Dzieci OnLine

Sport - EURO 2004 - wielkie sportowe widowisko

Nikita - Nie 13 Cze, 2004 09:54
Temat postu: EURO 2004 - wielkie sportowe widowisko
Witam!
Co sądzicie o Mistrzostwach Europy w piłce nożnej??
I co sądzicie o dwóch pierwszych meczach: Grecja-Portugalia i Hiszpania --Rosja??
Kto jest waszym faworytem??
codi - Nie 13 Cze, 2004 10:07
Temat postu:
Mecze były fajne troche mi szkoda Portugli Sad

ale ja i tak jestem za Francją
wierze że zdobędom mistrzostwo Very Happy
Nikita - Pon 14 Cze, 2004 17:04
Temat postu:
Ja też jestem za Francją!
Ale gdy oglądałam wczorajszy mecz Anglia-Francja już nie wierzyłam w to ze Francja zdobędzie mistrzostwo Europy...Aż tu nagle w ostatnich imnutach DWA GOLE !! Byłam w szoku! No ale Zidane to Zidane Cool
Arrow Serdecznie zapraszam na transmisję o 18:00 na TV2 będzie grać Dania z Włochami
I na TVP1 o 20:45 Szwecja kontra Bułgaria
Oj będzie się działo! Razz
goniex - Pon 14 Cze, 2004 23:32
Temat postu:
Szwecja Bułgaria...alez to był za mecz!!biggrin Ile sytuacji....ale tak skończyło sie (słusznie!!) 5-0 dla Szwecji.!!!!
p.s z taka obrona Bułgarzy już mogą sie pakowaćSmile
Nikita - Wto 15 Cze, 2004 18:26
Temat postu:
Też oglądałam! Rewelacja!
Ale Włochy-Dania -to była taka nuda w porownaniuu ze Szwecją-Bułgarią!
A dziś Niemcy --Holandia Oj! Też chyba dużo będzie się dzialo!! Laughing
Nikita - Sro 16 Cze, 2004 18:40
Temat postu:
Wczoraj oglądałam Niemcy-Holandia , byłam przekonana ze niemcy wygrają 1 do 0 aż tu nagle 7 minut przed końcem meczu Holendrzy strzelili golaa. No coz ....tak bywa..
Niedawno zaczął się mecz: Grecja--Hiszpania , od paru minut Hiszpania prowadzi 1 do 0 , ale jeszcze wszystko może się zdarzyć , ale jednak moim faworytem w tym meczu są Hiszpanie Very Happy
Natomiast pozniej będzie grać Rosja-Grecja , Trzymam kciuki za Portugalię! Very Happy
Nikita - Sob 26 Cze, 2004 09:57
Temat postu:
codi napisał/a:
Mecze były fajne troche mi szkoda Portugli Sad

ale ja i tak jestem za Francją
wierze że zdobędom mistrzostwo Very Happy

Crying or Very sad Crying or Very sad Znaszych typów nici!!!! Też chciałam zeby zwyciężyła Francja! Ale po wczorajszym meczu Francja-Grecja to już jest nie możliwe. Grecja wygrała z Francją 1:0 Crying or Very sad
Co sie dzieje? Odpadają same gwiazdy! --- Hiszpania , Anglia , Niemcy , Francja -- najlepsze druzyny odpadły!!
Kto jest teraz Waszym faworytem??
Bo ja trzymam kciuki za Portugalię i Czechy! A wy?
codi - Sob 26 Cze, 2004 10:02
Temat postu:
Też ta francja takie cieniasy.
Straszliwie się opuścili w tym roku.
Zyby z grecją przegrać. Confused

Ja teraz trzymam kciuki za Portugalię Very Happy
Nikita - Sob 26 Cze, 2004 17:15
Temat postu:
Ja chcę aby w wielkim finale zagrała Portugalia z Czechami , ale wolę aby wygrały Czechy Laughing
Reprezentacja Holandii zmierzy się dzisiaj ze Szwecją w trzecim meczu ćwierćfinałowym piłkarskich mistrzostw Europy w Portugalii. Dotychczas oba zespoły grały ze sobą 18 razy, nigdy jednak w ME.
A jaki jest drugi mecz ??? ? ?? ? ?
Nikita - Sob 26 Cze, 2004 20:18
Temat postu:
Pierwszy mecz Szwecja-Holandia . Jestem za Holendrami! Wink
A drugi to Czechy-Dania . Jestem oczywiście za Czechami!
Ale wszystko może się zdarzyć Wink
Nikita - Czw 01 Lip, 2004 09:48
Temat postu:
Czechy i Holandia wygrały.

Wczoraj odbył się pierwszy mecz w PÓŁFINALE ME , w ktorym zagrała Portugalia z Holandią. Mecz zakończył się wynikiem 2:1 - dla Portugali. I tak o to Portugalia znalazła się w WIELKIM FINALE , gdzie zmierzy się na 99 % z Czechami , bo wątpię czyżby Gracja pokonała Czechów. Smile
Nikita - Pią 02 Lip, 2004 09:30
Temat postu:
Szok!!!!!!! Gdy oglądałam wczorajszy mecz nie mogłam uwieżyc!!!!! To jest nie sprawiedliwe!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Juz mnie nie obchodzi kto wygra w FINALE , Nie ma już przecież Czechów!!!!!!!

P.S Piszcie coś~!!
codi - Pią 02 Lip, 2004 10:13
Temat postu:
Mi się bardzo bodobał wczorajszy mecz.
Ja byłem za grecją.
Fakt że grecja troche chamsko grała ale uczciwie wywalczyli tą bramkę.
Paulka - Sob 03 Lip, 2004 12:28
Temat postu:
???????? na greków ??????????
Czesi odeszli to juz wiadomo kto wygra finał - PORTUGALIA Smile
aska - Sob 03 Lip, 2004 14:17
Temat postu:
wiecie że ten łysy sendzia ( był najlepszy ) odszedł !!! jego ostatnim meczem był GRECJA-CZECHY a finał będzie sendziował ten inny ...
Nikita - Sro 07 Lip, 2004 20:48
Temat postu:
Paulka napisał/a:

Czesi odeszli to juz wiadomo kto wygra finał - PORTUGALIA Smile

Portugalia , Portugalia grali jak cieniasy i niestety wygrała Gracja! Co za katastrofa! Wink Crying or Very sad Neutral
panienka_wierzba - Czw 08 Lip, 2004 18:29
Temat postu:
byłam za portugalią, ale ciesze sie z wygranej grecji, grały dobre dwa zespoły
lilijka - Pon 12 Lip, 2004 12:17
Temat postu: Wygrała Grecja
Gracja wygrała Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
aska - Pon 12 Lip, 2004 13:54
Temat postu: miała wygrać PORTUGALIA !!!
to takie smutne Crying or Very sad MIAŁA WYGRAĆ PORTUGALIA Exclamation
to wszystko przez to że DECO i FIGO i RONALDO ( jeśli są błędy w nazwiskach to sory ) nie mogli szczelić bramki szczególnie DECO i FIGO wszystko psuli ... Crying or Very sad
A grecja trafiła przez przypadek !!!
lilijka - Pon 12 Lip, 2004 14:51
Temat postu:
z Czehami tesh wygrała cudem, po prostu Grecy mają szczęscie, PORTUGALIA i CZEChY są od Greków lepsi Crying or Very sad a jednak wygrali grecy Sad Sad
Justysia - Czw 15 Lip, 2004 20:15
Temat postu:
Liczyłam, że wygra Portugalia. No, i jestem zła, że wygrali Grecy!!!
Blanka - Nie 22 Sie, 2004 15:54
Temat postu:
Na koncu grala Grecja z Portugalią, bylam z Portugalia i poplakalam sie jak im gola szczelili.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group