Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - dredki? <yes>!

Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 20:44
Temat postu: dredki? <yes>!
Nie wiem czy wybrałem dobre forum ale chyba tak... Więc chodzi oto czy pasowały by mi małe dredy (porównajcie na zdjęciu w galerii) ja myśle że tak ale za ile to jest co ile to trzeba robić itp. napiszcie wszystko co wiecie o mini dredach takie około hmmm... 15 cm Razz nie znam sie na tym więc prosze o pomoc, z góry fenx!!! Very Happy

Zapraszam do ankiety!!!
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 20:51
Temat postu:
Ja uwielbiam długie włosy u facetów. *-* No, ale co do Ciebie, to po pierwsze - nie jesteś za młody na dredy? Twoi rodzice się na to zgadzają? W szkole nauczyciele nie będą na Ciebie przypadkiem krzywo patrzeć? Jeśli wszystko jest dobrze - rób, droga wolna, no przecież. Wink Choć moim zdaniem nie będą Ci pasowały. Zostaw tego jeżyka, którego masz (a przynajmniej miałeś na zdjęciach Wink ). Takie moje zdanie.
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 21:04
Temat postu:
Moja mama najpierw... sami wiecie Razz ale później spodobało się jej chyba, ale w szkole to chyba miałbym ... drake... ale to co ja mam zrobić?? nienawidze moich włosów!!! stoji mi taki jakby ,ptaszek, Sad to głupie, włosy elektryzują się i są napuszone, nie układają się... dużo mógłbym wymienić... bez odżywki do włosów wyglądam jak ... Sad
Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 21:27
Temat postu:
Więc je obetnij na 5 mm i po kłopocie. Wink
Agentka - Nie 07 Lis, 2004 22:02
Temat postu:
ja tam lubie chłopaków z "jeżykami" to takie "męskie" a nie np lalusie z żelem Confused
Malvina - Nie 07 Lis, 2004 22:49
Temat postu:
Buhahaha biggrin ja też nie lubię "lalusi z żelem " ;;pp
Ja lubię jakiś obciętych na krotko.. Aren ja myśle że Ci nie będą pasowac..:> a tak propo ile masz lat?? Nie za młody jestes??
Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 13:57
Temat postu:
Zależy jakie masz włosy. Najlepsze są "grube", loki, itp. Jeżeli masz cienkie proste, to nie oplaca się tego robić:) Aha, i nie ośmieszaj się, robiąc dredy, kiedy masz "krótkie" wlosy. Dresy wyglądają ładnie jak sie ma czupryne za ramiona, taka jest prawda. Amen.
raperka - Pon 08 Lis, 2004 14:07
Temat postu:
ja kocham jak chlopcy mają irokeza zawsze jak przychodze do mojego chlopaka to mu robie irokeza bardzo mi sie to podoba jest takie fajne poprostupodoba mi sie to i juzostu
Naomi - Pon 08 Lis, 2004 17:45
Temat postu:
Patrząc na zdjęcie... Nie pasują ci dredy...
To co wiem o dredach:
-dredy trzeba co jakiś czas skręcać, żeby nie były brzydkie
-jeżeli dredy ci się znudzą będziesz musiał obciąć całkowicie włosy (gorzej jest z dziewczynami, które chcą mieć dred, bo głupio jest chodzić z minimalną ilością włosów)
- dredy myje się jak zwykłe włosy
- nigdy nie przejdziesz niezauważony biggrin
Malvina - Pon 08 Lis, 2004 17:48
Temat postu:
Aren napisał/a:
ale to co ja mam zrobić?? nienawidze moich włosów!!! stoji mi taki jakby ,ptaszek, Sad to głupie, włosy elektryzują się i są napuszone, nie układają się... dużo mógłbym wymienić... bez odżywki do włosów wyglądam jak ... Sad

To noś czapke z daszkiem..wtedy włosow nie bedzie widać Wink
zazulita - Pon 08 Lis, 2004 18:53
Temat postu:
Mi się podoba, jak mają obcięte włosy na jeża. Jakoś wydaje mi sie, ze są bardziej zadbani Mr. Green
Anonymous - Wto 09 Lis, 2004 15:09
Temat postu:
ja tam rozpływam sie jak widze męskie loczki:)
Kenai14 - Wto 09 Lis, 2004 15:13
Temat postu:
Najbardziej lubię jak mają ścięte włosy na jeża i sprzodu takie coś.. to nie na każdym chlopaku ładnie wygląda Smile u nas wszkole jest, np. taki Kuba Smok i Piotrek Sowińcki ktorym to do twarzy Razz jest jeszcze taki kamil Janowski.. on ma tak samo ścięte, i dlatego przezywam go Malfoy Cool
Chesterka - Sro 10 Lis, 2004 20:50
Temat postu:
Zaznaczyłam "na jeża", ale długie dredy też są cool. Mój brat cioteczny miał Geek ........miał, ale sciął Crying or Very sad i teraz wygląda jak debil Sad
Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 23:40
Temat postu:
dready świetne są, ale nieco dłuższe :D a jak nie dready to nieco dłuższe włosy, albo takie krótkie (nie na jeża) i nie nażelowane takie technomłotowe żelusie sa wstrętne :/// Nie podoba mi sie za to na łyso albo kilka mm. Ael do każdego pasuje co innego.
mroweczka - Czw 11 Lis, 2004 19:05
Temat postu:
Szczerze mówiąc to zgadzam się z Młodą,nie pasują Ci dredy...Nie obraź się ale masz taką...hm...dziecięcą twarz..>Za dziecięcą jak na dreddy Smile Może jeszcze trochę poczekaj? Jakieś 3,4 lata? Pamiętaj,że jeśli chcesz mieć "prawdziwe" dredy to:
-musisz mieć trochę dłuższe włosy, bo dredy zawsze wychodzą dużo krótsze niż normalna długość włosów.
-nie wierz w bajki,że to nie boli,pewnie,że boli. I to strasznie. Moja siostra chciała mieć dredy poszła...Wróciła po 4 godzinach,miała 5,6 dredów...Więcej sobie nie dała zrobić. Płakała,tak mocno bolało. W nocy nie mogła spać,tyle miała siniaków. teraz ma jeden wielki kołtun z tyłu,na szczęście już prawie niewidoczny, bo je codzinnie rozczesywała.
-oczywiście taka przyjemnośc kosztuje...
Narazie radziłabym Ci zapuszczać jak najdłuższe włosy i przemyśleć dokłądnie całą sprawę. Dopiero za 3,4 lata zdecyduj,czy na pewno chcesz mieć dredy.
Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 19:14
Temat postu:
kurde, boje się... Shocked jak to przeczytrałem to jakby jakiś horror Shocked Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Naomi - Czw 11 Lis, 2004 19:16
Temat postu:
No więc nie rób... Ja odradzam choć zawsze lubiłam dredy biggrin
Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 14:08
Temat postu:
Aren, nie rób sobie dredów, nie pasowałyby Ci. Ładnie tak wyglądasz Smile
Jesteś trochę podobny do mojego chłopaka (zaniedługo byłego Confused)
W takim sklepie jest taki sprzedawca z dredami, taki przystojny, tylko, że ściął trochę te włosy, ale lepiej mu było w większych Smile
Anonymous - Sob 13 Lis, 2004 21:02
Temat postu:
Dredy są wstrętne.
sami10 - Wto 16 Lis, 2004 19:09
Temat postu:
jak bym mogła to bym przeniosła ten temat
YO !!! - Wto 16 Lis, 2004 20:28
Temat postu:
Aren nie pasowało by ci w dredach . Zgadzam się z mroweczką masz zbyt dziecięcą twarz (bezobrazy) jan na dredy.
Basieq - Wto 16 Lis, 2004 22:05
Temat postu:
Aren, ta fryzura jaka masz , b. mi sie u chłopaków podoba :] Moj kolega ze starej klasy tez miał blond włosy. Radze ci, zostaw sobie takie jakie masz, albo jak bedziesz u fryziera sie obciąćto zapytaj sie czy nie moglby cie obciąć by było wygodniej :]
nidhogg - Pią 26 Lis, 2004 00:04
Temat postu:
hyhy nie no, sluchaj tak sie mi wydaje ze ciutke za mlody jestes na dready Smile bez obrazy Smile
po za tym jak juz ktos tam pisal, masz taka mloda twarzyczke, ze az szkoda by bylo Wink
co do horroru - to nie do konca prawda
bolec boli, ale nie az tak, zeby plakac i miec siniaki
dokrecac trzeba bo inaczej sie zrobi tzw 'kupa'
myje sie jak normalne wlosy ino troche rzadziej Wink

nom ale jak Ci nie przejdzie to za jakies 4 lata kto wie kto wie ...
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
a ja jestem ddziewczyna i mam dredy ^,^ sa poprostu swietnie i wszyscy mi mowia ze jest mi w nich o wiele lepiej niz w poprzedniej fryzurze sa poza ramiona taki blondzik hehe
nidhogg - Czw 02 Gru, 2004 22:08
Temat postu:
dredka napisał/a:
a ja jestem ddziewczyna i mam dredy ^,^ sa poprostu swietnie i wszyscy mi mowia ze jest mi w nich o wiele lepiej niz w poprzedniej fryzurze sa poza ramiona taki blondzik hehe

bardzo sie cieszymy, ze niedawno sobie kolezanka dready zrobila :/
Anonymous - Czw 02 Gru, 2004 22:38
Temat postu:
dredka napisał/a:

Przypominam(y) o codziennej pielęgnacji, żeby owe dredy nie wyglądały jak (za przeproszeniem) psia kupa.
panienka_wierzba - Pią 03 Gru, 2004 17:46
Temat postu:
tak tak =) i o conajmniej myciu głowy 2 razy w tygodniu =). Oraz polecam specjalny wosk do dreadów (można zamówić w internecie, znajoma używała, i ceni sobie bardzo).
aska - Pią 03 Gru, 2004 18:01
Temat postu:
lubie jak chłopak ma włosy na żel , chociaż nie lubie jak ma tego żelu aż tone !!
lubie jak chłopak ładnie wygląda i jak pasuje mu fryzura . dlatego nie ważne , jaki fryz , musi tylko pasować do twarzy i ubioru ... Wink
nidhogg - Pią 03 Gru, 2004 22:22
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
tak tak =) i o conajmniej myciu głowy 2 razy w tygodniu =). Oraz polecam specjalny wosk do dreadów (można zamówić w internecie, znajoma używała, i ceni sobie bardzo).

a ja wosku nie polecam :> nie ladujcie sobie syfu w dredy Wink a mycie coz... zalezy co kto lubi Wink sa i tacy twardziele co 3 miesiace nie myja Wink
Anonymous - Pią 03 Gru, 2004 22:26
Temat postu:
nie rozumiem tego "niedawno"
nidhogg - Pią 03 Gru, 2004 22:33
Temat postu:
dredka napisał/a:
nie rozumiem tego "niedawno"

hmmm bo na ogol, ktos kto juz jakis czas nosi nie wypowiada sie tak entuzjastycznie "a ja mam dredki i sa [cenzura]".... potem traktuje sie to jako normalke
Anonymous - Sob 04 Gru, 2004 10:37
Temat postu:
Nidhogg - czy w Twoim avatarku jesteś Ty ? biggrin

PS. Sorka, za taki off-top. Razz
nidhogg - Sob 04 Gru, 2004 11:05
Temat postu:
no ja

ja rowniez przepraszam za OT ale jak pytaja to odpowiadam...
panienka_wierzba - Sob 04 Gru, 2004 16:31
Temat postu:
no wiec powiem że urodziwe z Ciebie dziewcze =p.
Mówisz nie polecasz wosku, noi tak tez mozna Wink.
Ale co do mycia.. to moim zdaniem lepiej myc, a nie chodować syf na głowie... nie chciałabym żeby mi sie wszy zalęgły ^^.
No czytałąm/słyszałam też o myciu zwykłym szarym, nieperfumowanym mydłem. Osobiście polecam od niego płukanki ziołowe, po mydle ma się przeokropny łupierz.. sypie się szklankami normalnie =p.
Chesterka - Nie 05 Gru, 2004 13:38
Temat postu:
Wierzbo, mieliśmy niedawno taką lekcję na przyrodzie o tych wszystkich wszach tasiemcach itd i wszy nie biorą się od brudu. Tak przynajmniej twierdzi moja przyrodniczka... Wink
LookAtMe - Nie 05 Gru, 2004 16:21
Temat postu:
co do tematu to mysle ze jak juz robic dready to dlugie a nie jakies krotkie wynalazki Razz Wink
Miracle - Nie 05 Gru, 2004 17:16
Temat postu:
Ja lubie wlosy na zelu albio krotkie u chlopakow.....
Pan_Feanor - Wto 07 Gru, 2004 18:03
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
Ja uwielbiam długie włosy u facetów. *-* No, ale co do Ciebie, to po pierwsze - nie jesteś za młody na dredy? Twoi rodzice się na to zgadzają? W szkole nauczyciele nie będą na Ciebie przypadkiem krzywo patrzeć? Jeśli wszystko jest dobrze - rób, droga wolna, no przecież. Wink Choć moim zdaniem nie będą Ci pasowały. Zostaw tego jeżyka, którego masz (a przynajmniej miałeś na zdjęciach Wink ). Takie moje zdanie.

Smile Ja mam całkiem spore włoski, jakbym nosił stanik to gdzieś na zapięciu by się kończyły ^^.
U kobiet Lubie długaśne włosy ^^.. proste ^^.... albo kręcone ale rude Smile...
W sumie dziewczynie na jeża też ładnie (pozdro dla pajonka ^^)..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group