Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - LAPSIAK

Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 17:27
Temat postu: LAPSIAK
bO ZAKOCHAŁAM SIĘ W JEDNYM CHŁOPAKU ALE MOJA KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA ŻĘ TO LAPSIAK . iCO JA MAM TERAZ ZROBIĆ
Spanielka - Nie 19 Wrz, 2004 17:31
Temat postu:
Hej
Jeżeli naprawdę go kochasz to nie słuchaj komentarzy swojej kolerzanki Wink
A tak wogle to co znaczy LAPSIAK ??
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 17:59
Temat postu:
Wytłumacz nam co to lapsiak Wink

Zgadzam się ze Spanielką. Jeśli go kochasz, to nie słuchaj się koleżanki. Może wam tylko narobić kłopotów Wink
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 18:33
Temat postu:
Hm... Jej chodziło chyba o "lapsa" [czyli człowieka niezbyt rozgarniętego, o ile dorze poinformowana jestem;)]. I w ogóle myśle, że ten post to kolejny żart, ale może ja jestem już przewrażliwiona na tym punkcie... Confused No ale, co z tego, że koleżanka uważa, że ten chłopak to idiota itp.? Będziesz się sugerować opinią koleżanek w wyborze chłopaka? Tak się nie da, nawet jeśli bardzo byś chciała. Zresztą, wg mnie to jest chora "selekcja". Pozdrawiam. Kwiat
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 19:33
Temat postu:
Jasne Wink
Koleżanka mogła tak powiedzieć z wielu powodów.
Np. chłopak jej się podoba, a zauważyła, że ty go kochasz.
Jest zazdrosna i chciała ci wmówić coś przykrego o nim.

Wiesz jacy bywają ludzie. Nawet najlepsza przyjaciółka może okazać się zaciętym wrogiem.
'Przyjaciół poznaje się w biedzie' - to się sprawdza Wink
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 19:36
Temat postu:
Dzień dobry.
Mnie też to podpada żartem, ale może oboje jesteśmy przewrażliwieni. Więc...Ja nie widzę problemu. Co z tego, że koleżanka tak uważa? Wyrób o chłopaku swoje własne zdanie, nie kieruj się jej opinią. Czy ta koleżanka w ogóle zna bliżej tego chlopaka? Bo poprzez mijanie siebie na korytarzach na przerwie naprawdę nie da się kogoś bliżej poznać...
Pozdrawiam Kwiat
Keśka - Nie 19 Wrz, 2004 21:19
Temat postu:
Hmm... Ja myślę, że Twoja koleżanka nie "uważa". Reakcja dziewczyn jest taka: jakiś chłopak np. kopnie piłkę na boisku i się wywróci, albo jeszcze coś, a one już krzyczą: "Jaki głupek" albo "Ha, ha, ha! Jaki idiota" Oczywiście dzieje się takie coś w wieku do 13-14 lat, czyli kiedy chłopacy i dziewczyny jeszcze wstydzą się siebie i potrafią się oceniać tylko negatywnie. Tzw. wojna płci Smile To, że dziewczyna odruchowo mówi, że to idiota wcale nie oznacza, że tak o nim myśli.

Pozdrawiam,
Keśka
mroweczka - Nie 19 Wrz, 2004 21:21
Temat postu:
Zgadzam się z Femme Fatale. To Ty powinnaś wybrać sobie chłopaka a nie przyjaciółka. Nie wiem,czy jest lapsiakiem(cokolwiek to znaczy) ale nie powinnaś się kierować opinią koleżanki. Każdy ma pewnie o nim inne zdanie: niektóre dziewczyny się w nim podkochują,inne sądzą,że to LAPSIAK...Nie musisz mieć takiego zdania jak Twoja koleżanka.
BTW-Własnie ostatnio przerabialiśmy to na polskim. Ten post wcale nie musi być zartem, ale pisany jest chaotycznie,a tak zazwyczaj piszą lub opowiadają coś dzieci. kapujecie, byle tylko to powiedzieć np: "Wiesz, ja dzisiaj widziałam jak Mruczek pił mleczko i mamusi wtedy nie było bo poszła po bułki i on wszedł łapkami do miseczki i wszyscy się śmiali" Wink
Anonymous - Nie 19 Wrz, 2004 21:27
Temat postu:
Em...Wojna płci? 14 lat? Myślę, że trochę wcześniej...Bo 14 lat to ja mam. Wink
Keśka - Nie 19 Wrz, 2004 21:29
Temat postu:
Właśnie o to mi chodzi, że wcześniej! Smile W wieku DO 13-14 lat.
BamBI - Wto 21 Wrz, 2004 15:49
Temat postu:
komentarze innych moga cie naprawde do niego zniechecic dlatego nie sluchaj innych poznaj tego chłopaka Love
lapsiak moze to cos zwiazane z wygladem??? dla mnie to glupie ze dzis ludzie patrza tylko na wyglad przeciez liczy sie dobry charakter i to czy ten chlopak bedzie cie szanowal Exclamation
Anonymous - Sro 22 Wrz, 2004 07:25
Temat postu:
Keśko: Embarassed Tak to jest, jak się jeden post niedokładnie przeczyta... Wink Przepraszam.
Anonymous - Sob 25 Wrz, 2004 16:30
Temat postu:
nie przejmuj sie co kolezanka o nim mowi sama musisz doswiadczyc czy on jest w twoim typie bo ona np go tak nazwała z róznyych powodow ale sama sprobuj...
Anyone - Czw 28 Paź, 2004 19:13
Temat postu:
A cio to jeśt lapsiak psze paniom???
Anonymous - Czw 28 Paź, 2004 19:20
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Hm... Jej chodziło chyba o "lapsa" [czyli człowieka niezbyt rozgarniętego, o ile dorze poinformowana jestem;)]. I w ogóle myśle, że ten post to kolejny żart, ale może ja jestem już przewrażliwiona na tym punkcie... Confused No ale, co z tego, że koleżanka uważa, że ten chłopak to idiota itp.? Będziesz się sugerować opinią koleżanek w wyborze chłopaka? Tak się nie da, nawet jeśli bardzo byś chciała. Zresztą, wg mnie to jest chora "selekcja". Pozdrawiam. Kwiat

tu jest napisane co to lapsiak
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 15:19
Temat postu:
Anyone napisał/a:

A czemu wyciągasz stare tematy?
Malvina - Pią 29 Paź, 2004 19:03
Temat postu:
Weronika napisał/a:
Anyone napisał/a:

Bo chce poznać odpowiedz co to "lapsiak".
Anonymous - Pią 29 Paź, 2004 19:08
Temat postu:
Malvina napisał/a:
Weronika napisał/a:
Anyone napisał/a:

Bo chce poznać odpowiedz co to "lapsiak".

Nie wiem co to LAPSIAK - niechnam wytłumaczy autorka
Chitmen 0700 - Nie 31 Paź, 2004 16:39
Temat postu:
LOL lapsiak to znaczy tyle co laluś
Taki koleś którego w domu biją
Anonymous - Nie 31 Paź, 2004 17:22
Temat postu:
Witam.
A czy lalusia biją w domu? Rolling Eyes ... Ale z określeniem się zgadzam, lapsiak znaczy tyle co laps i jest...Można powiedzieć, że synonimem lalusia.
Pozdrawiam Kwiat
justka007 - Czw 11 Lis, 2004 13:39
Temat postu:
Może jej tez podoba się ten chłopak i poprostu chce ciebie do niego zniechęcić. Nie słuchaj jej. Rób jak ty uważasz.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group