Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - dyskoteka

Anonymous - Czw 09 Sty, 2003 08:53
Temat postu: dyskoteka
Mam takie małe pytanko :w co ubierać sie na dyskoteke ?? Czy powinnam wybierać te falbaniaste prześwitujące itp. bluzki i ostry makijaż czy raczej coś na styl sportowy ?? Jak wy sie ubieracie?? pomózcie !!

p.s przesyłam pozdrówka!!
Anonymous - Nie 19 Sty, 2003 17:27
Temat postu: hmm
Wiesz Aga , ja wybieram na dyskoteki lekko prześwitujące bluzki w stylu sportowym. Można je nabyć w każdym (prawie) sklepie z odzieżą. Nir tylko są wygodne ale też przyciągają chłopaków Wink i oto chyba chodzi , nie?
Szalona - Pią 24 Sty, 2003 10:37
Temat postu:
Ja tez wybieram nie tylko bluzki sporowe przswitujace ale mozna tez nabyc fajne bluzki sportowe przykrotkawe ze iwdac pempek to tez chlopakow przyciaga
Gocha - Pią 21 Mar, 2003 21:11
Temat postu:
Ja się ubieram np. dzwony jensowe i top też przyciąga chłopaków są bardzo dobre .Ale z makijazem nie przesadzam błyszczyk lekki cień
moze być puder w kremie i tusz do rzęs.Polecam taki makijaz.
Szalona - Pią 21 Mar, 2003 21:33
Temat postu:
Ja się nie maluje bo uważam że brzydkow wyglądam
Anonymous - Wto 25 Mar, 2003 14:31
Temat postu:
Ja na dyskoteki ubieram się i w stylu sportowym jak i i (trochę) prześwitujące bluzki. Uważam że obydwa style pasują do siebie. A co do makijarzu to nie przesadzam, błyszczyk z brokatem lekki cień i to tyle.
Gwiazdka - Czw 10 Kwi, 2003 14:14
Temat postu: Hejka!
Ja na dyskotękę zazwyczaj ubieram szerokie spodnie (w końcu teraz taka moda), najlepiej biodrówki i bluzeczki niekiedy sportowe niekiedy nie, co do makijażu to nie przywiązuję do niego zbyt dużej wagi najlepiej trochę pudru, błyszczyk, cienie i tusz do rzęs. Hmmm ciekawe co na nastepną dyskotękę założę. No cóż ważne żeby było mi w tym wygodnie no i może żeby chłopaką się podobało biggrin haha!
SŁONECZKO - Pią 11 Kwi, 2003 16:11
Temat postu: szerokie spodnie
szerokie spodnie sa cooolll! UWIELBIAM JE! W MOJEJ SZKOLE TAKZE U GWIAZDKI ( MY PRZYJACIOLKI JESTESMY ) UBIERA SIE RACZEJ NORMALNIE WIEKSZOSC DZIEWCZYN NIE PRZEBIERA SIE! JA JEDNAK WOLE!
SŁONECZKO - Pią 11 Kwi, 2003 16:12
Temat postu: ZAPOIMNIALAM
GWIAZDKA PAMIETASZ JAK NA DYSCE SWIATLO ZGASŁO????
Pan_Feanor - Nie 08 Cze, 2003 17:59
Temat postu:
na dyskę hmm .. czarne dżinsy , jakaś czarna koszulka, czarne buty (wygodne) ........
Lilly - Pią 04 Lip, 2003 20:42
Temat postu:
Ja na modno. Jeansy-dzwony. Bluzka na ramiączkach, lub taka, co pępek widać. Makijaż: bez przesady, raczej w ogóle nie maluję się. Smile
Ulka - Sob 05 Lip, 2003 11:06
Temat postu:
A ja się ubieram w szwdy najczęściej, bluzeczka troche prześwitująca, leeko wystaje pempek, lekki makijaż i oczywiście mój znak rozpoznawczy: odlotowa i zakręcona fryzura
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 13:47
Temat postu: Moda
Zalezy oczywiście w jakim jesteś wieku. JA raczej bym odradzała makijaż. Młode dziewczyny wyglądają najlepiej gdy sa naturalne..jesli już to jaśniutki błyszczyk czy pomadka ochronna...fajne też są takie naklejane tatuaże z brokatem...U nas na dyskoteki ubierają sie w wygodne bawełniane bluzeczki z brokatowymi napsami czy wzorami czasem w bluzki do pempa i najczęsciej w dzwony-jinsy. JA uważam że gdy wyjdzie taka małolata która ma mocny makijąz i rózowiutkie przezroczyste ciuchy oraz mini to znaczy że jakaś ździra. Na dyskoteke idzie się zabawiac i potańczyć a nie ściagać pedofilów!!! Pamiętajcie!!
pozdrawiam!
Iśka - Pią 18 Lip, 2003 16:32
Temat postu:
Wszystko zależy od Ciebie ! Sama musisz wybrać, to w czym czujesz się najlepiej Wink .

P.S. Ja bym ubrała spudniczkę, i do tego jakąś bluzeczkę na naramkach Wink
Blanka - Nie 03 Sie, 2003 19:07
Temat postu:
na dyskoteki ubieram sie w:
-skienkkę mini
-dżinsy + kródka bluzka
-dżinsy+ bluzka bez ramionczek
-dżinsy+ bluzka odsłaniająca ramiona i brzuch
-spudniczka mini+kródka bluzka
-spudniczka mini+bluzka bez ramionczek
-spudniczka mini+bluzka odsłaniająca ramiona i brzuch
-długa spudnica + (podane zestawy koszulek)
-długie lużne spodnie +(podane zestawy koszulek)

dotatki:
szaliczek
torebka
buciki pod kolor
branzoletki i lancuszki

ewentulalnie:
delikatny makijaz :
blyszczyk, delikatny cien, troszke pudru, tusz do rzes i kretka do oczu
Karolina Załęgowska - Sob 09 Sie, 2003 22:18
Temat postu:
A ja radziła bym rożowe bawełniane spodnie sportowe z dwama cienkimi paskami na bokach i bluskę cekinową a co domakijażu to trochę brokatu i lekki błyszczyk najlepiej. Wink
Fruźka - Nie 24 Sie, 2003 23:57
Temat postu:
Najlepsha impreza na świecie na obozie w Pogorzelicy u DJ Tomka to był wypasss... Hahaha Laughing No nie ważne... Ale ja na impry ubieram najczęściej spodnie, dzwony jeansowe mega szerokie, bluzeczke na jedno ramie albo jakąś krótką i buty sportowe... A makijaż delikatny i bez przesady... Fryzurka jakaś wystrzałowa... Laughing
Fruźka - Pon 25 Sie, 2003 00:02
Temat postu:
A jak chłopacy ubierają się na dyskoteki, co? Może oni sami wypowiedzą się na ten temat?

Ja tam nie lubię takich chłopaków co spędzają przed lustrem więcej czasu od nas - dziewczyn. Chłopak powinien być zadbany, dobrze ubrany, ale to jakoś tak dziwnie kiedy stroi się jak baba... Wystarczy jakiś modny ciuch i ładna woda kolońska Laughing Mi tam na przykład nie podobają się takie ulizane ziomy w bucikach z frędzlami Cool Trzeba być wyluzowanym i mieć swój styl... Jeeeah Wink
panienka_wierzba - Pon 25 Sie, 2003 12:03
Temat postu:
ja najczęściej ubierałam się w super szerobie dżinsy dzwony bluzka i jaki taki makijarz, po prostu wygodnie, ale od dłuższego czasu ubieram się na dyskoteki na czarno, cała, a na jednej z ostatnich szkolnych dyskotek do czarnego stroju zrobiłam se czarny mocny makijarz, i spodobało mi sie to bardzo, postanowiłam tak malowac się na chyba każdą dyskotekę, ale bez przesady z tym makijarzem, tusz cień kredka, tyle, i może jakaś ciemna szminka, a jak zdzira nie wyglądam, bo nie ubieram spódniczek w stylu britney spears które pół [cenzura] pokazują ani bluzeczek z cyckami na wierchu
Mała - Pon 25 Sie, 2003 15:52
Temat postu:
ja NIGDY NIE UBIERAM SIE W TO CO JEST W TEJ CHWILI MODNE. bo uwazam to za totalnie idiotyczne. mam swoj styl i niebede go zmieniac przez to ze ktos powiezdial ze spodniczki sa teraz modne. skoro sa modne to prawie kazdy takie zaklada, a ja nielubie byc taka jak wsyztskie. na dyskoteki? najlepiej jeansy i podkoszulek, albojakas koszulke. nie lubie kusic, wole byc tajemnicza, nieznana, zeby kazdy mial szanse mnie odkryc.
Gościówa - Czw 28 Sie, 2003 10:03
Temat postu:
Zgadzam się zupełnie z przedmówczynią - małą.
Ja równiez mam w nosie co jest modne...to ze ktos powiedzial ze rozowo błekitne ciuchy z numerkami i siatka sa teraz modne mnie nie obchodzi. Mi jest w takich zeczach nieładnie i czuje sie w nich glupio...jak jakas barbie więc nosze to w czym sie czuje dobrze a to chyb najwazniejsze !!! Nic na siłe !! Kazdy nosi to co chce !! Oczywiscie nie mowie ze obecna moda jest do bani...jasne ze nie !! niektore zeczy są zeczywiscie ładne !!! Ale o to chodzi ze nie kazdemu podoba sie to samo i niekazdemu w tym samym ładnie !!
Akacja12 - Sro 01 Paź, 2003 10:44
Temat postu:
ja na dyske przedewszystkim maluje usta no i jakies takie rozny moze jakies blyszczyki na twarz no i to wszystko aha ubieram sie dosc zwyczajnie bo raczej nie mam super modnych ciuchów
Anonymous - Czw 23 Paź, 2003 16:21
Temat postu:
hello

Aga ja na dyskoteke założe krótką bluzeczke na ramiaczkach i do tego jakies odlotowe dżinsy oczywiście jakies modne

P.S Pozdrowionika dla wszystkich Very Happy
CHOMICZKAAA - Sob 01 Lis, 2003 20:48
Temat postu:
Ja osobiście ciemnie dzinsy,czarna bluzka na ramiączka,a na to biała siateczka.Błyszczyk,trochę cieniu do powiek(jasny),perfumy KENZO(sa najładniejsze),tusz do rzęs i wyglądam odlotowo. Wink
Anonymous - Pon 12 Sty, 2004 13:58
Temat postu:
Ja wubieram sie tak :
-spodnie jeansowe
-bluzke (taką którą mam najnajnajnajładniejszą w szafie )
jakiś błyszczyk ,perfumy ADIDAS (są COOL)
Mała - Pon 12 Sty, 2004 15:57
Temat postu:
ja przewazne:
jeansy (narazie mam na nie zapotrzebowanie ale nieoge nigdzie dostac rozmiaru;p) ze wsyztskich wyroslam wiec musze zkaladac spodnie takie jakby jeans jasnobezowy;p nieumiem okreslic:)
do tego moja kochana bluzka ktora dostalam od przyjaciolki niebieska z siateczka:) ale naprawde fajna:) do tego pieszczoch Smile niedawno kupilam (ćwieki : [pryamid) dwurzędowy
a do tego jakieś lekkie buty najlepiej adidasowate. jak sie maluje to tylko oczy, nienawidze malowac sobie ust, sa wtedy okropne klejace, chyba ze jakims naturalnym NIE SWIECACYM (nienawidze blyszczykow) kolorem:))
a tak to to bardzo mocno podkreslam oczy wedlug wlasnego uznania;p czyli jak moje kolezanki to mowią : na mansona;p
hahaha
no to na tyle:D
Idda - Pon 12 Sty, 2004 20:28
Temat postu:
Boże!Ja nie wiem,jak wy możecie się na dyskę ubierać w mini?Oczywiście-nikogo nie posądzam o "Barbiowanie" Very Happy ,ale bez przesady!W minina dyskę?! Shocked Nie dość,ze krępująca(przynajmniej jak dla mnie),to jeszcze niewygodna(patrz-nawias 1).Ja na dyskę zawsze ubieram się wygodnie i w miarę modnie,ale zazwyczaj nie przebieram się godzinami,nie wiedząc,co włożyć,ani też nie szaleję z makijażem,bo i tak wszystko się rozmaże,popsuje.Teraz cos doradzę-ubierz coś, czym nie będziesz się czuła,jak wieśmanka Very Happy ,ale to jednocześnie musi być coś wygodnego,po prostu-jakaś sportowa bluzka(może być na ramiączkach)i normalne spodnie(broń Boże długie spódnice).Teraz co do makijażu-jak chcesz,to się maluj,byle z umiarem,bo nadmiar tych wszystkich tuszów,pudrów,fluidów,itd.szkodzi młodej skórze.Pozdrawiam,papa
Mała - Pon 12 Sty, 2004 21:21
Temat postu:
a ja niemam nic do mini;p moim zdaniem jest wygodna;p a ja sie nauczylam walczyc z komplelksami i ich niemam i sie tym chwale:D
choc niemam mini, to wole ja znacnzie bardziej niz dlugie spodnice, i sukienki;p (niemam bo powyrastalam, hahaha;p)
Pulkownik Nikt - Pon 12 Sty, 2004 23:24
Temat postu:
Skarpetki, bokserki ( w mikolaje [ ale to zalezy od pory roku ] ) ,
jeansy jakies czarne albo neibieskie czytsa koszulka bez niczego ciemna ( najlepiej czarny albo w kolorze natury ) , i moze bluza albo najlepiej sfeterek golfik jak zimno a buty to trampki ( jesli w szkole bo w innych nie mozna ) albo jakies adidasowate smiecie ( blee z dresami mi sie kojaza:/)

No i tak sie ubieram ale nei zapominam takze sie umyc i uczesac bo po calodiowym kopaniu polia to sie zziajac mozna i sie smierdzi ło !
i wtedy ja do remizu jade.
mroweczka - Pon 26 Sty, 2004 15:43
Temat postu:
Idda napisał/a:
Boże!Ja nie wiem,jak wy możecie się na dyskę ubierać w mini?Oczywiście-nikogo nie posądzam o "Barbiowanie" Very Happy ,ale bez przesady!W minina dyskę?! Shocked Nie dość,ze krępująca(przynajmniej jak dla mnie),to jeszcze niewygodna(patrz-nawias 1).Ja na dyskę zawsze ubieram się wygodnie i w miarę modnie,ale zazwyczaj nie przebieram się godzinami,nie wiedząc,co włożyć,ani też nie szaleję z makijażem,bo i tak wszystko się rozmaże,popsuje.Teraz cos doradzę-ubierz coś, czym nie będziesz się czuła,jak wieśmanka Very Happy ,ale to jednocześnie musi być coś wygodnego,po prostu-jakaś sportowa bluzka(może być na ramiączkach)i normalne spodnie(broń Boże długie spódnice).Teraz co do makijażu-jak chcesz,to się maluj,byle z umiarem,bo nadmiar tych wszystkich tuszów,pudrów,fluidów,itd.szkodzi młodej skórze.Pozdrawiam,papa

O i tu się zgadzam w 100%. Ja sie NIGDY nie maluję nawet rzadko maznę sie błyszczykiem a co dopiero na dyske. Na dyskę ubieram sie normalnie lub moje najlepsze spodnie i bluzkę i to wszystko! PO co się stroić? (jak oczywiscie nie wymyslimy czegos z dziewczynami i się za nic nie przebierzemy Very Happy )
Gościówa - Wto 27 Sty, 2004 14:02
Temat postu: dyskoteka
mroweczka napisał/a:
Idda napisał/a:

O i tu się zgadzam w 100%. Ja sie NIGDY nie maluję nawet rzadko maznę sie błyszczykiem a co dopiero na dyske. Na dyskę ubieram sie normalnie lub moje najlepsze spodnie i bluzkę i to wszystko! PO co się stroić? (jak oczywiscie nie wymyslimy czegos z dziewczynami i się za nic nie przebierzemy Very Happy )

No, a myślałam że na tym świecie już wszyscy doszczętnie zwariowali..to że ktoś się ubierze w mini i nałoży tapete na twarz nie znaczy że będzie modnie i ładnie wyglądał, Wręcz przeciwnie w pełni popeiram (co do każdego słowa) post mróweczki i Idy. Młode osoby jedyne co wedsług mnie mogą zrobić z makijarzem to nałożyc troche blłyszczyku lub pomadki ochronnej i pomalować paznokcie na jakiś jasny kolor. I TYLE. Bez przesady. NAstolatki wymalowane jak baby po 40-stce wyglądaj OKROPNIE!!! I jeszcze miniówa?? no co wy?? dyskoteki nie odbywają się pod mstem (bez obrazy) Wiecie chodziaż po co wymyślili kosmetyki?? Te wszystkie pudry, szminki i podkłady?? Dla starych bab po to żeby mogły zamaskować wyblakłe wargi, rzęsy (szminka, tusz do rzęs) a podkład i pudry sa do zatuszowania zmarszczek. A młodzi ludzie ich nie mają! jak jest jakies wielkie święto np. sylwester i idzemy gdzies na zabawe to wtedy jedynie uznaje szminke i odrobine pudry czy brokatu na twarzy mlodej nastolatki a takto nie ma mowy. Takie moje zdanie. U nas na dyskoteki nikt nie przychodzi umalowany...a jakby ktoś założył spudniczke by wyśmiali...każdy zakłada jakąś bawełnianą podkoszulke z krutkim rekawkiem i dżinsowe spodnie. Modnie, ładnie i wygodnie. Ale cóż wasz wybór skoro chcecie pozować na BARBIE. Bez urazy...pa
Anonymous - Sro 03 Mar, 2004 20:40
Temat postu:
Ja nie trwaie ubierać się jakbym wyszła z pod latarnoi .Na dyske ubieram zwykły top Very Happy i dziny lub spódnice dzinsową i do tego moje ukochane trampeczki :0.Zestaw dosyć uniwersalny.A miakijazu 0.Nienawidze się malowac uważam że malowanie jest dla osób które mają kłopoty z gębą
Mała - Sro 10 Mar, 2004 22:03
Temat postu:
Ze mną ostatnio inaczej:P
Byłam na zakupach i sobie niezłe ciuchy nakupowałąm, ideal na dysko.
Hehe.. cóż niebyłam zwloenniczką mini, ale teraz niema jak :
glany, kabaretki, czarna mini w kratke białąRazz a do tego pomarańczowo czarno biała bluzka:P Nie no... czasem myśle że przesadzam, ale skoro mogę się tak ubrać to się ubieram i tyle. Ostatnio napadło mnie coś na noszenie miniówek:D haha... Ale jak już sie ubieram to na ciemno jasrkawo haha :p Może w końcu znajde swój styl.
A co do stylu, to znacie jakiś sklep internetowy, gdzie by mi sprzedali jakąś cieniutką obroże z ćwiekami. Na kropie i na koszlkach nic niemożna znaleźć Razz
Mała - Sro 10 Mar, 2004 22:09
Temat postu:
a co do makijażu, to puder... musze sobie w kremie kupić bo okropny jest ten w kamieniu, ale on to na szybko jak do szkoły lece, bo mam straszne żył na twarzy i oczy podkrążone:P no więc do szkoły to raczej sie niemaluje tylko puder, czasem oczy podkreśle od dołu czarną kredką. I tyle, nielubie malować rzęs bo mi się kleją ;/ no więcej. A na dyske? można powiedzieć żę tak samo, tylko maluje rzęsy przeżroczystym "żelem" i tyle.. nielubie sie malować bo się wygląda ładnie i słodko, tak idealnie, a ten niełąd i niedieal jest właśnie najpiękniejszy!
@ngel 13 - Czw 11 Mar, 2004 18:02
Temat postu:
a oto moje zestawy:
- spodnie zgnilozielone biodrowki bojowki + czarna koszulka na ramiaczkach + delikatny makijaz(tusz do rzes, podkreslenie delikatne oczu puder i pomadka ochronna {blyszczyki sa oblesne} i puder) + buty muszelki
- mini + bluzeczka na jedno ramie + delikatny makijaz
- dziny jakies fajne + jakas odjazdowa bluzka
oczywiscie to nie sa wszystkie opcje, ale jestem zmeczona i nie chce mi sie zbyt pisac

do tego oczywiscie jakas bizuteria, czasem koszulka z siateczki jak pasuje i inne dodatki
_szyszka - Czw 08 Kwi, 2004 17:00
Temat postu:
Ja najczęściej ubieram się w szwedy.
Polecam czarne rzeczy to jest przedewszystkim sexowny kolor Wink Wink
Ale nie tylko strój musi być ładny ale najważniejsze jest to żeby ci było w nich wygodnie
Polecam także dość krótkie bluzeczki
Miniówę
A jeśli chodzi o makijaż nie za mocno i nie za mało
Wink Razz Razz
MeGi111 - Czw 08 Kwi, 2004 22:58
Temat postu:
co do kolorów to się zgadzam. Njfajniejsze moim zdaniem na dyskę są czarne lub białe ubrania. Świetnie wyglądają osoby ubrane całe na czarno. No i oczywiście ważna jest wygoda!!! Ja sama nie cierpię być ubrana niewygodnie, bo jak mam przetańczyć np.4 godziny, to to jest koszmar.
Ważne jest również, że jeśli dana osoba chce wyglądać ładnie musi to dostosować do swojej figury. Jeśli na przykład osoba ma krótkie, grube nogi, to moim zdaniem w mini nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Tak samo jak osoby z "tłuszczykiem" na brzuchu nie powinny nosić obcisłych topków. Jeśli ubrania są odpowiednio dopasowane do figury (podkreślają atuty i tuszują niedoskonałości) to dana osoba wygląda naprawdę ładnie.
Myszorka - Nie 11 Kwi, 2004 09:03
Temat postu: odp
Ubieram sie tak jak mam w dany dzien ochote . Najczesciej sa to dzinsy . Lubie tesh bluzki krotkie . OStatnio do mojej szafy wpadlo kilka nowych rzeczy i zamierzam je wyprobowac na kolejnej dysce . Co do makijazu to blyszczyk lekki cien i nie raz delikatny brokat . Uwazam tak samo jak GOSCIOWA , ze jak wyjdzie taki maly brzdac odpierniczony jak do OSPIC do mozna jajo zniesc !
Anonymous - Sob 05 Cze, 2004 20:54
Temat postu:
No tak ...

Ja chodze tylko na dyskoteki szkolne albo jak ktoś robi bo na takie normalne jestem za młoda Very Happy

A w szkole jest zakaz makijażu ( czasem uda nam się przemycić błyszczyk czasem nawet cienie ) , nie wolno się ubierać w ... jak to oni nazywali ... hhmmm ... aha ! ! ! ... wyzywające stroje. Przynajmniej u mnie tak jest Crying or Very sad . PO prostu nic nie można. A takie dyskoteki co robi ktoś z klasy zdażają się rzadko ... bardzo rzadko ... No i pozostaje ubierać się w zwykle ubrania. A jak obrobinke... tak troszeczke ... ci brzuch widać to PAPA.

... ciężkie jest życie u nas w szkole ...

No ale jeśli u ciebie nie ma żadnych zakazów to proponuje się ubrać w coś co z pewnością spodoba się chłopakom. Możesz ubarać mini spódniczke ( takie co są teraz modne ) w pastelowym kolorze do tego bluzeczka z dużym dekoltem ( ale bez przesady Smile ) też w pastelach. Oczywiście nie muszą być to koniecznie pastele. Ale ja lubię i Tobie też polecam.
nulka - Nie 06 Cze, 2004 19:55
Temat postu:
Najlepiej ubierz się w coś :
- modnego
- wygodnego
- no i coś żeby się chłopakom spodobało

Najlepiej :
- wygodne spodenki
- sportowa bluzeczka lub coś w tym stylu
- torebeczka
Moze wygląda to dziwnie ale moja kumpela się tak ubrała i wyglądała SUPER ! ! !

PS. Jeszcze do tego miała szpilki ale Tobie ich nie polecam ponieważ sa nie wygodne

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group