Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chodzić z chłopakiem starszym o 3 lata?

$akura* - Sro 18 Sie, 2004 21:27
Temat postu: Chodzić z chłopakiem starszym o 3 lata?
Moja koleżanka ma 11 lat i chodzi z chłopakiem , który ma 14 i pyta się czy tak moż być odpowiedzieć jej , że .....................(wypowiedz się)
panienka_wierzba - Sro 18 Sie, 2004 21:29
Temat postu:
czemu nie, różnica w tym momencie jakoś nie wydaje mi się byt duża, i jeżeli i on i ona podchodzą do tego poważnie gto czemu nie
mroweczka - Sro 18 Sie, 2004 22:44
Temat postu:
No właśnie,różnica nie jest wcale taka duża...No a miłość nie wybiera Wink Ważne,żeby(jak powiedziała Wierzba) oboje podchodzil do tego powżnie a nie na "jaja".
aska - Pią 20 Sie, 2004 12:04
Temat postu:
w miłości wiek się nie liczy ... ważna jest sama miłość ... czyli wierność , zaufanie , prawda ...
Anonymous - Pią 20 Sie, 2004 12:20
Temat postu:
ja chodze z chłopakiem który jest ode mnie starszy o 7 lat i to dla mnie nie ma znaczenia a ja mam 16 lat a mój były miał 26 lat
mroweczka - Pią 20 Sie, 2004 12:50
Temat postu:
Anonymous napisał/a:
ja chodze z chłopakiem który jest ode mnie starszy o 7 lat i to dla mnie nie ma znaczenia a ja mam 16 lat a mój były miał 26 lat

Jak to się dzieje,ze w jednym poście masz 13 lat i zastanawiasz się jak ogolić nogi a w następnym piszesz,że masz lat 16 i Twój były był 10 lat od Ciebie starszy? Confused
Malvina - Pią 20 Sie, 2004 13:28
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Anonymous napisał/a:

Jak to się dzieje,ze w jednym poście masz 13 lat i zastanawiasz się jak ogolić nogi a w następnym piszesz,że masz lat 16 i Twój były był 10 lat od Ciebie starszy? Confused

Mróweczka a skad wiesz ze to jest ta sama osoba ? :>
Gościówa - Pią 20 Sie, 2004 16:21
Temat postu:
Malvina: Moderatorzy pogą sprawdzać IP użytkowników Smile
panienka_wierzba - Pią 20 Sie, 2004 21:28
Temat postu:
jednak możliwe że jest to kawiarenka internetowa =P
kanciara14 - Pią 20 Sie, 2004 22:53
Temat postu:
według mnie ten chłopak wcale nie jest dużo od niej starszy.... to przecież tylko 3 lata... sama miałam chłopaka starszego o 4 lata... nawet lepiej jeśli chłopak jest trochę starszy od ciebie Smile wtedy czujesz się bardziej bezpieczna u jego boku SmileSmileSmile
panienka_wierzba - Sob 21 Sie, 2004 09:55
Temat postu:
odpisywalam już w tym temacie ale powiem jeszcze raz =D wiek mniej więcej idealny, 3 lata starszy tacy są najlepsi ^^' Mr. Green pozdrowka
demolek:) - Sob 21 Sie, 2004 13:29
Temat postu:
4 klasa i pierwsza gimnazjum;/
Mi się wydaje, że ten chlopak się z niej zlewa:D
panienka_wierzba - Sob 21 Sie, 2004 15:13
Temat postu:
to prawdopodobnie źle Ci się wydaje ja znam (znaczy na przykładzie bliskiej przyjaciółki mojej kumpeli) dziołszke która od ponad roku jest z chłopakiem którye jst starszy od niej o 6 lat (ona ma 14 on 20) i są w powaznym związku, a on wcale nie namawia jej do seksu ani innych rzeczy hm... "tego typu" no ale cóż, każdy ma inne spojrzenie na świat i na związek..!
Anonymous - Sob 28 Sie, 2004 15:43
Temat postu:
Co w tym złego prawdziwa milość nie zważa na wiek.
anett130 - Pon 30 Sie, 2004 21:27
Temat postu:
spox możesz z nim chodzić moja babcia jest o osiem lat młodsza od dziatka a jeśli się kochacie miłość przezwycięży wszystko
klacz - Wto 31 Sie, 2004 15:03
Temat postu:
To nie ma różnicy w jakim jest się wieku. Ale moim zdaniem, lepiej jest mieć właśnie takiego 2-4 lata starszego, bo jak wiadomo-chłopcy dojrzewają później:)
Vandit - Wto 31 Sie, 2004 19:27
Temat postu:
W wieku 11 lat powazny zwiazek ? W sumie, dlaczego nie. Duzo rzeczy mozna sie nauczyc przy drugiej osobie ... ;- ) Ale ten zwiazek jedenastolatki z piętnastolatkiem nie przetrwa dlugo ... IMO

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group