Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Britney Spears

Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 16:28
Temat postu: Britney Spears
Jedni ją lubią, inni nienawidzą - trzecia grupa to "negatywy"
Jestem ciekawa jak zagłosujecie.

I jak zagłosujesz ty, Gość Wink

-Zagłosowałam na "Całkiem fajna - muzyka jest ok."
Malvina - Nie 29 Sie, 2004 18:06
Temat postu:
Nic do Britney nie mam ... kiedys ogladałam wywiad z nią ... Wyszła na całkiem fajną dziewczyne biggrin Ja tez zagłosuje na Całkiem fajna ... Ale nielubie jej muzyki ...
panienka_wierzba - Nie 29 Sie, 2004 19:27
Temat postu:
ja osobiscie nie mam o niej zdania, nie wypowiadam sie raczej na temat ludzi których nie znam, poza tym nie przepadam za jej muzyką
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 20:11
Temat postu: Re: Britney Spears
Tavion napisał/a:

I jak zagłosujesz ty, Gość Wink

Skrypt Razz
Egoista - Nie 29 Sie, 2004 20:24
Temat postu:
Kicz
altruista - Nie 29 Sie, 2004 20:50
Temat postu:
popart bez ikry, kicz to za malo powiedziane
Anonymous - Nie 29 Sie, 2004 21:40
Temat postu:
Co do tego jak się zachowuje na scenie i w teledyskach to nie rózni sie zbytnio od tysięcy innych tak lalek barbie... są i będą takie jak ona, tylko, ze ona się dłużej trzyma na scenie
Juwenta - Pon 30 Sie, 2004 09:26
Temat postu:
Powiem podobnie jak Panienka Wierzba, zdania nie mam, poniewaz nie znam jej, nie iwem jaki ma charakter itp. a na scenie i w teledyskach rzeczywiscie zachowuje sie jak tysiace innych piosenkarek. Ja jej piosenek nie słucham, co nie znaczy ze ich nie lubie. Ma kilka rytmicznych, wpadajacych w ucho utworków, ktore moga sie podobac.
Iśka - Pon 30 Sie, 2004 10:10
Temat postu:
Ja nie przepadam za jej musyką.
Ale jak się ubierze normalnie, to jest bardzo ładna Smile I tak jak Malvina oglądałam wywiad z nią i jest całkiem, całkiem normalna Wink
Buziaczek - Pon 30 Sie, 2004 10:49
Temat postu:
Ja za nią nie przepadam niektóre piosenki ma fajne.Nie mam o niej zdania. Exclamation
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 19:17
Temat postu:
Britney Spears? Brzydal!
Nie wyglupiaj sie, normalnie idz!
Malvina - Pon 30 Sie, 2004 19:46
Temat postu:
Nena no nie przesadzaj ... Britney jest ładna
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 20:11
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Nena no nie przesadzaj ... Britney jest ładna

Wydaje mi się, ze Nena oglądała pewniem kabarek zwany "Tofik" był to prawdopodobnie cytat z tego kabaretu
P.S. Też to lubię, ale chińska kuchnia jest lepsza
Anonymous - Pon 30 Sie, 2004 20:13
Temat postu:
Taa, chodzi o kabaret, w moim towarzystwie jest zwala glownie z Tofika, ale w ogole Ani Mru Mru rzadzi Smile
Pulkownik Nikt - Sro 01 Wrz, 2004 18:54
Temat postu:
No baaaa... Ani mru mru swietne Smile Ja z "Tofik" i "Klient nasz pan" polewalem sie jak niewiadomo co Smile
mroweczka - Czw 02 Wrz, 2004 17:54
Temat postu:
Brudnej Spear nie cierpię...Kolejna lalka barbie która w teledyskach pokazuje jak najwięcej ciała,żeby ją tylko golądać... Rolling Eyes Specjalnie na wywiadzie rozbeczała się,bo "straciła JUstina" Rolling Eyes A ta afera z powiększaniem biustu...Poza tym śpiewa POP,a ja tego rodzaju muzyki za bardzo nie lubię.
Anonymous - Pią 03 Wrz, 2004 13:39
Temat postu:
błe... i ani słowa więcej ++polecam++SLIPKNOT++polecam++
sami10 - Sob 04 Wrz, 2004 14:02
Temat postu:
ja zagłosowałam na :NIE MAM O NIEJ ZDANIA
klacz - Sob 04 Wrz, 2004 21:57
Temat postu:
Nie wiem jaka jest spears, ale jej muzyki nienawidzę.
Nikita - Pią 10 Wrz, 2004 21:38
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Co do tego jak się zachowuje na scenie i w teledyskach to nie rózni sie zbytnio od tysięcy innych tak lalek barbie... są i będą takie jak ona, tylko, ze ona się dłużej trzyma na scenie

Zgadzam się całkowicie z Elfką. Dla mnie to jest taka Lalka Barbie. Nie nawidzę jak śpiewa....Gazety piszą że jest uzależniona od seksu Surprised
Anonymous - Pią 10 Wrz, 2004 21:42
Temat postu:
Hehe, Tav -> "Nie przepadam za nią." Tak zagłosowałam ;] Nie jestem na tyle ograniczona, by krzyczeć, że jej nienawidzę i tępić ją ;] Zależy co kto lubi Smile Najważniejsze jest to, by być indywidualistą w tym porąbanym świecie ;P
Nadia25 - Nie 12 Wrz, 2004 11:46
Temat postu:
Kwiat Ja zagłosowałam na całkiem fajna Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group