Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy mam mu powiedzieć ...

aska - Sro 18 Sie, 2004 10:21
Temat postu: Czy mam mu powiedzieć ...
Zakochałam się w przyjacielu z klasy (znam do od 3 kl. to jest mój rówieśnik) . Teraz gdy ja ide do szóstej on jest w Stanach Zjednoczonych (zobacze go dopiero pod koniec maja gdy wróci do Polski) ... mamy ze sobą kontakt jedynie przez gg i maile (jestem jedyną osobą z kl. która ma z nim kontakt) , ale nie wiem jak mu powiedzieć to że go kocham i chcę z min chodzić (boje się że mnie wyśmieje) . Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i nie chce tego stracić ale bardzo chciała bym coś więcej ...
Co mam zrobić ....
Malvina - Sro 18 Sie, 2004 11:47
Temat postu:
Jesli on mieszka w USA .... to daj sobie z nim spokoj ... Często z nim gadaj przez gg ... i powiedz mu ze Ci sie podoba:D . Jak cie wysmieje ... to nie jeszcze nie dojrzał ... do takich rzeczy biggrin
Anonymous - Sro 18 Sie, 2004 20:31
Temat postu: Kochana!
Dziewczyno, on wyjeżdża i się z nim nie zobaczysz!!! To Twoja OSTATNIA szansa, by mu powiedzieć! Zrób to, pisanie o miłości na GG nie jest zbyt romantyczne... Słowem, śpiesz się, póki nie jest za późno!!!
panienka_wierzba - Sro 18 Sie, 2004 21:28
Temat postu:
zobaczyć to ona się z nim zobaczy, przyszłego Maja, wg. mnie on już wyjechał (tak przynajmniej wynika z postu) więc możesz mu powiedzieć że ci sie podoba przez gg, a jak się spotkacie w Maju a ty wciaż będziesz coś do niego czuła to może coś z tego wyjdzie !
aska - Pią 20 Sie, 2004 11:57
Temat postu:
on już jest w tych Stanach Z. i chodzi już do szkoły ...
wszystkie piszecie że powinnam mu napisać ale właśnie nie wiem jak ułożyć zdanie ...
nie chce mu tego powiedzieć wprost ...
tak go kocham że nie moge spać !!! Sad tak za nim tęsknie (zdjęcia mi nie wystarczą)
OLUAK - Nie 22 Sie, 2004 09:17
Temat postu: kochaniutka.
Kochaniutka
jak jeszcze raz przyjedzie do Polski to czekaj na niego na lotnisku przytul go i powiedz ,że go kochasz i nie możesz bez niego żyć jeśli cie wysmieje to znaczy że jeszcze nie jest przygotowany na chdzenie z tobą .Masz 2 rozwiazania albo czekasz na niego na lonisku i mu mówisz ze go kochasz lub sie ODKOCHUJESZ.
Życze powodzenia
PAPAPA Love Love [/u][/i]
aska - Nie 22 Sie, 2004 20:02
Temat postu:
cóż z tym lotniskiem to jednak przesada !! Bo nie chce sobie zrobić siary przed jego rodziciami i siostrą !!
aska - Nie 22 Sie, 2004 20:07
Temat postu:
ale mam następny problem , bo wielkim zastanowieniu się zrozumiałam że tego ze USA nie KOCHAM (tylko byłam zauroczona) ale kocham mojego byłego ... ostatnio z nim gadałam i byłam tak rozcięczona (kolana mi drżały i cały czas wlepiałam w niego wzrok i nie mogła przestać !!) , myślałam że on sie na mnie obraził ale dzisiaj wyjawił mi że to była nieprawda !! I BARDZO SIE CIESZE !! kiedy poszedł byłam zrozpaczona !! nie wiem co mam zrobić .. jeśli zapytam go o chodzenie to on może mnie olać .. co mam zrobić !!??
Malvina - Nie 22 Sie, 2004 20:16
Temat postu:
Moze za tydzien odkochasz sie .. od tego bylego ? Jeszcze nigdy nie slyszalam zeby dziewczyna pytala o chodzenie . . . ale spoko ;p . Gadaj z nim ... powiedz ze szkoda ze zerwaliscie ze sobą... no .. i jak rozmowa sie rozkreci . . .to moze spytaj go ? Albo daj mu jeszcze troche czasu ...
aska - Sro 25 Sie, 2004 10:20
Temat postu:
okropność (niedawno mnie lubił teraz nienawidzi) mój były i jego koledzy chcą mnie pobić , nie wiem co zrobić czy mam tam pojechać czy jednak zostać w Poznaniu , powinnam pojechać bo musze pomóc wujkowi w opiekowaniu sie moim kuzynem (wuja pójdzie na ryba a "mały" nie może zostać sam bo jest za głupi) ... nie wiem ... pomóżcie mi ... mam pojechać czy zostać Question
Nadia25 - Sro 25 Sie, 2004 11:56
Temat postu:
Kwiat Powiem ci jedno zakochaj się raz a pożadnie tak jak ja. Ja nie pytałam dominika o chodzenie sam mnie pocałował i to powiedział a poznaliśmy się 10 dni temu na obozie on ma 17 lat ja 10 i widzisz miłośc nie zna granic Kwiat
Anonymous - Sro 25 Sie, 2004 12:11
Temat postu:
kicia1994 - ty masz 10 lat a on 17 !!! ja bym uważała na tego chłopaka , on może chcieć za dużo ale to już twoja sprawa !!!

aska - pojedź tam i nie przejmuj sie tymi chłopakami (napewno chcą cie tylko zastraszyć [wiem o kogo ci chodziło w tym poście] i nic ci nie zrobią !!!) {pamiętaj że nikt nie ma prawa cie zastraszyć ani tym bardziej pobić , możesz zgłościć to na policje i jeśli chłopacy ukończyli 13lat zostaną ukarani} 3maj sie !!! :wink:
mroweczka - Sro 25 Sie, 2004 13:07
Temat postu:
Aśka- a jaki oni w ogóle mają powód? O co poszło? Zgadzam się z poprzedniczką-oni chcą Cię tylko nastraszyć. Ja bym na Twoim miejscu pojechała. Ale zobaczysz, w końcu uznasz,ze tego byłego też nie kochasz, a kochasz zupełnie kogo innego...
aska - Sro 25 Sie, 2004 17:50
Temat postu:
szczerze to nie wiem dokładnie o co poszło ... ale to było tak moja koleżanka znalazła sobie nowe kumpelki (poczółam cie odrzucona) i wysyłała mi SMSy że to co mi mówili chłopacy to była ściema (mówili że mnie lubią) że to wszystko nieprawda ... no więc ja wysłałam jej SMSa (nie wiem co dokładnie w nim pisało) "... JA Z CIENIASAMI SIE NIE ZADAJE ..." (to był sms do niej ! nie do chłopaków) , następnego dnia zadzwonił do mnie Przemek (jeden z NICH) i pytał sie co to miało znaczyć ... ale ja się rozłączyłam i namisałam SMSa "nie o to chodziło! to nie było o was a tym bardziej do was! spytajcie sie Pauliny co ona mi pisała!" (paulina to ta koleżanka która tera ma nowe kumpelki) później dostałam SMSa że mnie pobiją ... ale i tak nie kapuje dlaczego ...
Anonymous - Pią 27 Sie, 2004 12:38
Temat postu:
ten SMS to był bardzo głupi pomysł , myśle że zraziłaś ich pisząc CIENIASY , ale jeśli prubowałaś im wytłumaczyć to iż nie było to do nich ... to trudno , zrezygnuj z takiej przyjaźni i znajomości ... :?
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 01:42
Temat postu:
ja mysle ze jak chlopak chce pobic/udezyc dziewczyna to jest ciota nie męzczyzna.
Malvina - Nie 29 Sie, 2004 11:04
Temat postu:
Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... Evil or Very Mad
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 11:36
Temat postu: Re: Czy mam mu powiedzieć ...
aska napisał/a:
Zakochałam się w przyjacielu z klasy (znam do od 3 kl. to jest mój rówieśnik) . Teraz gdy ja ide do szóstej on jest w Stanach Zjednoczonych (zobacze go dopiero pod koniec maja gdy wróci do Polski) ... mamy ze sobą kontakt jedynie przez gg i maile (jestem jedyną osobą z kl. która ma z nim kontakt) , ale nie wiem jak mu powiedzieć to że go kocham i chcę z min chodzić (boje się że mnie wyśmieje) . Jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i nie chce tego stracić ale bardzo chciała bym coś więcej ...
Co mam zrobić ....

Ja powiedzialam przyjacielowi i teraz zaluje, bo prawie sie do siebie nie odzywamy.
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 13:30
Temat postu:
[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]

mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 13:32
Temat postu:
[quote="Malvina"]Dziewczyna napewno nie jest ciotą ! Wy chopaki myslicie ze jestescie lepsi ... Ale znam duzo dziewczyn ktora by was tak pobiła ze odechcialo by sie wam ... :evil:[/quote]

mówie ze jak chlopak chce udezyc dziewczyne to ten CHŁOPAK TO CIOTA A NIE MĘŻCZYZNA a nie ta dziewczyna.. czytaj ze zrozumieniem Malvina
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 14:57
Temat postu:
Trenuję kendo od 8 roku życia - stłukłam już wielu. A mit że facet jest silniejszy... zależy który. Rolling Eyes
Tylko dziwi mnie, że faceci w ogóle chcą bić kobiety. Wiedzą, że większość jest słaba - może chcą czynami udowodnić swoją dominację Neutral
Malvina - Nie 29 Sie, 2004 15:11
Temat postu:
Sajmon na czytam ze zrozumieniem ... Ale Ty pisz wyrazniej ... Tam powinno byc tak : Ja mysle....( ble ble ) .... udeżyć dziewczyne ..(ble ble Razz )
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 15:26
Temat postu:
Zauważyłam, że często pojawiają się wypowiedzi, w których nie można się połapać co - gdzie - kogo - jak Neutral

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group