BigBrad napisał/a: |
Pomysł jest naprawdę bardzo dobry mam jednak malutki problem w końcu kto może podarować komuś punkty czy tylko Admini i Moderatorzy
czy też zarejestrowani uzytkownicy mogą podarować komuś "złote punkty"? jest tutaj wiele osób którym chciałbym podarować złotego punkta, ale otrzymuję komunikat: You can't donate that amount of Złote punkty to this user. prosze o info czy i kto zablokował mi tą możliwość i za jaką karę ![]() |
ToJa napisał/a: | ||
Musisz być zarejestrowany, zalogowany i kliknąć w link u tego, komu chcesz podarować punkty. Może klikałeś w swój link albo za dużo punktów wpisałeś? Nie sprawdzałam ile punktów można dodawać. |
ToJa napisał/a: |
Gościówa chyba to jest to! Sprawdziłam na Tobie ![]() Moderatorzy mogą też oczywiście dodawać i zabierać klikając na link Złote punkty. Można odejmować punkty np. za posty nie na temtat itp. Warto jednak żeby moderator sam na swoim forum ustalił zasady za co i ile punktów dodaje czy zabiera - taki mały regulaminik, do którego ja się nie wtykam ![]() No i nazwy... Może trzeba je zmienić. Myślałam, że to inaczej działa. Ta nazwa Podaruj... jest w tej chwili chyba myląca. |