
| Marcinek- Koral napisał/a: | 
| Smuteczek ( i jeszcze kilka innych osób)... Wam się chyba wydaje, że ja wyolbrzymiam sprawę... | 
 Też mam problemy...a staram się uśmiechać...nie wspominać o kłótniach rodziców... .No-nie łam siem!
  Też mam problemy...a staram się uśmiechać...nie wspominać o kłótniach rodziców... .No-nie łam siem!  
     | Lilly napisał/a: | 
| Marcin...wiesz...już siem nie załamuj...weź siem czasem do mamy przytul, powiedź, że ją kochasz | 
| raz w życiu nie zbij brata, tylko kup mu batonika | 
| co do kumpli i dziewczyn: zobacz tu-na forum. Czy nie masz tu kumpli? Koleżanek mało? | 
| Uśmiechnij siem  Też mam problemy...a staram się uśmiechać...nie wspominać o kłótniach rodziców... .No-nie łam siem!  | 

)
 )

| Marcin...co do mamy, to ja nie wiedziałam-ale też mam problemy z mamą. | 
| . A pozatym masz Coffee'ego i wiesz...   | 
| girl_in_black napisał/a: | 
| ...moim zdaniem pedagog odpada ponieważ jest to obca osoba, której cieżko jest sie zwierzyć... |