Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Mam powazny problem

Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 22:09
Temat postu: Mam powazny problem
Pewnego dnia idąc z kolegą zobaczylem pewien samochod. Przejechał on parę milimetrów obok mnie. Ja pokazalem do kierowcy pięść nie wiedzialem ze zwroci uwagę. Gdy zauwazylem ze samochod gwałtownie zachamował zaczołem ucikać. Samochód włączył wsteczny i wrócił sie troche do tyłu. Z samochodu wysiadł jakis gościu. Ale ja byle już daleko. Po chwili ten gościu wsiadł do samochodu i podjechał do mojego kolegi który został tam i powiedział do niego: ,,I tak go złapie''. I odjechał. Ja wróciłem do mojego kolegi a oni odjechali. Na początku nie bałem się tak bardzo, ale potem gdy mój kolega powiedział mi że ten koleś powiedział mu że i tak mnie znajdzie to się przestraszyłem. Nikomu z rodziny o tym nie powiedziałem. Ci kolesie(a było ich dwóch) mięli gdzieś po 26 lat. Mięli zagraniczną rejstrację. I teraz nie wiem. Czy mam się bać czy nie??? Bardzo proszę o pomoc. Martwię sie
Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 22:15
Temat postu:
Powinieneś powiedzieć o tym rodzicom. Przecież oni Cię faktycznie mogą znaleść i pobić! Powinieneś się bać i iść po ulicy z grupką kolegów, by czuć się bezpiecznie, ale nie samemu!
Anonymous - Pią 18 Cze, 2004 09:53
Temat postu:
proponuję iść do psychologa ale psycholog nie jest od stukniętych dzieci i najlepiej naucz sie wschodnich sztuk walki
spontan - Pią 18 Cze, 2004 11:13
Temat postu:
widzisz ziomus i po co pokazujesz piesc? zrozum ze kultura naszych kieowców zostawia sporo doo zyczenia.
codi - Pią 18 Cze, 2004 13:36
Temat postu:
Spokojnie nic nie zrobią
wiesz ile ludzi mówiło moim kolegom ze juz po mnie
a jakos zyje Very Happy

po prostu chcieli cię postraszyć
ale następnym razem lepiej nic nie pokazuj
marog6 - Pią 18 Cze, 2004 16:03
Temat postu:
Moim zdaniem bardzo dobrze że pokazałeś pięść (mogłem delikatniej pokazac ż nie umie jeździć) i nie masz sie co martwić.

Kiedyś też tak było u mnie tylko że ja sie pomyliłem na skrzyżowaniu i pokazałem delikatnie że ja mam racje (tak wtedy myślałem) i zaraz po tym bardzo sie bałem że coś mi zrobi ten kierowca, ale nie potrzebnie sie martwiłem
Anonymous - Pią 18 Cze, 2004 16:16
Temat postu:
po jakiego piiiii pokazales ta piesc
codi - Pią 18 Cze, 2004 17:39
Temat postu:
KleO napisał/a:
Popieram codi biggrin

a co napisałaś w tym pierwszym poście Wink
spontan - Pią 18 Cze, 2004 18:57
Temat postu:
jak ktos mnie pokazuje faka to odrazu przejerzdzam Twisted Evil
Anonymous - Pią 18 Cze, 2004 21:04
Temat postu:
codi napisał/a:
KleO napisał/a:
Popieram codi biggrin

No co Razz Nic Razz Nie no... ja troszkę inną wersję napisałam i ty Razz
Ty napisałeś coś lepszego, tzn. lepiej poradziłeś w czym Cię popieram biggrin
codi - Pią 18 Cze, 2004 21:19
Temat postu:
KleO napisał/a:
codi napisał/a:
KleO napisał/a:
Popieram codi biggrin

No co Razz Nic Razz Nie no... ja troszkę inną wersję napisałam i ty Razz
Ty napisałeś coś lepszego, tzn. lepiej poradziłeś w czym Cię popieram biggrin

Dobra spoko Very Happy
mroweczka - Sob 19 Cze, 2004 19:46
Temat postu:
KleO-ale to jednak troszkę dziwne,ze w jednym poście wyrażasz swoją opinie a w drugim popierasz kogoś, kto napisał co innego.

Moim zdaniem oni nic Ci nie zrobią tylko lepiej już sie nie popisuj następnym razem bo znowu będziesz miał starcha Mr. Green Tacy faceci jak oni nie mają czasu,żeby wyszukiwać po całym mieście jednego "gówniarza" bo "kiedyś tam pokazał mi pięść". Poza tym,kolega mógł sobie żartować Wink

BTW: wywalam do "inne pytania".
Anonymous - Sob 19 Cze, 2004 21:37
Temat postu:
mroweczka, chyba napisałam, że codi napisał coś lepszego w czym go jak najbardziej popieram Wink
Dexia - Sob 19 Cze, 2004 21:42
Temat postu:
Spoko, nie znajdzie cię! miałby cię pobić za to, że pokazałeś mu pięść? Będzie tracił czas i cię szukał??Pomyśl
deg - Nie 20 Cze, 2004 01:19
Temat postu:
Możesz spać spokojnie. Pewnie facet już nie pamięta o całym zajściu, a chciał Cię tylko postraszyć.
Gościówa - Nie 20 Cze, 2004 14:08
Temat postu:
Według mnie oni chcieli Cię tylko nastraszyć....nie znają Cię i nie wiedzą gdzie mieszkasz więc jak mają Cie niby znaleść i ci coś zrobić?? Nie przejmuj się tym...jeśli chceż możesz powiedzieć o tym rodzicom ale mysle że nie ma sensu...nie potrzebnie pokazywałeś tą pięść no ale ok...Napewno wiesz że starsi uwarzają się czasami za lepszych a często jest odwrotnie. Gdyby cię znali miałbyś jakies powody do starchu ale takto mysle że nawet już o tym zapomnieli co się stało.
spontan - Nie 20 Cze, 2004 15:37
Temat postu:
to było klasyczne zastraszenie, przez to te drechy z auta sie czują pewniej.
Anonymous - Pią 25 Cze, 2004 17:24
Temat postu:
PO kiego pokazywales te piens musiales sie tak unosic?
POwinienes pogadac z rodzicami, mala jest mozliwosc ze cie dopadna ale...po co ryzykowac???
a wogule powinienes brac jakies leki przeciw nerwom, da sie wywnioskowac ze szybko sie ponosisz hehe. Moj nr GG to 3570628
Anonymous - Wto 27 Lip, 2004 18:11
Temat postu:
Gośćiówa ma rację - kilka lat temu z naszą paczką wchodziliśmy na dach sklepu rybnego. Potem nam słoneczko przygrzało i zaczełyśmy tańczyć. Z tyłu sklepu były stare drzwi - z nich wyleciał facet. Złapał nas za kołnierze, trzepotał, a potem powiedział, że jak zobaczy na ulicy, to zabije. Przez pewien czas się bałam. Potem facet rozbudował sklep na spożywczy i teraz jestem jego klientką ---> jeszcze żyję Wink

mroweczka - Pon 02 Sie, 2004 17:31
Temat postu:
My kiedyś z kolegą i koleżankami właziliśmy do takiego pustego,starego domu...Własciwie nie wiem co to było...Oni weszli,ja stałam przed. Bałam się i po części po prostu nie chciałam. Słyszałam jak oni wybijają szyby itp...Potem jak już wszyscy zeszli słyszymy jakieś głosy.Coś w stylu "eee! Wy,tam,stójcie!" Ja,mój kolega i przyjaciółka w nogi! Uciekliśmy, ale dwie dziewczyny tam zostały. No ale wróciliśmy bo nie jesteśmy mugole...( Mr. Green ). A co sie potem okazało? Jedna z naszych koleżanek już była w domu, druga wracała, a te głosy to po porstu było wołanie chłopaka do kolegów! Laughing Ale stracha miałam niezłego... Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group