Na luzie... - pilne!! Katharsis - Pon 07 Cze, 2004 23:11 Temat postu: pilne!!
Tym razem dla wielu z was problem może okazać się błachy, dla mnie jednak jest ważny...
A więc...Mój kolega ma niedługo urodziny...jego zaproszenie trochę mnie zaskoczyło(nie mniej jednak cieszę się że to zrobił )
Zaprosił mnie fajnie...ale tu się pojawia problem..nie mam pojęcia co mu dać w prezencie... radziłam się jego przyjaciela ale on też nie wie
może ktoś mi doradzić
Przyszły solenizant lubi grać w szachy... muzykę hard rockową, grywa na gitarze, ostatnimi czasy lubi się wygłupiać, więc prawdopodobnie przypadło by mu do gustu coś nipospolitego i zaskakującego...
Ma ktoś jakiś pomysł
Proszę o w miarę szybką odpowiedź spontan - Sro 09 Cze, 2004 18:07 Temat postu:
a ile kolega ma lat? Katharsis - Sro 09 Cze, 2004 19:04 Temat postu:
Kolega ma 17 latek
MAsz ajkiś pomysł czy tak pytasz z ciekawości... Kamix - Czw 10 Cze, 2004 12:41 Temat postu:
Najlepiej bedzie jesli kupisz mu maly kompecik perfum, w tym wieku napewno mu sie przydadza
Katharsis - Czw 10 Cze, 2004 12:56 Temat postu:
Kamix napisał/a:
Najlepiej bedzie jesli kupisz mu maly kompecik perfum,
nie wydaje mi się żeby to był dobry pomysł :
1. trzeba wiedzieć jaki zapach lubi
2. przeważnie się je kupuje jak nie ma się żadnych pomysłów a ja nie chce żeby tak to wyglądało.
3. Lubię go więc to powinno być coś co to oddaje ale nie może być zabardzo zobowiązujące.
mam nadzieję ze wiecie o co chodzi Kamix - Czw 10 Cze, 2004 13:00 Temat postu:
To ja juz nie wiem, tez mam zawsze problemy z zakupem prezentow, moze lancuszek ??
To by mu sie napewno spodobalo bynajmniej tak mi sie wydaje Nikita - Czw 10 Cze, 2004 19:42 Temat postu:
nie mam pomysłu....może kup mu jakąś płytę rockową.....ale to jest chyba kiepski pomysł nie podam. - Czw 10 Cze, 2004 19:59 Temat postu:
Możę jakąs grę komputerową Katharsis - Pią 11 Cze, 2004 16:32 Temat postu: thx
Dzięki za rady. Prezencik kupiłam dzisiaj. Mam nadzieję że mu się spodoba . Kupiłam podkoszulek z rysunkkiem Mleczki - dosyć śmieszny Nikita - Pią 11 Cze, 2004 17:12 Temat postu:
heh...to się cieszę Domyślam się , że impra jutro. Katharsis - Pią 11 Cze, 2004 17:17 Temat postu: Nareszcie!!
Twój szósty zmysł działa nie zawdnie:)
Tak imprezka jutro. Już się nie mogę doczekać Nikita - Sob 12 Cze, 2004 17:48 Temat postu:
Pewnie teraz u twojego kolegi gra muzyczka , wszyscy się objadają chipsami heh...
Jak już będziesz po imprezie , powiedz czy twojemu koledze podobał się prezent i czy impra się udała... panienka_wierzba - Sob 12 Cze, 2004 18:45 Temat postu:
też jestem ciekawa :] przepraszam że nie podałam żadnego ciekawego pomysłu na prezent ale dopiero teraz zauwazylam ten temat :] miejmy nadzieje że impreza jest bardzo udana i wszyscy sie dobrze bawicice... Katharsis - Nie 13 Cze, 2004 10:29 Temat postu: i już po zabawie:D
Heka
Wydaje mi się że mu się spodoba. A imprez była suuuuper na początku trochę drętwo było bo właściwie mało osób tam znałam bardzo dobrze. ALe później się rozkreciło. Dawno się tak nie bawiłam. Rozmowy, dużo śmiechu a w tle muzyczka!! Metal, rock i od czasu do czasu inna. Najbardziej podobał mi się występ solenizanta. Jak on cudownie gra na pianinie Zabawa trwała do północy Katharsis - Pon 14 Cze, 2004 21:41 Temat postu: hehe to znowu ja
chcę tylko dopisać że prezencik mu się spodobał trafiłam w jego gust huraaa
Od dzis jestem jego przyjaciółką Kamix - Wto 15 Cze, 2004 20:02 Temat postu:
Powinnaś być z siebie dumna zyskałaś nowego przyjaciela, sama wybrałaś dla niego świetną rzecz która bardzo mu się spodobała, może jeszcze mu przypadłaś do gustu i za kilka dni napiszesz na forum że jest twoim chłopakiem bo jak przysłowie mówi " Od przyjaźni do miłości"
P.S: Wydaje mi się że temat można już zamknąć problem masz już z głowy więc nie będziemy już tu śmiecić, gdybyś miała jakieś wątpliwości i chciałabyś go odblokować jeszcze na jakiś czas kliknij na PW.